- 19 Nov 2017, 17:02
Da se razumemo, ne umem da igram nijedno kolo, dve leve noge, slaba fokusiranost, rasejanost, smotanost, nemam ja tu gipkost, hitrost, imam i nekako neke kratke noge , ni ja ni brat za kola nismo stvoreni. Majka je imala velike planove za nas po pitanju kola, samo što se nikada nije setila da nas upiše na neki folklor ili školu plesa, nego nas je terala da đipamo po opštenarodnim veseljima što je onim ljudima bilo bolno gledati, sigurna sam. Ali jedna je majka.
Otac je ponavljao osmi razred jer je svakog dana umesto da ide u školu učio da igra kola, i naučio je, naravno. Ja sam predrvena za ta kola, a i za neke fensi plesove rumba, samba, itd. Jedino tako kad popijem malo mi se raspletu noge i kukovi, umem da se klatim levo desno i to je to. Na šta to liči vizuelno ne znam, nit želim da znam, a i ne zanima me.
Galateja takođe ne zna da igra kola. Toliko je loše igrala kad su imali fizičko vaspitanje da su morali roditelje da zovu da dođu u školu i objasne kako to nit ume nit može da nauči.
Ali volim da gledam kako drugi plesu i djuskaju.
Otac je ponavljao osmi razred jer je svakog dana umesto da ide u školu učio da igra kola, i naučio je, naravno. Ja sam predrvena za ta kola, a i za neke fensi plesove rumba, samba, itd. Jedino tako kad popijem malo mi se raspletu noge i kukovi, umem da se klatim levo desno i to je to. Na šta to liči vizuelno ne znam, nit želim da znam, a i ne zanima me.
Galateja takođe ne zna da igra kola. Toliko je loše igrala kad su imali fizičko vaspitanje da su morali roditelje da zovu da dođu u školu i objasne kako to nit ume nit može da nauči.
Ali volim da gledam kako drugi plesu i djuskaju.