Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
Jeste kragi ali to je privremena situacija. gađala sam na prosečnu zimsku temperaturu u tom regionu, i dani su mnogo hladniji nego na jugu. nemoj da pucaš od smeha ! :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dexter je bio demokrata i dingospo! Yees! Ko razume shvatiće! :kroatofobija:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Vidim da Orvelov Goldstein snima novi album! :chilling:
Sve radi fantastično. :love:
Priloženi spot slavi homoseksualnost, a momci su prosto neodoljivi! :dodiri u kontri:

Korisnikov avatar
By gossip
*otvaram prozor*
Sexy/cute komsija u dvoristu prekoputa cepa drva i ispusta jako....orgazmicne zvukove...pa sam morao da zatvorim prozor jer mi nije bilo dobro. :D
Korisnikov avatar
By voodoo
pre par dana sam otisao na kavu sa dvojicom iz grupe sa terapije. rekao sam im da volim i muskarce. na prvi pogled bili su kul s tim sto sam rekao, da bi sutradan kad smo ponovo trebali da odemo na kavu, jedan od te dvojice rekao kako nije on bas ok sa tim sto ja volim i da bi bilo bolje da se ne druzimo privatno. zabolelo me je to pa sam ga pitao, stao pred njega i pitao ga -jel ja imam tri ruke, tri oka, sest nogu, u cemu je problem? a on je ponovio da imam pravo, ali da bi se radije drzao po strani. krivo mi je malo, malo vise, i sad oni za vikend njih par idu da se nadju i da setaju , a mene niko ne zove. ruku na srce onaj drugi sa kafe, je ispao ok i rekao da zovem ako mi nesto treba i da hoce da se druzi sa mnom :njuska:
Korisnikov avatar
By gossip
imam psa koji se plasi vode i bezi od kupatila
i macku koja je danas uskocila u kadu punu vode i opusteno se setala :lol:
By Kragi
Pre par dana kaze meni sportytip, tako nesto mu je nick
- Daso, hoces da te karam kod mene na gajbi?
Zbunjeno odgovaram sa ne.
Danas mi se opet javlja i kaze:
- Daso jesi li za akciju, uni sam i imam gajbu?
Opet kategoricno odgovaram sa ne.

Za par dana ocekujem:
- Daso, aj me jebes pasivan sam i tada cu reci DA!

:smeh:

Pita me danas i taxista jesam li bio VIII/3 a zapravo ne pita nego konstatuje :sweet:
Ladno ne znam lika a on eto zna i koje sam odeljenje bio u osnovnoj jer je on bio VIII/1 pa me se seca iz skole. :swewt:
Odmah sam glasao za njega na online izboru za najboljeg vozaca Pink raxija. :D
By Kragi
Danas sam dobio vizu i izgleda kao biometriska licna karta. U naredne dve godine (a produzavace se dok god ne dobijem drzavljanstvo) po EU se krecem bez pasosa i bez limita od max 3 meseca.

Woooohoooooo!!

:dance:
Korisnikov avatar
By Macan86
ok...stvarno sam glup...sinoć ja i ona mala što smo bili zajedno kod sestre u beč izađemo i tako po hladnoći visimo ko klošari po parku i kad smo se fino smrzli pođemo. Dođosmo do krivine gde se odvaja od centra prema njenoj kući i ona hoće da me isprati a ja moron onako "ma jok bre,ne treba" kao u fazonu ne plašim se ja da idem sam...
ona me malo čudno pogleda,i kao dobro "idem ja onda pošto ja tu živim znaš..." i stoji onako a ja mrtav ladan njoj "pa znam"...umesto ja nju da pitam dal da je ispratim,ili da bar uradim nešto ja ne kapiram ništa...
I tako :kesa:
a tri nedelje se vrtimo jedno oko drugog ko mačak oko slanine i gledamo se onako ispod oka...
glup sam... :kesa:
a i nisam očekivao to da ona mene hoće da isprati do kuće,obično to ide obrnuto XD
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805994#p2805994]Macan86 napisao:[/url]ok...stvarno sam glup...sinoć ja i ona mala što smo bili zajedno kod sestre u beč izađemo i tako po hladnoći visimo ko klošari po parku i kad smo se fino smrzli pođemo. Dođosmo do krivine gde se odvaja od centra prema njenoj kući i ona hoće da me isprati a ja moron onako "ma jok bre,ne treba" kao u fazonu ne plašim se ja da idem sam...
ona me malo čudno pogleda,i kao dobro "idem ja onda pošto ja tu živim znaš..." i stoji onako a ja mrtav ladan njoj "pa znam"...umesto ja nju da pitam dal da je ispratim,ili da bar uradim nešto ja ne kapiram ništa...
I tako :kesa:
a tri nedelje se vrtimo jedno oko drugog ko mačak oko slanine i gledamo se onako ispod oka...
glup sam... :kesa:
a i nisam očekivao to da ona mene hoće da isprati do kuće,obično to ide obrnuto XD
Iza prvog ugla
neki djavo cuci
neka muka ceka
da coveka muci

Iza prve gore
pa u drugoj gori
ceka neka mora
da coveka mori

Na zivotnom putu
pa iza krivine
ceka neka briga
da coveka brine

Tamo gde u travi
cveta ljutic zuti
ceka neka ljutnja
da coveka ljuti

Kad bi covek znao
za sve sto ga ceka
ne bi se ni radjao
u liku coveka

Vec bi bio ptica
ili vredna pcela
ili samo bagrem
negde nakraj sela
Lj.Rsumovic

ova zadnja dva stiha sam recitovao u vrticu kad sam bio sasvim mali motherfucker)

:maska:
Korisnikov avatar
By voodoo
asocirao me na pesmu zbog centra i ugla...
Korisnikov avatar
By Macan86
ccc ja tu prepričavam moj neuspeh da na vreme protumačim osnove flertovanja a ti me zazaš :P
(šalim se,naravno ;) al stvarno imam kasno paljenje i ne kapiram kad neko flertuje sa mnom,valjda zato što mislim da se ja nikom ne sviđam i ne očekujem da neko flertuje sa mnom)
Korisnikov avatar
By voodoo
nisam imao nameru zezati.) vec eto imam jaku asocijaciju pa sam postavio ovu pesmicu, nalazim da je dobra, inace Rsum je legenda, puno ga volim. a sto se saveta tice, pa ne znam sta bih ti rekao, vec tisucljecima nisam bio u flert-situaciji :psst:
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805986#p2805986]Kragi napisao:[/url]Danas sam dobio vizu i izgleda kao biometriska licna karta. U naredne dve godine (a produzavace se dok god ne dobijem drzavljanstvo) po EU se krecem bez pasosa i bez limita od max 3 meseca.

Woooohoooooo!!

:dance:
kako su ti izdali vizu a da nije u pasošu?

moja italijanska je u pasošu, traje godinu i onda samo produžavam dozvolu boravka svake godine u policiji u opštini u kojoj živim - veneciji (tkd da ne moram da se vraćam u ambasadu za novu vizu) i to izgleda kao biometriska lična karta. plastična sa slikom. pokazujem to umesto pasoša kao identifikacioni materijal.

jesi na to mislio? vize su u pasošu.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mene neka viša sila zajebava, nemam drugo objašnjenje za količinu ničim-izazvanih sranja koja mi se dešavaju u životu.

Nisam ozbiljan, naravno. Ali bilo bi lepo da neka viša sila postoji, pa da se lepo pogodimo i sklopimo neki dogovor, ne bi mi bio problem ni da postim ni da se molim, dušu đavolu da prodam, može i hodočašće neko, šta god, aj samo jedna godina da prođe a da mi se ne desi neko major sranje u pizdu lepu materinu. Ili bar da ta sranja budu onako neka zaslužena posledica nečeg što sam uradio, pa da kažeš - e sam se sjebo, zaslužio je.

Marš u kurac sve i svja. †
By Kragi
Random slika sa neta

https://blog.sljaka.com/wp-content/uplo ... Permit.jpg" target="_blank

Tako nesto izgleda, bez bilo kakvih sranja u pasosu. Jedino kad izlazim iz Sengena pokazujem uz pasos i to kako bih opravdao prekoracenje boravka duze od 3 meseca tj. 180 dana godisnje. Po EU mi je sasvim dovoljno kao legitimacija.
Dok god sam u radnom odnosu ima tendencije da se produzava, a ja se nadam da cu za jedno 5 godina da ispunim uslov za drzavljanstvo. Ok, ima tu nekih uslova tipa ako das ili dobijes otkaz imas 2 meseca fore da nadjes nov posao u suprotnom gubis pravo na boravak. Tako nesto.
Ne znam, to su mi u firmi sredjivali. Radna dozvola je u pitanju zapravo. Ona automatski podrazumeva boavak. Ja sam zaposleno lice koje se vec 3 Januara vraca na posao.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2806006#p2806006]ZlatnaPtica napisao:[/url]Mene neka viša sila zajebava, nemam drugo objašnjenje za količinu ničim-izazvanih sranja koja mi se dešavaju u životu.

Nisam ozbiljan, naravno. Ali bilo bi lepo da neka viša sila postoji, pa da se lepo pogodimo i sklopimo neki dogovor, ne bi mi bio problem ni da postim ni da se molim, dušu đavolu da prodam, može i hodočašće neko, šta god, aj samo jedna godina da prođe a da mi se ne desi neko major sranje u pizdu lepu materinu. Ili bar da ta sranja budu onako neka zaslužena posledica nečeg što sam uradio, pa da kažeš - e sam se sjebo, zaslužio je.

Marš u kurac sve i svja. †

Ja sam te prokleo letos kada si na moje zajebavanje o ucenama i sl srao nedelju dana shvativsi me ozbiljno.
Svoje kletve sam skidam, kad pozelim. :smeh:
  • 1
  • 996
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!