Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moja satanistička životna putanja od danas nosi sledeći naziv:

*ULICA NEVEZANIH PASA*

:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
==========================================================================
:auto:
______________________________________________________________________________________________

==========================================================================
:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:
Korisnikov avatar
By gossip
Jedva cekam ponedeljak da se vratim sa "bolovanja" i da je*em mater i sefu i svima u kadrovskoj ^.^
Korisnikov avatar
By gossip
Drugari ako neko zeli da usvoji macka neka mi pise u inbox! Star je otprilike 2 godine,persijska,jako umiljat...privremeno je kod moje komsinice. Isti je Garfield! :-D

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
na kraju cu ja da usvojim macka izgleda...jao cirkus ce mi praviti on i pas :lol: :facepalm:
Korisnikov avatar
By gossip
Jedan od najsladjih delova izlaska su pekara posle kluba i budjenje apotekarki,koje rade u 00-24 apoteci,da bi kupili painkillere jer znamo da nas ceka mamurluk ujutru! :D
^
^
Tu 'masku' ti mogu ja napravit sa par shamara, a sociva imas:
- jeftina: u Lilly drogerijama
- kvalitetna: u specijaliziranim opticarskim radnjama.

---

They try to hold us back, but they shall fail. Clearing implants, overlays, agreements and contracts are of vital importance. This is the purpose of the sovereign transcendence.
<3
Korisnikov avatar
By gossip
awwww bas te swatki :setnja:
imam popust u diopti pa cu tamo videti :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
ma vec imam dioptriju....samo cekam da stvarno ocoravim pa da idem da laserski skidam....necu da nosim cvidze za sitnu dioptriju :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
Imao sam ja svoje dramatine momente u vezama ranije,ali danasnji pederi sa svojim vezama su me zajebali samo tako,znaci price koje sam cuo danas....haos.....ne mogu da zamislim da nekome izgovaram da cu da se ubijem bez njega...da mu placem u kaficu....znaci kompletno sam operisan od svih tih sranja...ja sam osudjen na samocu osim ako se ne pojavi "budala" kao ja,koja je isto operisana od svega toga. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
Koliko ti je pas razmazen na skali od 0 do u svakoj prostoriji u stanu ima cinije sa vodom i hranom i mekano jastuce na koje moze da se izvali. :D
Korisnikov avatar
By gossip
gledam sada natalnu od druga...ne znam kako da mu kazem da je kurva i sponzorusa
"volis da uzivas u tudjim finansijama"
  • 1
  • 987
  • 988
  • 989
  • 990
  • 991
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!