Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
I tako ja polusanjiv ispijam kaficu,pogledam datum,9ti decembar i ukapiram da mi je za samo 4 meseca 29ti rodjendan! Odmah sam se razbudio! O.O :lol:
Korisnikov avatar
By voodoo
...sugavo vreme napolju...od skoro sam poceo biti ljubitelj lepog vremena,inace sam bio mracnjak-led,mraz,nepogode,to sam voleo,kad ima malo ljudi napolju...pored svega ,pocinjem voleti ljudski rod
Korisnikov avatar
By Macan86
nedostaje mi mala...jeste ćutljiva ali je bila interesantna
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Izbegao sam mini-katastrofu s pošiljkom za 10 minuta.

Stigao mi paket iz Amerike pre 5 dana, ja bio u Loznici na lečenju.
Danas, vratio se u Bg i nađem izveštaj o prispeću - danas poslednji dan kad smem da je preuzmem.

Ja na štakama, jedva pokretan, napolju susnežica, pošta se zatvara u 3.

Zovi poštu - niko se ne javlja.

Zovi infocentar - ako ne preuzmete danas (dakle u roku od 15-20 minuta), pošiljka se vraća u Ameriku.
Možete li da mi pomognete - ne, morate zvati tu poštu u kojoj se nalazi.
Ali niko se ne javlja - žao mi je.
Možete li mi dati još neki broj telefona u toj pošti, pošto se na ovaj 'zvanični' niko ne javlja - hajde, može.

Izdiktira mi žena neka 4 broja. Zovi, zovi, zovi, zovi.

Konačno se javili na jedan od tih brojeva. Rekli su mi da će je zadržati do ponedeljka ujutru.

Fuckin' hell, čekam 2 meseca tu pošiljku i skupo sam je platio, pa tačno bih se roknuo.

Nadajmo se da će me zaista sačekati u ponedeljak. :molise:
By Kragi
Sledece nedelje treba da se jebavam po BeGe-u a ja najvise mrzim kad moram da se jebavam po toj vukojebini pa makar i zbog odlaska do ambasade.
Poslednji put kad sam bio, bg je bio malo rasturen, razoran ali prezivelo se. Taxi me odrao naravno. :ozbiljan: Ne znam kakva iskustva imaju ljudi koji rade obrnuto, koji iz nekog razloga iz Bg-a moraju/zele ovde.

Za mene je Beograd lepsi i cistiji nego Kragujevac. Veci ako nista drugo (and we know I like that :ozbiljan: :ozbiljan: )

Ne svidja mi se kako je projektovan, sa saobracajne tacke gledista. Ostalo mi je sve ok. Meni, doduse, treba gps da se sam snadjem posto ne idem cesto. Srecom to danas, sve ima na telefonima.
By Kragi
^ Dok prodavacica karata na salteru na autobuskoj karte ptodaje u jakni i sa kapuljacom na glavi koliko joj je hladno a promrzli putnici cekaju vani jer je cistacica resila da oriba cekaonicu u kojoj btw imas 3 klupe svega, uredno ce vam naplatiti 1.2-1.3€ samo za peronsku kartu sto je u skladu sa nivoom usluge koju dobijate. :smeh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805497#p2805497]svemirskimajmun napisao:[/url]Ne svidja mi se kako je projektovan, sa saobracajne tacke gledista. Ostalo mi je sve ok. Meni, doduse, treba gps da se sam snadjem posto ne idem cesto. Srecom to danas, sve ima na telefonima.
Moovit je zakon :up:

@Kragi, zato ljudi lepo cekaju na Autokomandi (kad mogu) da ne bi placali za takav standard. :)

Ont:
Odem iz kuce - vreme je divno, toplo je, ne duva
Treba da se vratim kuci - veje sneg, busa nema >45min, a ja nemam ni kapuljacu, ni kapu ni kisobran
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
trenutno koristim maps.me

ne mogu bas da kazem da sam odusevljen aplikacijom ali mi vrsi posao. moj telefon nije neki i voli da se pravi blesav. :ozbiljan: mozda isprobam moovit.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Dobra stvar za Moovit je sto je uredjuju ljudi koji zive u tom gradu koji posmatras - sve promene u redovima voznji su aktuelne, pa je manja sansa da odes u neku zatvorenu ulicu koja se radi jer ti je tako pisalo na telefonu. :)
Korisnikov avatar
By voodoo
..isao s majkom na pijacu jutros...i tako teglio stvari kroz pijacu nazad do kuce,kad mi upade u oci stand sa kalendarima-pored kalendara s Noletovim likom ,rame uz rame stoji i kalendar s Putinom haha ovaj svet je lud!!! :qqlele:
By Kragi
Yeah, yeah, yeah jedan dan moram i u Dzagodinu da vidim te drage ljude tamo.Bice pre nove. Javljam. :B
  • 1
  • 994
  • 995
  • 996
  • 997
  • 998
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!