Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
Ako policija ignorira zakone, moraju slijediti sankcije. Nema što jedan policajac davati bilo koju izjavu koja nije objektivna i dostojna zanimanja koje podnosi jer sve ostalo je omalovažavanje policije kao institucje a to taj pojedinac radi. Trebao bi biti suspendiran sa posla u najmanju ruku . Jedna od dobrih stvari Europske unije je što pojedinac može cijelu državu ako treba tužit pred Europskim sudom pravde itd., nisam stručna za to, ali mogućnosti je toliko mnogo.

A cak i da postoji bolji zakon, ako ljudi ne znaju za njega ili nisu upoznati sa temom onda ta zrtva koja je napadnuta nece prijaviti napasnika zbog straha ili komsija koji je to cuo nece prijaviti to policiji jer misli da je to normalno.“
E pa to je onda podjednako i krivica žrtve ukoliko ne želi prijaviti. A što se tiče komšija, niko ne misli da je nasilje normalno- to nam i naša savjest govori i tu smo sad već ušli u domenu pretjerivanja, stvar je da su ljudi toliko otuđeni jedni od drugih da jednostavno ne žele „komplicirat“ svoj život i dovoditi se u nezgodnu situaciju zbog drugog čovjeka. To mi je slična situacija kao kada se čovjek sruši u gomili ljudi i ljudi samo prolaze pored njega jer svaki od njih misli da će neko drugi pomoći, odgovornost se dijeli na više ljudi i tako možeš umrijeti na mjestu sa tisuću ljudi iako svaki od tih tisuću ljudi misli da je u redu pomoći čovjeku i da se teba. To je poznati sociološki fenomen. Svako ko vidi ženu sa modricom ispod oka misli da ju je udario muškarac i smatra je budalom što je sa takvim čovjekom , nebitno da li je posmatrač žena ili muškarac.

Vidi, što se tiče lezbijaka i njihovog ignoriranja, to jednostavno nije naš problem, što će neko misliti o nama. Mislim da svaki čovjek mora imati zrelost i biti prije svega zadovoljan sobom, voljeti sebe najviše i jednostavno ne pridavati toliko pažnju oko toga što neko drugi govori,a pogotovo kada se radi o toliko beznačajnim ljudima. To znači da smo dosegli novi nivo zrelosti u svom životu. Inače, smatram straight ljude pomalo da se tako izrazim „ Seksualnim patuljcima“. Vidi, kada malo bolje razmisliš oni to i jesu. Iako su straight ljudi usmjereni na suprotan spol, često nemaju pojma kako funkcionira seksualnost suprotnog spola i vjerovatno su zato i vrlo loši zbog toga jer su isklompleksirani do bola i glume ono što vide na tv-u, nemaju svoju autentičnost... Meni je vrlo, vrlo neugodno ovo uopće i pisati sada, ali mislim da je ispravno to raditi. ..Kada jedna lezbijka bilo gdje vidi ženu koja joj se sviđa, doživi „poplavu“ u gaćama, doslovno poplavu u gaćama. Doslovno, znači od seksualne uzbuđenosti i razno raznih procesa u klitorisu koji se osjete i da samo stojiš i ne dodiruješ se, sva se krv sjuri dolje :D. I na to nema utjecaja niti se može birati kada će se to dogoditi, nažalost. Kod nas lezbijaka kada vidimo lijepu ženu ili svoju dragu ili maštamo da smo sa njom . Upravo sam opisala našu biologiju i kako to ide, čak mislim da je i intenzivnija od muške biologije, ali to niko ne može znat pošto nema dva funkcionalna spola, a uostalom i nebitno je sasvim za ikoga ... I sad čovjek koji ide reći da razumije gayeve jer im se „diže“, ali za lezbijke ne zna, vrlo vjerovatno ne razumije žensku seksualnost niti ono prethodno zapisano,a za klitoris bi vjerovatno pitali jesu li to možda neki otoci u Grčkoj. Dakle, problem je u tim ljudima, ali zašto bi mene bilo briga što taj neki pojedinac ili pojedinci misle, što su seksualni patuljci. Pa neću im sigurno ja objašnjavat kako funkcionira biologija niti me uopće zanima njihovo mišljenje da gubim vrijeme na to.

Plus , mislim da su opet za to sve krive žene jer one među sobom uopće ne govore o seksualnosti jer ih je stid i zato se zapravo vrlo malo zna i vrlo je malo zapravo poznato široj javnosti, (( ljudi uglavnom pun pretpostavljaju, vrlo malo znaju ili razumiju. )) To je velika šteta, no opet nije isključivo krivica društva, već i žena koje se jednostavno moraju odvažiti, naći neko svoje sigurno društvo žena i pričati i o tome jer je zdravo u krajnjoj liniji. Ne smiju bit stisnute i posrane, da se tako izrazim.

Ovo što se tiče posla, vidi, na mnogim visokim pozicijama su danas žene jer su prvaci danas po stupnju visokog obrazovanaj u gotovo svim poljima, pa čak i onima koja su donedavno bila ekstremno muška. Kada je u pitanju posao, onda više ne govorimo o problemima emocija niti vezivanja, nikoga to ne zanima, emocije i vezivanje drži u svoja četiri zida . Ono što poslodavca zanima jesu tvoje kvalitete i da kad te zaposli da bude u dobitku a ne u gubitku .Kada žena kaže da neće imati djecu ili ne može, može poslodavac u sebi misliti što god hoće- zabole me, ali ovdje se gleda strogo poslovno tako da je to irelevantno. Svi mi imamo mišljenje o svemu i svačemu i dojmove i držimo ih za sebe, Bože moj. Da, danas je bolje jer se pita tako za putovanja, što je još kraći odgovor: Rođena spremna za putovanja!.... Gledajte, ljudi ne smiju biti toliko pretjerano osjetljivi i bijesni na sve oko njih niti se pretjerano stavljati u poziciju žrtve čak i onda kada je to stvarno bespotrebno, jer ako će se poistovjećivati toliko za žrtvom onda stvarno nikada neće biti ravnopravne( iako će u suštini imati sve što ih čini ravnopravnima) , čovjek mora imati mir i zadovoljstvo u sebi neovisno od faktora okruženja i to je ključ uspjeha, ljudi to čak primjećuju i pohvaljuju, neki se i dive.

Gledajte, što se tiče ženskog sporta, on napreduje, ne možemo reći da ne. Napreduje i to strelovitom brzinom. Danas se u mnogim ženskim sportovima može dobro zaraditi, ne mogu sada nabrajati sportove, no ono što mi je poznato je recimo ženski UFC koji je skoro pa sveden na razinu muškog UFC-a, a i ženski borci imaju gotovo isti tretman. Tu se vrti dosta velika lova a vjerovatno će biti još i veća u budućnosti, uglavnom za sve sportove gdje se može kladiti itd. Plus velika je gledanost, recimo u Americi, velika je profesionalnost u pitanju. Žene su tek odnedavno u nekim sportovima i vi sada želite da preko noći postignu jednak uspjeh kao muške kolege koji su u tim sportovima puno dulje. Gledajte, za neke stvari će trebat vremena, neki sportovi u žena neće zaživjet neki da, sve ovisi.

I zahvalna sam feminiskinjama koje se bore za ispravne stvari jer se sve to vidi, ali onima koje troše energiju na glupe stvari, za njih nemam što reći osim da odrastu i uživaju u životu kakav same izaberu.
Korisnikov avatar
By elizevin
zvonki: glup si i mizogin, cao
heksagon: e stvarno me mrzi da citam dalje lupetanje, ne treba hraniti trolove
urbana seljanka: ja nikada nisam krila da sam feministkinja, i dosta radikalna u svojim stavovima takodje, nisam skliznula ni u sta
Korisnikov avatar
By Zvonki
Elizevin to "Glup si i cao" je isto kao dete kada onako razmaženo i ljutito kaže mami da neće da je sluša i nastavi da se igra,tako da te bih te zamolio da ako nemaš neki argument na moje postove onda ignorišeš,ovako se samo bzvz blamiraš
Drugo,ako već neko piše na ovoj temi osim tebe,i ukoliko ne želiš da čitaš njihove postove opet je detinjasto da kažeš da su njihovi psotovi gluposti,šteta što se moraš suočiti sa drugim mišljenjima koji su drugačiji od tvojih,stavova i to ne samo u vezi feminizma ili lezbo feminizma...eeeh ccc... Ali pošto pokazuješ da ne želiš da se suočiš sa drugačijim stavovima,pitam se da li si dovoljno mentalno zrela osoba??
Korisnikov avatar
By heksagon123
I vi ste meni simpa i jedna i druga.. Nisam trol samo zato što imam potrebu nešto reći sa čime se ti ne slažeš. Nemam ništa protiv što si radikalna feministica.. Zapravo imam možda još dvije tri, teme za koje me zanima mišljenje ljudi, no nemam vremena to postavljati sada.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Inače, kad se ljudi debljaju ili mršave naglo obično je neki problem ili nezadovoljstvo posrijedi tako da mi je žao svakog čovjeka sa tog aspekta,a da se rugam na osnovi fizičkog izgleda , to nikako ne bi bilo u redu i tko sam ja da to radim ili sudim nekome kako izgleda ...ali mogu se samo ne slagat sa mišljenjima i karakterom nekih ljudi.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Inače, kad smo već kod radikalnog feminizma, evo slučajno sam naišla na nešto što je stvarno pravi problem. Neka žena je objavila tu priču u online kuharici koju ja uzaludno pokušavam kopirat u receptima :D, ali ide traljavo, i samo što se nisam isčlanila kad vidi priče na koju sam naišla.

Dakle, citiram :" Mrzim žensku djecu. Nedavno sam sasvim slučajno saznao da mi je žena trudna i da nosi žensko dijete. To je već treći puta i do sada sam je uvijek uspio nagovoriti da abortira, jer mi žensko dijete NE TREBA. Sada trudnoću krije...Dogovorio sam joj termin za abortus u jednoj privatnoj klinici. Ona to ne zna i samo ću da je odvedem, jer ne želim da imam žensko dijete, tačnije to i nije dijete, dijete je muško.Ukoliko se uzprotivi i ne bude pristala na abortus, prvo ću da je dobro naučiti pameti, naravno dobrim batinama, a onda ću da je istjeram iz MOJE kuće pa neka rađa i odgaja tu svoju djevojčicu kako zna, a ja ću sebi već naći PRAVU ŽENU, ženu koja će rađati DJECU, a ne djevojčice i onako je nesposobna, već treći put ostaje trudna i treći puta nosi djevojčicu..."
evo, 21.st i PRAVI feministički problem. Ovo je stvarno rijetko, ali i dalje ipak postoje takvi ljudi, ne mora biti niti toliko intenzivno izraženo..ne znam stvarno , debilizam teški. Ubija svoju vlastitu djecu jer želi muško dijete.
Inače, ovakve slučajeve smo imali/ imamo u Kini kada je bio uveden onaj zakon jednog djeteta, ne znam da li to još traje i kako to ide, ali da, nitko nije htio djevojčice pa je porasla stopa napuštene i abortirane, isključivo, ženske djece.
Korisnikov avatar
By heksagon123
Zabole me iskreno, šta navedenoj osobi je ili nije itd, itd.. :sleep: :sleep:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!