Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Koga briga...
Vi pederi ste teški kompleksasi , zavaravati sami sebe. I dalje stojim pri tome, normalna straight žena nema šta radit sa pederchinom osim da joj bira cipele i usklađuje boje jer za to ste jedino stvoreni i da stavljate kreme na lice i pederishete se , ne zavaravanje se da straight ženi možete bit poželjne...evo danas su mi se dvije straight poznanica popisale skoro od smijeha kad su vidjele pedera.. vi ste im sprdnja, doživljavaju vas ko žene...njoj treba pravi muškarac da je zadovolji a ništa manje i ne zaslužuju.. ne treba joj neko da joj komentira kakva joj je kosa ili da usporedjujete ko je bio jeban od više partnera. To je utopija .
Ne znam o kome i cemu pises. Ja osobno ne savjetujem zene ni u vezi cega, niti sa njima pricam o svom stalnom partneru sa kojim zivim, ni kako se hebemo, a i ne sminkam se. Oni koji to rade uglavnom i nisu zainteresirani za iste u seksualnom smislu.

Mislim da si puna pogresnih predodzbi ili si okruzena takvima pa to projiciras i na sve ostale.

Sa tim sto si napisala ovdje nikog neces isprovocirati, a jedino sto mozes dobit jest ban. A sto ces onda, mucena duso ?
Shvatam ja da se ti samo zezas, i da imas istancan smisao za humor. I to da je ne uzimas za ozbiljno, ali ruzno je procitati to sto je napisala. Tomu se nisan nadala na gay serbian od nekog gosta. Hex izvini se deckima , i furaj dalje.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa jes malo komicno
dodje zena lezbejka na gej forum i napise
zenama treba muskarcina
:mjuza:

(izvuko sam malo iz konteksta ali nebitno u get the gist)
Probala, nesto mi ne ide...svega sam jednom uspela da zadovoljim jednu curu odaaavno, posle me bolela vilica 3 dana. Meni su nesto to vise radile, ali opet...nit preterano volim da lizem nit da meni to rade.
Korisnikov avatar
By Hys.
Markiza maybe you are doing it wrong, nemo se ljutis.

Ne treba ti uopste otvorena vilica da oralno zadovoljis zenu :)
Znas sta, razmisljala sam o tome i ja. Ne ljutim se, moji prvi poceci lizanja, nijedna nije htela da je lizem, tako se nekako pogodilo. A kako nijedna nije htela tako sam i ja, tada iz inata prestala i da mi lizu i da lizem. Htela sam da kazem, najverovatnije je da ne umem.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2803037#p2803037]heksagon123 napisao:[/url]Koga briga...
Vi pederi ste teški kompleksasi , zavaravati sami sebe. I dalje stojim pri tome, normalna straight žena nema šta radit sa pederchinom osim da joj bira cipele i usklađuje boje jer za to ste jedino stvoreni i da stavljate kreme na lice i pederishete se , ne zavaravanje se da straight ženi možete bit poželjne...evo danas su mi se dvije straight poznanica popisale skoro od smijeha kad su vidjele pedera.. vi ste im sprdnja, doživljavaju vas ko žene...njoj treba pravi muškarac da je zadovolji a ništa manje i ne zaslužuju.. ne treba joj neko da joj komentira kakva joj je kosa ili da usporedjujete ko je bio jeban od više partnera. To je utopija .
Jesu tebe fizicki zlostavljali kad si bila mala? Ili mozda bashing u skoli?
Pa to lizanje ti je ionako samo neka predigra... Da više uzbudis partnericu...ako ideš lizati već onda se fokusiraj i na grudi..grudi su ženama osjetljiva zona i same bradavice, bilo da ih nježno milujes ili bilo šta i onda to kombiniraj sa lizanjem klita i uspjeh zagarantiran..a poslije se bacamo na pravu stvar ali to je stvar ukusa. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!