Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Summer_time
Besan sam, penim
Osecam se ko oni ljudi u pekicevoj knjizi bes. taman me ujelo kuce i ne mogu da udjem na avion jer sam u karantinu.

Znam toliko pesama o mrznji, patnji, bolu, ali nema mnogo pesama o besu.
Korisnikov avatar
By gossip
Znao sam odavno da mi je komsiluk kompletno lud,danas sam saznao da vole i da kradu ves sa susilice. :facepalm: :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Svi želimo da nam se lik nađe na nevažećoj novčanici koju treba da prošvercujemo kroz prodajne objekte u kojima su izložene stvari kojih nema u prodavnici.
Izložene stvari se ne prodaju, a police u radnji su prazne kao u vreme infacije i sankcija jer ono što pokazuješ ne moraš ozbiljnije da neguješ ako ne važi ta novčanica koja ne spaja sredstvo i cilj, ali zato nagoveštava da je nećeš izgubiti.
Korisnikov avatar
By 李香兰
krzno joj je divno, mekano, obozavam da je mazim.

ja nisam neki fotograf pa nisam uspela da je prikazem u najboljem svetlu. ovo je sa sajta na kom smo nasli njen oglas. imaju tri fotke.

--

inace pojela mi je i iskopala tu biljcicu sa slike sinoc dok smo spavali. nasla sam je jutros u kuhinji svu sa grancicama i zemljom po glavi.
Korisnikov avatar
By gossip
Ne treba se smejati tudjoj nesreci ali ja ceo dan ne mogu da prekinem da se smejem kako su brutalno odjebali koleginicu za vizu u SAD amabasadi. :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Spusti loptu tek kad se digne prašina da bi lopta pružala pasivni otpor subatomskim česticama. Tad će lopta postati personifikovana atomska bomba koja nije eksplodirala jer je lepo odgojena. Može da implodira ako nikog neće da dira!

Korisnikov avatar
By Kiborg
Krenem da čitam neki post, vidim salata od reči. Skrenem pogled levo i, očekivano, vidim da je poruku sastavio ni manje ni više nego...
Korisnikov avatar
By gossip
Juce sam sreo druga iz detinjstva i videh da je izrastao u takvog frajera/pedercinu....I was so proud...a i bio je sa likom koji mu je vrv decko :D
Korisnikov avatar
By 李香兰
nikako šortbase. Ja kao porodični doktor iz kragujevca povrh svih kvaziliberalnih mediokriteta filološkog, vrsni pratilac teorija zavere, se isključivo vodim propisima SANU-a.

ain't no lesbian misandrist feminazi gonna step in my way.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Raspričao se nešto sa novom trafikantkinjom i pitah je kako se zove. Ona je nekako tiho promrmljala nešto što mi je zazvučalo kao "Devica".

"De..." -pođoh je skoro refleksno upitati, te sam u trenutku shvatio da sigurno ne može da se zove fuckin' Devica i da bi bilo jako awkward da izgovorim to, te sam se bržebolje 'ispravio'- "...dica?"

Pitao sam ženu da li se zove Dedica.

:lol: :facepalm:

Zove se Verica, btw.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Još se oporavljam od blama, evo ne znam, mislim da imam pobednika za najawkward momenat ove godine :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802037#p2802037]Dr_Shortbus napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2801894#p2801894]李香兰 napisao:[/url]

ja nisam neki fotograf
Misliš fotografkinjakinja? poyy
Eto, a da sam ja to napisao dotična persona bi se na sav glas žalila svom omiljenom moderatoru.

No, hvala bogu te mi je ta persona na ignore pa ne moram da budem žrtva njene nekonzistentnosti.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802070#p2802070]scout_finch napisao:[/url]netacno

pederska mizoginija je gora od strejterske?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2802072#p2802072]alexandermagic napisao:[/url]:hug:

Tocno.
Lako se iznervirate ?
Hmmm, ko ubija i siluje žene od ove dve populacije... :hmm:

Manite me se feminizma Rouz MakGauan.

Jeste, miznogija pederska je očita i odvratna. Upada vam u oči i ide na kurac zbog stereotipa da peder ne može biti ni fašista, ni ljudski odron. Ali hajde da ne preterujemo.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Kad si bacio onu peglu nasred foruma Korvin te je sam opomenuo. ja u kontaktu s njim nisam.

nije mi jasno šta radiš ovde uopšte ?? i kome pišeš ako misliš da se moderacija nakačila na tebe jer mene vole a ne jer si sam napravio problem.

lično... da iskreno verujem u takve zavere, ja bih otišla.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
daj više bog ova zima da krene da mogu da se izolujem lepo uz manje objašnjavanja
joj više JOJ DEBILA J O J
  • 1
  • 985
  • 986
  • 987
  • 988
  • 989
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!