Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ali ta babuskera sto je kriminalna ustvari..
znaci tacno se vidi ko ovde igra poker celog zivota
Korisnikov avatar
By gossip
Podigao radnu knjizicu.
Free as a bird.
Korisnikov avatar
By gossip
pa sta je prekvalifikacija ako ne menjanje karijere? :)
godinu dana prekvalifikacije pa pola godine staziranja (to ce bog da mi plati :lol:),pa drzavni ispit
dakle tek za dve godine cu zvanicno moci da radim kao tehnicar
mada vrv cu raditi neke part time job-ove u medjuvremenu jer nisam navikao da ne radim nista :D
Korisnikov avatar
By voodoo
:sleep: ...pospano-jos tri dima,da dokusurim cigaretu,pa dzonjac
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa da ludim. ali sad zaozbiljno ono tipa da gubim svest ili radim nešto nesvesno

legla juče da spavam sa Maretom i Malim Macom i pošto ga Mare bije stavila jednog sa jedne strane kreveta, drugog sa druge i ja između. i spavali tako i Mare me budio ujutru da ga pustim i ustala i pustila njega a Mali Mac ostao i spavao mi na glavi do 1-2pm kad sam ustala zapravo.

neeeego stvar je u tome što sam se probudila bez donjeg dela pidžame ?????? :ozbiljan:

skontala sam da se to nije desilo do momenta kad sam pustila Mareta jer bih ono jebiga provalila kad sam se probudila tad i prošetala da ga pustim (PRETPOSTAVLJAM), nego u tom nekom periodu posle toga do kad sam ustala zapravo. kako zašto kada nemam blage veze. poremećaji napreduju
Korisnikov avatar
By Kiborg
S obzirom na to kako je bilo u subotu, danas je još i dobro.
Spičio me neki virus, popio sam lopatu lekova u subotu, danas guram samo s kapima za nos.
Fino.
Jes' da sam preumorna, ali sam srecna jer pijem nesto za iskasljavanje i osim sto ponekad moram da procistim grlo - nista, a drugi koji su u mojoj grupi zvuce kao da su "krajnji stadijum tuberkuloze" :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
pomalo iznervirano ali iskuliracu se
Korisnikov avatar
By Macan86
možda sam zaljubljen...ali možda

će mrem
Korisnikov avatar
By voodoo
jedva cekam sutrasnju terapiju/seansu, svikoh se na te ljude, nekako ih dozivljavam kao porodicu...palmoticeva rules! :trustme:
Korisnikov avatar
By Macan86
neočekivano dobro...danas me obradovala majka jednog dečkića iz hodnika kod doktorke s kojom sam razgovarao dok sam čekao na red.Žena je strašno prijatna i pozitivna i 100% stoji iza svog deteta...pomalo sam ljubomoran što moja keva nije takva.
Korisnikov avatar
By gossip
danas sam dobio "noz u srce" i sa tim "nozem" cu hodati ostatak zivota

neke stvari su jednostavno neoprostive
  • 1
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!