Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
zelim da mi neko skuva kafu,spremi dorucak,i da me odveze na posao :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
samo da položim ova dva ispita i ništa više u životu o gospode bože svarože + + +
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
E ali stvarno svasta sa vama svima koji necete nista. Ne znam sta bi mi pre pomoglo.

Za pocetak da mi padne milion sa neba, po mogucstvu sa sve milionerom. Posle toga da polozim sve ove ispite koje spremam pa skoro godinu dana, a ne bi bilo lose i ove koje jos nisam spremao. :ozbiljan: Mecku rodim i oni mi kazu super si se toga setio, ti si genije a ajde sad resi jos to i to za bonus. :drama: Hocu vise kose, manje sala, bolje zdravlje, vece dupe, manje bora.

Ali dobro sta ces, valjda covek treba da ceni ono sto vec ima :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
PORED MONKEY BRAIN COCKTAIL

ti tako da kazes :ozbiljan: :ozbiljan:
na moje oci
pa strasno, najstrasnije
Korisnikov avatar
By Kler
Zelim masazu i mnogo manje pritiska na poslu i tenzije. I da, zelim novi okvir za naocare.
By alexandermagic
Ovaj moj svako malo kupi neku i obavezno losu, pa cesto svjedocim lomu po scenariju: uzima komad mesa, postavlja na dasku, krece lupnjava, onda i lom posudja jer mu se tuchak odvoji od osnove i mlatne kojekud. Moje 'alatke' se ne smiju dirat.

---

Trenutno imam krajnje nerealnu zelju, a to je da dan bude duzi i da traje bar trideset sati kako bih postigao sve. Ne bi bilo lose imat i podjednako sposobnog klona.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803921#p2803921]alexandermagic napisao:[/url]Ovaj moj svako malo kupi neku i obavezno losu, pa cesto svjedocim lomu po scenariju: uzima komad mesa, postavlja na dasku, krece lupnjava, onda i lom posudja jer mu se tuchak odvoji od osnove i mlatne kojekud. Moje 'alatke' se ne smiju dirat.
Galateja je umislila da nam tucilica smrdi. Ceo dan je njuskam, nista ne osecam, ali lakse mi je da kupim novu nego da se raspravljam, ako cemo iskreno.
Korisnikov avatar
By voodoo
zelim da umrem pre mojih bake i mame,i dragih prijatelja i rodbine
Korisnikov avatar
By Macan86
želim da smuvam ovu sestrinu malu drugaricu...sestra da mi seče muda ne može,nemam ih
milion godina mi nije neka cura zaopala za oko al ova mala je slatka,sramožljiva i pomalo liči na dečkica XD
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Da imam nedelju dana zivota gde nece biti nervoze, stresa i 3529835037898479 neplaniranih stvari.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!