Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ovim mozda malo masim temu ali valjda i ovo nekome moze da bude interesantno
https://archive.org/details/MIT6.01SCS11
MIT open courses, mozete malo da proguglate i nadjete pdf-ove ali sam stavio klipove
znaju da budu korisni ako necega treba da se podsetite
(ja znam konkretno za slucaj computer science and electrical engineering..kakvi su ostali kursevi ne mogu da komentarisem ..)
http://bulevar.b92.net/pop-kultura.php? ... id=1128939" target="_blank

I'm dyin'.

Kada je Mišel podigla neodoljivog vijetnamskog "dečaka", shvatila je da je on zapravo 46-godišnji oženjen muškarac.

Mišel, koju zovu i "grofica brushaltera" je govorila na konferenciji za preduzetnike, kada joj je pitrčao "dečak" sa buketom cveća. Podigla ga je u naručje da bi ga pomazila i napravila selfi. Onda je žena koja je sedela u prvom redu viknula: "Spusti ga dole, ja sam mu žena!"

"Njemu je to bilo u redu, a cela sala je vrištala od smeha. Pomislila sam da nešto nije kako treba, njegovi zubi su bili jarko žuti od nikotina" ispričala je baronesa od Mejfera, za "Miror".

Kasnije, čovekova supruga je pitala Mišel da li je britanski običaj da tako podižu ljude u naručje.

Plavuša iz Škotske koja je osnivač Ultimo donjeg veša je svoj gaf otkrila na Tviteru uz fotografiju i komentar: "Mislila sam da je ovo šestogodišnjak, podigla sam ga, bio je muškarac."
"Na Airbnbu možete rezervirati sobe, kuće, pa čak i privatne otoke u više od 190 zemalja diljem svijeta. Morate se samo registrirati do 26. Srpanj 2017. kako biste ostvarili popust od €22 na svoju sljedeću rezervaciju u iznosu od najmanje €65."

Airbnb

EDIT: Brat platio stan u Atini, 7 dana ukupno 58 eura! Looodilo. :mama:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
molim vas, zašto ovaj dragulj domaćeg interneta nije već u temi?!

mirijevo.net

sajt se inače redovno ažurira i evoluira vremenom ♥
Korisnikov avatar
By Anhedonie
blago :radosnice:

mislio sam da je sajt zajebancija al onda sam otisao na sport i mihajlo grujic i sve mi se razbistrilo
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!