Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
joj kad sam stigla do toga da mi je jedina reč za opisivanje stanja "joj"
Korisnikov avatar
By Dark Walker
"Dok je Vanga bila živa, ljudi su dolazili iz svih krajeva sveta u njeno zabito selo i danima čekali na kratak susret sa legendarnom proročicom. Moja omiljena priča o Vangi: slavna bosanska glumica putovala je dugo da bi se sastala sa njom, a Vanga je bila bezobrazna prema njoj: okrenula je leđa glumici i rekla joj da ide. "Ne želim da pričam s tobom", rekla je. "Ne sada. Idi i vrati se za tri meseca." Dva meseca kasnije, glumica je bila mrtva."

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Zaborav nam stoji na raspolaganju samo ako gurnemo u stranu ono što ne znamo. :peva:
By Maximus_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801997#p2801997]Dark Walker napisao:[/url]Spusti loptu tek kad se digne prašina da bi lopta pružala pasivni otpor subatomskim česticama. Tad će lopta postati personifikovana atomska bomba koja nije eksplodirala jer je lepo odgojena. Može da implodira ako nikog neće da dira!
Da da.

--

Interesantna dinamika odnosa.

Inteligentan i primarno mentalno orijentisan ka okruzenosti kvalitetom u najrazlicitijim oblicima (sto drustveno pozeljnog, sto samo-percepiranog).

--

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
1. Spala mi je plomba sa dvojike pa sada izgledam kao hokejas posle utakmice :D

Zakazao stomatologa u utorak,ali msm da cemo ovog puta da uradimo krunicu i da resimo problem na duze staze.

2. Ispizdeli su me na poslu tako da od sutra otvaram bolovanje. Pa nek vide kako je bez mene.
Korisnikov avatar
By gossip
Ponedeljak ne moze tesko da ti padne kada si "na bolovanju" :D
Korisnikov avatar
By gossip
unikAT sam sto nikad ne mozes kopirAT
zgodni momci prilaze,pocinje te nervirAT to
situacija bi mogla eskalirAT,od ljubomore goris sve teze ti pada kulirAT
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802300#p2802300]gossip napisao:[/url]1. Spala mi je plomba sa dvojike pa sada izgledam kao hokejas posle utakmice :D

Zakazao stomatologa u utorak,ali msm da cemo ovog puta da uradimo krunicu i da resimo problem na duze staze.

2. Ispizdeli su me na poslu tako da od sutra otvaram bolovanje. Pa nek vide kako je bez mene.
Dvojika is restored,kaze drugarica da sada mogu da pusim a da ne grebem sa zubom :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hajde da slusamo stranu muziku koju ne razumemo
said to no one
Korisnikov avatar
By gossip
1. Neki lik me stipnuo u busu,gledam ja njega upitno,gleda on mene,vidim poznat mi odnekud,i onda se setih da smo imali quickie prosle godine. :facepalm:
2. Lik u muskom toaletu se bas nije trudio da sakrije djoku kada je koristio pisoar.
  • 1
  • 986
  • 987
  • 988
  • 989
  • 990
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!