Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li imate utisak da nekad "ispadate iz šina" i da kontrolni mehanizmi koji treba da resetuju vaš um (koji mora da preradi razne stvari) nekad nisu u stanju da vrše službu kako dolikuje?

Čuo sam od raznih ljudi da im stvarnost "nabacuje" toliko nepomirljivih situacija i informacija
koje se kombinuju i stvaraju čudan vrtlog percepcije. Takva iskustva teraju te ljude da obuhvate sve protivrečnosti koje ne mogu da svare bez stvaranja nelogičnih zaključaka, jer na gomilanje čudnih predstava ne mogu odmah da odreaguju kao racionalne jedinke i treba im dati vremena da postave stvari na odgovarajuća mesta.

Dakle, da li vas zbunjuju neobična i šizofrena zbivanja koja preplavljuju svakodnevnicu i da li kod vas bude neka iracionalna uverenja?
Korisnikov avatar
By 2kune
Sjenke buducih promjena igraju samo onda kada je stvarnost nedorecena... :deda:
Korisnikov avatar
By antibiotic
To je dobro pitanje za umetnike. How do they deal with that.
Ako je to spoljasnje ludilo politicka situacija i sve njene posledice, recimo, onda je zdravo imati crstu bazu stavova, sa koje te taj vrtlog nece pomeriti. kao alexandermagic :D

Meni barem deluje kao da pises o necemu generalno, a ustvari mislis na politicku relanost.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ispao sam iz šina odavno.

Kontrolni mehanizam za to mi je neka vrsta nihilizma. Svemir je po svojoj prirodi bizaran, smisao nije objektivna kategorija prirode, a čovek je u srži iracionalno biće te sve što je ljudsko nije mi strano - svi smo mi proizvod genetike i odrastanja, i retko ko ume da se istrgne iz kalupa u koji su ga ubacili, a što si stariji i što si se više 'stvrdnuo' u tom kalupu, to po podrazumeva da moraš manje ili više da prsneš da bi se preoblikovao.

Međutim, druga strana te oštrice je da te takvo razmišljanje uljuljkuje u zonu komfora i ne daje ti razlog da iz nje izađeš i napraviš promene (dakle i da ostaneš ukalupljen). Zato konzumirati povremeno i s oprezom.

"Život ima smisla" je iracionalno uverenje. Ali to iracionalno uverenje je osnovni pokretač za (racionalno) delovanje.

Ne znam da li je ovo meandriranje mojih misli odgovorilo na zadatu temu al eto.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2804353#p2804353]antibiotic napisao:[/url]
Meni barem deluje kao da pises o necemu generalno, a ustvari mislis na politicku relanost.
Politička realnost je iščašena, jer jednosmernost prikazuje kao put u nepoznatom pravcu, a povratnu kartu dobijaš besplatno zato što ništa novo i nepoznato nećeš videti.
U pitanju je jednosmerna ulica koja na jednom kraju ima planinčinu (a planinčina valjda predstavlja samonametnute barijere), a na drugom kraju ulice imaš provaliju koja bi postala nastavak puta kada bi neko onu planinčinu smestio u nju. :zev2:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nekad je jako teško prisebno posmatrati političke vratolomije i nestabilnost psihotičnog društva koje ne može da izabere ni naličje a kamoli lice.
Uvek imamo osećaj da moramo da se spremamo za neke katastrofalne događaje jer ljudski mozak više obraća pažnju na negativne stvari nego na pozitivne, a ovo društvo te stvari (nekad nesvesno) proizvodi lako i sa velikim “zadovoljstvom”.
Svest može da obradi ograničeni broj informacija na dnevnom nivou, a u današnje vreme informacije se gomilaju i zapljuskuju um koji ne stiže da obradi baš sve što mu je servirano. :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!