Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By boo_radley
Ne znam da li da budem optimista pa da se nadam da je editovala postove jer je shvatila da greši i da nije u redu što nas je izvređala, pa je možda čak malo i sramota onoga što je pisala... :shrug:
By space_oddity
Sad treba da joj kažeš da je zapravo ne proganjaš, jer u tom uzrastu obrnuta psihologija pali.
Ništa jer nisu moj tip žene. Ono jeste da preferiram dugokose ali ima devojaka i sa kratkom kosom, slatkom facom koje su ženstvene kao na primer Ciara.
Slika
Ali to (ženstvenost) na butch ženama ne vidim, jednostavno me ne privlače. :hamlet:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Najbolje je kad uđeš medju lezbijke u kafić i femice te najednom stipkaju za guzicu reko wtf? :D no Dobroo , butchice su dobri prijatelji meni osobno i to je kao da sa sestrom pričaš ili bratom predobro..takodjer pred butchicama se mogu više opustiti jer smo iste :D i to je najprirodnije druženje ikad...ali teško da bi imali neku vezu jer mi se to čini užasno teško a i zna dosaditi jer kao da si u vezi sa svojim ogledalom. A i svaka od nas mašta da je ova druga više femka barem u krevetu no to nije tako i tu je raspad sistema.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Mene cudi tolika generalizacija.
Zasto je pod moranje da je ona druga "više femka barem u krevetu"?
Pa nije pod moranje ali to ovisi o onome što dvije osobe preferiraju. Za nekoga i dodir dva naga tijela već može biti intiman kao i sex i ekvivalentan što je ok..ali ja sad stvarno govorim o dvije butchice koje su obje dominantne - to je vrlo teško i na kraju samo mučenje i najbolje izbjegavati , po meni.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803527#p2803527]heksagon123 napisao:[/url]Slažem se, bome.
Bravo Urbana, ima li šta cura na chatu?
:cool:
Ima harem žena. Sve su femice kakve ti voliš. Svaku noc oko 247 je logirano. Na žalost budu kratko jer mnogo rade. Idealne su kao sagovirnice, a za tebe i potencijalne ljubavi. Sve u svemu za poželjeti neprijatelju.
I nemoj tekmu zaboraviti gledat!! 4:1 smo sjebali Grke :D :D ajde sad barem 2:1 da ih dobijemo kad smo već na njihovom terenu ili barem skromno 2:2 :D.
Ja već trčim u dućan po čips i pivo, šteta što nisi blizeee Urbana, da gledamo zajedno, a poslije malo klapu pustimo i kud nas noć odvede :D
A i svejedno mislim da bi ti i ja bile dobar par, kao moja baba i djed, tu i tamo koja slatka svadja i prepucavanje ali velika ljubav bi bila izmedju nas ;) ...živa vatra. Šteta šta me nećeš zbog godina, velika šteta.
Odlični bi nam bilo ;). Stvarno to mislim.
I zajedno bi plesale boogie woogie .Di ćeš bolje. :D
Šta kažeš??
Ja mislim ozbiljno.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!