Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
mislim da bi Speculum cenio ovaj gif Maje Nikolić koji mi je iskočio na trešerani upravo ♥

Slika
Korisnikov avatar
By Macan86
poludeću dok čekam da mi jave da li sam prihvaćen ili nisam
Korisnikov avatar
By Macan86
oprihvatili me, razgovor na skype mi je 21.
pustio sam jutros vagnerovog loengrina i bio sve vreme u nekoj plavičastoj somnabulnoj izmaglici te opere i došao u zbirku
bolje da se nisam ni bavio kulturom i naukom što više imam kontakta sa tim blagom i što više vidim koliko ga nemar i pohlepa uništavaju to mi je teže
zamisli da gledaš i svedočiš tako nešto
ne mogu da ti opišem osećanje jutros: sedim u galeriji
i ispred stoje prostaci koji se dogovaraju oko laud end klir žurke
koje se tu održavaju ispred kako ulaze i izlaze unutra obaraju stele boli ih uvo
otvaraju i zatvaraju, lupaju vratima, ne daju ljudima da uđu koji hoće da vide i prostote koje pričaju
srce mi se steglo
stojim nepomičan i gledam u ravni sa skulpturama tu potpuno petrifikovan od užasa i gađenja
obaraju antičke spomenike da bi mogli da uključe šarene lasere

ne mogu da verujem da je to svet u kome živim
sada u potpunosti razumem i cara tiberija i timona atinjanina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799692#p2799692]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799674#p2799674]Kragi napisao:[/url]Nisam stigao da napisem pre neki dan pa cu sad.
Beograd je strokav, znaci ne da nije beo nego je prljav do bola. Jedna od najprljavijih prestonica Evrope, ako ne i najprljaviji. Znaci zasu. Ja razumem prasinu od gradilista kad dune vetar sa reke pa posivis sav ali brate flase i kese i dzubre po sirem centru ne mogu.
Uz to je grad gde se bicikl vozi trotoarom. Znam, nema staza ali ono kad vozis bajs onda si ucesnik u saobracaju pa idi trakom. Sta koji kurac malo malo pa mi svirnes da se sklonim, da ne pricam da je u Balkanskoj lik proleteo pored mene i umalo me pokupio s ledja spustavsi se u punoj brzini jebenim trotoarom. Na savskom mostu, koji se inace ceo trese svaki put kad prodje tramvaj ili neko teze vozilo pa mislis da ces da upadnes u Savu, svaka 2 min ti svirne biciklista da se sklonis na i onako uskom pesackom delu. Pa mamu vam jebem ako ne moze kaldrmom moze asfaltom. Znaci uzas.
Mozda taj Bg pruza neke mogucnosti kao dvomilionski grad ali je stvarno jedna velika selendra. :D
I sta si ti uradio povodom toga? Jel si nesto uradio ili samo tako kenjas ko kokos po dvoristu?

Pa jesam eno, kupio sam plasticne flase i kese po centru da bi bilo cistije i lepse. :klavir:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Od danas čitam samo didaskalije zato što neograničenost zahteva neupadljive putokaze unutar svake teritorije.
Haluciniram kao televizor koji emituje dobro režiran i razuman program!
Korisnikov avatar
By gossip
imam tremu pred sutrasni pride...can't sleep! prvenac! :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Imaš prođu gde god da dođeš samo ako si poneo šut kartu!
S druge strane, ne možeš nigde da se uglaviš ako sam sebi narediš da lelujaš.
Kompromis: pustiti šut kartu da leluja dok je pokazuješ i uglaviti se u glavu!

Korisnikov avatar
By Kiborg
Posekao sam se na nož, relativno plitka posekotina na jagodici kažiprsta desne ruke, al to je nezgodno u pm
To mi je prst za stiskanje dugmeta na mišu, i za dosta slova na tastaturi, bezveze
Korisnikov avatar
By Kiborg
Danas je kao nedelja, dan za odmor, a ja treba da operem sudove, usisam, operem wc, našpikujem svinjski file da pečem kasnije, plus na sve to treba da idem u teretanu jer sam juče mimo plana odradio grudi, pa moram da nadoknadim leg day.
Znači, užas
  • 1
  • 980
  • 981
  • 982
  • 983
  • 984
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!