Ne znam što reći. Mislim da su u opasnosti ljudi koji su pretjerano religiozni te imaju neki osjećaj krivice za to što su ili su im drugi nametnuli taj osjećaj, ako su i biseksualni, velika je šansa da će se " lijecit" kod ovakvih mudraca. BTW., pratila sam ovog lika iz zajebancije jedno vrijeme preko kolumni, dakle, jednom je prilikom rekao da je upoznao pedera koji je donirao neke pare u neku udrugu što ga je oduševilo te je dodao da je OK bit peder ukoliko si na službi narodu i okolini, da prevedem, Miroljub će prihvatiti i pedere i lezbe ukoliko imaju para i socijalnu osjetljivost
...isto tako lik je nadodao da postoje pederi (i lezbijke) za koje je to očigledno prirodno stanje i takve prihvaća ukoliko su dobri ljudi....solidno
dakle, čovjek ne može liječiti pravu homoseksualnost taa daaaa... Takodjer, ima on i svijetlih točaka. Mnogo toga što govori, sem ovoga, je sasvim ok,dapače, odlicnoo ali ima i sranja kada krene o politici npr. ali o tome ne znam puno. Mješavina svega i svačega, ugl.