Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Vidim da si editovao post. Ako pricas o nizim nivoima studija, i ja sam na nizem nivou vise voleo samo da odgovaram. Cilj (bar nekih) ispita na doktorskim studijama nije samo da se nesto nauci.

Medjutim moze vrlo lako da se desi da i na osnovnim studijama pravis nesto novo. To ne mora da doprinosi nauci, ali i to treba da ostane zapisano. Ako si napravio neki novi program koji moze da se koristi, zasto ga ne bi opisao. Nisu sve studije iste. Nije isto studirati medicinu i graficki dizajn. Zahtevaju se razliciti skillset-ovi i razlicita znanja. Bitno je da na kraju znas nesto da radis. Za mnoge profesije nije dovoljno da se samo sedi nad knjigom.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Za 10 godina nadam se da necu gledati svoje seminarske. Moje seminarske treba da gledaju drugi. Oni nisu za mene, ja sam uradio sta sam uradio, treba neko posle mene da uradi nesto.

Ja citam tudje seminarske radove. Pre nego sto krenem u pisanje, dobijem od profesora par doktorskih teza, tudje seminarske. Uz to imam i tudje naucne radove. Da mi fali bilo koja stavka mogo bih u startu da se slikam. Radio bih projekat sto godina i ne bih ga zavrsio. Nauka je kolektivna aktivnost.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Naravno vrlo lako moze da se desi da bar neke od mojih radova cita samo par ljudi, mozda cak i niko. Ali ne moze to unapred da se zna, ako ne napisem onda svakako nista, ovako bar postoji mogucnost.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ali to je najtacnije od svega sto sam rekao.

da postoji samo jedna osoba nista nam ne bi ni trebalo. cela poenta je da se bar proba da se napravi neki baby step. kako mislis da se dolazi do otrkica? sedne jedan genije i sve izmisli? naucnici se dopisuju jos od boga pitaj kad

napises dokaz, a onda ti to gauss pregleda i posalje e pa ovde si pogresio
gauss napise nesto a ti to pregledas i nadjes tu neku grescicu
Postoje razlicita sranja i u nauci. Ali kazem ti, zamisli da ne postoje tudji radovi i da moras sve sam od pocetka. Nikad se ne bi stiglo dalje od tocka. Neko nesto osmisli, napravi, neko drugi prouci izmisli jos nesto.

Velika vecina stvari ce biti sranje, ali nema veze, na osnovu necijeg sranja ce neko da dodje do zakljucka e ne moze tako, ili ce mu to sranje dati neku novu ideju..

Istrazivaci mnogo vremena provode citajuci sta je neko drugi uradio, da bi mogli da naprave nesto novo. Ako ne znas sta je bilo pre tebe, ne mozes ni da znas da li si uradio nesto novo, ili je neko to vec uradio.

Ti radi kako ti hoces, i kako tebi odgovara. Ja se ne bunim, samo ti pricam o onome sto vidim. U privatnom zivotu i ja znam da budem ponekad u fazonu ili nista ili sve :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By bothways
Gde je OTR? Što se nije pojavila večeras? :O
Korisnikov avatar
By Macan86
jbte,mala je lez...saad mi je jasnije zašto me ispaplila kad sam pokušao da joj priđem,najverovatnije da je odbija činjenica da sam trans momak(možda tu malo igra neku ulogu i činjenica da je moja sestra rekla i meni i njoj da će da nas odere ko zočeve kako se pohvatamo)

Najradije bih je zagrlio sad jer ova moja sestra nije neka velika podrška.Bukvalno je šutnula u koleno zato što je ćutljiva...Kao da je šut u koleno nekog do sad izlečio čutljivosti XD
Ne verujem da mi je sestra homofobična,ona je prva kojoj sam se autovao kao bi trans momak i bila je sasvim ok s time,lez drugarica ne bi trebala da joj bude problem
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zanimljiva dešavanja na forumu.
Vidim jedan naporan i irirantan forumaš je napustio našu malu zajednicu (očigledno ne ja :lol: )
Ipak samo kvalitet opstaje (dakle, ja :D)
Nadam se samo da neće da se predomisli i na taj način poliže sopstvena govna.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slažem se da nema potrebe da se vraća. A i slažem se da mnogi ovde jedu govna.
Al se ne slažem da ne treba da liže ako se vrati :)
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805243#p2805243]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2805227#p2805227]bothways napisao:[/url]Gde je OTR? Što se nije pojavila večeras? :O
Morala sa cimerkom u hitnu, a ne stigoh da javim. :sigh:

Moracemo ponovo da se organizujemo, bez mene se ne vazi! :lol:
Eh, nadam se da joj je bilo sve ok.

Moraćemo, definitivno. Bilo je fun, tako da se sigurno tamo vraćamo :D

A inače, šta se desilo, pa je AM otišao? Hajd neko da da siže za nas sa jeftinijim ulaznicama.
Korisnikov avatar
By bothways
Pa onda nema potrebe preterano pričati o tome, valjda. Nije toliko bitan faktor...
Korisnikov avatar
By gossip
Jao ljudi ne dramite,neka je otisao,jeste da mi je bio drag na neki cudan nacin,ai covek je tako izabrao i postujte tu odluku nece se forum ugasiti zbog toga.
Korisnikov avatar
By Macan86
nemojte nikad da idete iz beča za negotin preko rumunije.Meni je došlo da izvršim samoubistvo u autobusu jer smo 5ipo h češali jajca na granici i čekali da nam se smiluje vasiona...a čak nije bilo gužve na granici nego su imali neki kvar tamo...a pošto su u pitanju rumuni oni su sigurno zvali neku babu da da im baje i gasi ugljeve...
Korisnikov avatar
By voodoo
kakvog ste misljenja sto se ovog tice-elem,u vozu,danas,u povratku kuci,izadjoh u prolaz izmedju vagona da zapalim cigaretu...neki lik je bio pored,upitah ga-hoce li vam smetati ako zapalim?-tim recima,on je rekao da nece,ali posle par sekundi je napustio taj prostor i otisao u drugi vagon...sumiram da su ljudi cudo
Korisnikov avatar
By bothways
Pa možda je mislio da može da izdrži smrad koji ne bi morao da uopšte trpi, ali kad je krenuo da ga trpi, možda je skontao da mu baš ta konkretna aroma duvana ne odgovara i onda je otišao?
Korisnikov avatar
By voodoo
moguce da si u pravu,a moguce i da je jednostavno otisao u prednji deo voza ,eto-onako,da bude blizi stanici kad voz stane...ne znam,danas smo bas imali predavanje o duvanu i stetnosti duvana,kazu da je to decije da se ima potreba bas sad i odmah da se zapali cigareta,i neka vrsta nezrelosti,a ja sam sav takav-nezreo i klinjo u dusi
  • 1
  • 993
  • 994
  • 995
  • 996
  • 997
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!