Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794846#p2794846]IMPACT napisao:[/url]Нашао сам бољу копију овога цртежа...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2243775#p2243775]IMPACT napisao:[/url] 12 JUN 2011 07:58 AM
Бане ...
Дан пред Нову Годину, шетам Кнез Михајловом око шест увече, код Гетеовог института застанем... Већ је пао мрак...
Загледан у књиге изложене у витрини, осећам да ме неко посматра.
Напунио сам осамнест година пре пар дана. Спрам мене, стоји, у Барбериз мантилу, обавијен кашмиром истоименог шала, један врло згодан "маторац" и гледа ме, сада право у очи без икаквог зазора...
Настављам полако до угла Академије и кроз снег што веје видим да ме прати, окренем ка САНУ, окрене и он, уђем у Галерију, направим круг не гледајући око себе, излазим, без освртања и скрећем у Вука Караџића, скреће и он, настављам убрзаним кораком улицом Цара Лазара...
У једном сам тренутку одлучио да станем, прикривен зидом једног увученог улаза, посматрам га где ме око себе погледом тражи... Приметио ме је тек, када сам пожелевши да ме нађе, дозволио својој сенци, да ме, у пустој улици ода.
Чујем и сад шкрипу његових корака по снегу ... Притајен, у мраку хаустора, чекам вечност целу, у страху, у лупању срца, у непознаници. Прилази ми једно пријатано и насмејано лице и чаробни глас глумца Ивана Јагодића...
"Па зар је ова шетња била заиста неопходна?"
Време је прошло и данас се радо осмехнем на дрскост своје младости, неприпремљени, бритки одговор: "Па зар ви не знате да у животу све треба заслужити?"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!