Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Not funny! Hajde da je neki cute-isha nego je covek koji je 10 godina stariji od mene i ima zenu i decu.
Korisnikov avatar
By gossip
sve neki prosci oko mene a mene nesto zabole :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:D

Jedva čekam kontrolu sutra iz 2 razloga:

1. nada umire poslednja, možda su mi nekim čudom kosti srasle brže nego obično :molise:
2. kolica. Rendgen i ortopedija su doslovno na potpuno suprotnim krajevima bolničkog kompleksa (bravo za upravu!) i bilo mi je prezabavno dok su me vozali napred nazad

brm brm :invalid:

Fun fact: a kad sam bio na urgentnom na VMA nisu imali ni kolica ni štake ni ništa, pa sam skakutao na jednoj nozi ko budala, dok me beba Milanhe pridržavao da ne padnem i sređivao papirologiju :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Koliko se moja sestra i ja razlikujemo. Njen muz je sada na sluzbenom putu i ona je sama kod kuce sa mackom i hoce da "crkne" od dosade i stalno kuka i zove me da dodjem kod nje na kafu.
Dok ja godinama zivim sam,uzivam u svakom momentu i uvek nadjem sebi neku zanimaciju.
Korisnikov avatar
By gossip
Jao da li da idem na kafu sa njim ili ne,trenutno sam u fazonu da ne zelim da se mrdnem od grejalice.
Korisnikov avatar
By gossip
Muva me 98 i jos kaze da nisam puno stariji od njega :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Pa dobro,ali ima vise muda nego likovi koji su znatno stariji od njega moram to priznati.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ima lepe dečice na onom pravnom fakultetu u BGu :)
Naleteh usput i na jednog bivšeg forumaša na Grindru ;) svašta nešto zanimljivo se tu zbivalo :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
I know it might seem crazy
But I'mma put you in this blindfold
I just need you to trust me
Oh, that you see more with your eyes closed
Korisnikov avatar
By stardust81
Da li ćemo stići do hiljadite stranice do nove godine???
By Kragi
Ono, keva celu tupperware posudu baklava od slave (8. Novembra) stavila u zamrzivac za mene. I mogu vam reci da su vrh sveze, nema veze sto su odmrznute.
Da, da, da jedna je majka. :D
Ono kao, ostalo od slave pa da se ne baci a znam da ces ti to da pojedes za dan. :smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804812#p2804812]Over the rainbow napisao:[/url]Citala sinoc clanak (http://neurosciencenews.com/nightmare-frustration-8075/" target="_blank) o ponavljajucim kosmarima, a onda nocas sanjala kako sviram klavir i recitujem/pevam 'bisoprolol, nebivolol, lorkainid, flekainid, propafenon, tamsulozin, doksazosin, hidrolazin, enalapril, cilazapril, kaptopril' u nekom rok-rep fazonu :lood:

Definitivno previše štrebanja! I ja sam imao noćne more vezane za faks, pojedine predmete i profesore. :petra:
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno da sam se razbolela.
  • 1
  • 991
  • 992
  • 993
  • 994
  • 995
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!