Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
od kad sam instalirao i pokušao da igram Bioshock Infinite sve mi se čini da je originalni naziv trebao da bude Bioshock: Steampunk Infinite Motion Sickness Simulator jer se ceo grad lgano ljujuška,i to svaka zgrada za sebe tako da je morska bolest zagarantovana...šteta,ja baš volim steampunk,a i bioshock...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ja sam šokiran jer je izgleda ovo prvi put da koristiš clickbait...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
pft, očekivao sam više provokantnijih naslova od tebe iskreno
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moja omiljena komšinica u Loznici izrekla je davno jedan biser:

"Deco moja, život vam je jedna kaca govana i o'zgo med. I ti kreneš da jedeš, mnogo ti bude lep taj med, onda naiđeš na govna i do dna kace samo jedeš govna."

Vremenom sve više počinjem da verujem da je zapravo u pravu. :love:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nakačili mi se neki homofobi da komentarišu objavu na fejsu - povodom onog kafića u BG koji je zabranio ulazak gej ljudima.

I ja u odgovoru jednom od njih napravim paralelu između tog događaja i rasne segregacije i postavim (public domain) fotografiju sa vikipedije sličnog, rasističkog natpisa iz neke ustanove koji je isto tako ulaz bio zabranjen crncima.

Fejsbuk algoritam je to prepoznao kao rasizam i suspendovan mi je profil, ne mogu čak ni messenger da koristim. Pa bravo za fejsbuk, bravo!
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800820#p2800820]ZlatnaPtica napisao:[/url]Nakačili mi se neki homofobi da komentarišu objavu na fejsu - povodom onog kafića u BG koji je zabranio ulazak gej ljudima.

I ja u odgovoru jednom od njih napravim paralelu između tog događaja i rasne segregacije i postavim (public domain) fotografiju sa vikipedije sličnog, rasističkog natpisa iz neke ustanove koji je isto tako ulaz bio zabranjen crncima.

Fejsbuk algoritam je to prepoznao kao rasizam i suspendovan mi je profil, ne mogu čak ni messenger da koristim. Pa bravo za fejsbuk, bravo!
lul
Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800820#p2800820]ZlatnaPtica napisao:[/url]Nakačili mi se neki homofobi da komentarišu objavu na fejsu - povodom onog kafića u BG koji je zabranio ulazak gej ljudima.

super, pocinje ti biti jasno koliko je fejsbuk zlo. ^^
Korisnikov avatar
By gossip
postao sam hodajuca apoteka :lol:

Od kada mi je najbolja drugarica postala lekar kao posledica toga konstantno sa sobom imam neke lekove....protiv bolova,temperature,dijareje,povracanja,za smirenje and so on...
Elem,danas ja u banci vidim operaterku kako je bleda i kako se trese...
"Jelena da li Vam je dobro?"
"Pa sada jeste,ali nocas nije bilo..."
"Pa sta je to bilo?"
" Muz mi je imao infarkt nocas,jedva je ostao ziv."
"Pa sto ste Vi dosli na posao danas?!"
"Pa nije ko imao da me zameni...."
I onda sam joj ja ispod stola provukao dva smirica da bi zena mogla da zavrsi smenu "normalna".

Like I said....hodajuca apoteka. :D
Davanje medikamenata strancima bez utvrdjene dijagnoze, recepta i na svoju ruku bih osobno drugacije nazvao i na specifican nacin sankcionirao, goss. Plus, treba ispitati podrijetlo svega tog sto teglis tamo-vamo.

Sta si ti, neka baba ? Samo one nosaju torbake sa medikamentima gdje god da idu.

:ozbiljan:

---

http://video.nationalgeographic.com/vid ... 17268686=1" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2800845#p2800845]alexandermagic napisao:[/url]Davanje medikamenata strancima bez utvrdjene dijagnoze, recepta i na svoju ruku bih osobno drugacije nazvao i na specifican nacin sankcionirao, goss. Plus, treba ispitati podrijetlo svega tog sto teglis tamo-vamo.

Sta si ti, neka baba ? Samo one nosaju torbake sa medikamentima gdje god da idu.

:ozbiljan:
Prvo,zena nije stranac,znam je preko 5 godina i ona redovno dolazi kod mene na posao(pitao sam je da li je alergicna na neki lek i da li uzima vec neki sedativ). Drugo,umem da prepoznam napad anksioznosti,jer sam ga video kod drugih i sam iskusio milion puta pri stresnim situacijama. Trece,ne nosim velike kolicine nego samo par komada za "prvu pomoc" sto ja njoj u principu i jesam uradio. Cetvrto,razlog sto nosim jeste zato sto ne znam da li ce meni ili nekom drugom oko mene pripasti muka ili da me izvines na izrazu "uhvatiti prolivcina" jer zivot je pun nepredvidljivih situacija kao sto svi znamo. Peto,ocigledno je tebi izraz "pomoci drugom" nepoznat. Sesto,zasto se uopste pravdam tebi?
Korisnikov avatar
By gossip
Ne,trebao sam da je ostavim da se trese i ubrzano dise,i da odem kao da nista nisam video,jako humano nema sta. :setnja:
Korisnikov avatar
By gossip
I oni bi joj uradili isto sto sam i ja. :setnja:
  • 1
  • 982
  • 983
  • 984
  • 985
  • 986
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!