Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Sahar Tabar mlada zena iz Irana, koja je ucinila sve da lici na svog idola Angelina Jolie. 50 operacija i rezultat doktorske etike je osoba na slikama.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Gayzer
Ovo je samo rezultat nepostojanja psihijatrijske evaluacije i pripreme pre samog hirurskog zahvata. Tuzno.
By alexandermagic
Krivica nije samo do lijecnika nego i do nje.

Taj nos vise nitko ne moze popravit, ni na koji nacin.

Nije mi jasno gdje se u njen ideal uklapa ta boja ociju. Ako ih je zbog iste laserski operirala tesko da moze izdrzat dnevnu svjetlost, a ako su sociva opet poveznice sa Andjom nema.

Nikad mi nije bila jasna opsesija sa Jolievom. Privlacna i atraktivna jeste, karizmaticna jeste, ali na svakom cosku ima ljepsih i zgodnijih.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ruku na srce, kad joj se ode na insta profil, vidi se da se sredila malo. Čak i nos.

Still tho.

Mada ne kontam ni svrhu teme. Ništa novo, možemo se sablažnjavati do sutra.
By alexandermagic
Ja se ne sablaznjavam samo komentiram.
Ukucao sam korisnicko ime, na googlu izisao profil, pogledao. Nema razlike, osim filtera i make upa. Koliko sam zamijetio na fejsu i Karaushlin babura nos postane za tren prcast.
Baza nosa joj je i tako nepromijenjena.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Izgleda jezivo,i smatram da ova devojka nije normalna,iskreno svako ko podleže takvim operacijama ne bi li izgledao kao njihov idol je u rangu Lenona i njegovog obožavatelja koji ga je ubio,ili onaj lik koji je hteo da ubije Bjork pa je na kraju ubio sebe,jezivo je kako joj je glava ogromna u odnosu na ručicu...
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804826#p2804826]ZlatnaPtica napisao:[/url]

Corpus Hipocraticum- Hipokratova zakletva:))
Svoje propise odredit ću po svojim silama i znanju na korist bolesnika i štitit ću ga od svega što bi mu moglo škoditi ili nanijeti nepravdu.

PS kad netko dolazi s paranoicnim tezama da je mrtvac ziv i nalazi se u Australiji, ne cudi me da se ne kuzi svrha teme. Ne odnosi se na tebe, vec na ratnika s intreneta. Kvazi nekog velikog dr mr :) Koje lujke, jebate tužni led. :maca:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804884#p2804884]Urbana_Seljanka napisao:[/url]
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804826#p2804826]ZlatnaPtica napisao:[/url]

Corpus Hipocraticum- Hipokratova zakletva:))
Svoje propise odredit ću po svojim silama i znanju na korist bolesnika i štitit ću ga od svega što bi mu moglo škoditi ili nanijeti nepravdu.

PS kad netko dolazi s paranoicnim tezama da je mrtvac ziv i nalazi se u Australiji, ne cudi me da se ne kuzi svrha teme. Ne odnosi se na tebe, vec na ratnika s intreneta. Kvazi nekog velikog dr mr :) Koje lujke, jebate tužni led. :maca:
U tvom slučaju je stvarno bio ugrožen Corpus Hipocraticum jer si izgleda ispala doktorima na glavu po rođenju.
Mada vjerovatnije da su te namjerno ispustili kad su vidjeli na šta ličiš. :lol:
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Ja san ti “bolan” neki veliki dr.mr :)))) na temu o licenju :andjelak:
Slika

:lolusha: uvik se sitim tog lika, kad vidin tvoju sliku medju moje fotografije. Zato i kuzim tvoj mentalni i tjelesni sklop , i neko nezadovljstvo sa samim sobom Te isto,prenosenje na druge osobe hehe:) jbg...karma je bitch ;) adio, i ostani mi jak,moj lokalni potrčko ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Izgleda ko karikatura...
Ali sudeći po tome kako je ofarbala lice izgleda da tako i hoće.
Ovom nosu ni doktor Nasif ne bi mogao da pomogne više.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
Opet, ustase, cetnici itd. Vidis da si paranoican i ego ti je uzdrman. Opusti se, ovo je samo internet ;) Nije bed sto nisi skuzio temu. :) Nisi ti tako los, kao sto izgledas.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Dovoljno je pročitati nekoliko postova na Sixtovoj temi Haške rukoveti i zaključiti ko se to peca na prozivanje ustaša i ustaštva. Osim ako nisi izbrisala svoje postove tamo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!