Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li ikad bili u manastiru?

Da
54
86%
Ne
9
14%
By iWanna
zasto je to bitno?
da li smo bili u manastiru
:wow:
k'o da pitas jesmo li bili na mesecu

pa koliko ja znam svako ko je isao u osnovnu skolu je posetio bar jedan manastir hteo on to ili ne
Korisnikov avatar
By Island
video sam na desetine manastira, najlepsi su mi Meteori u Grckoj...
Tema moze da se i shvati i kao preporuka, sta bi bilo interesantno posetiti.
Biti u manastiru - kakav je pa to fenomen (slazem se sa iWanna). Jedino ako se ne misli, ono, da li ste boravili u manastiru neko vreme. Al to je vec malo moguce.
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
jao, ja sam kao dete krao pare sa ikona, pa kad moroni ostavljaju po dvesta dinara :saint:
:lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bio.

Osecaj, pa nemam neki poseban osecaj. Obicno gledam kako je uredjen enterijer.
Trebalo je da idem u Ostrog pre desetak godina sa koleginicom ali nisam nikako mogla. Ja sam radila, imala časove a ona pošto je radila kao stručni saradnik mogla je da se izvuče. I dok smo sedele u njenom kabinetu ona mi je najednom rekla: :lol:
Znaš šta, daj ti meni tvoj indeks da ga ja ponesem sa sobom, da prenoći u manastiru.
Nisam bila završila fakultet, apsolvent, i nisam ni išla da polažem ostale ispite pa me svi pritisli da to završim. Ona ponajviše. Mislila je da će me Ostrog naterati da učim. Ja sam mislila da je luda i nisam joj dala indeks naravno. Jurila me sa tom idejom sve dok nije konačno otišla.
Korisnikov avatar
By Macan86
eee bio sam,i to dva puta...jedom u osnovnoj sa exurzijom u Bukovo,to smo samo prošetali,razgledali malo...kaluđeri pokušali da nam uvale brojanice skoro dva puta skuplje nego što ih obično prodaju it o je to...a drugi put sam bio u Vratnu(isto oko negotina)...to kad sam bio mlađi išo sam za uskršnje peraznike kod ćaleta u neku planinsku vukojebinu kod Negotina(dušu daje za etno turizam) gde imaju imanje i tako jedne godine stric i strina me odvukli u Vratnu baš za uskrs...
Ugnjavila me tamo jedna kaluđerica ko zmija žabu zato što sam ušo a nisam imao suknju i maramu :/ ...a posle pokušala da mi utrapi,gle čuda,brojanicu,do duše ne po duploj ceni...
eee,da,i izmuvale me neke babe laktovima u rebra dok se gurale da zapale tamo sveće
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705383#p2705383]Markiza napisao:[/url]Trebalo je da idem u Ostrog pre desetak godina sa koleginicom ali nisam nikako mogla. Ja sam radila, imala časove a ona pošto je radila kao stručni saradnik mogla je da se izvuče. I dok smo sedele u njenom kabinetu ona mi je najednom rekla: :lol:
Znaš šta, daj ti meni tvoj indeks da ga ja ponesem sa sobom, da prenoći u manastiru.
Nisam bila završila fakultet, apsolvent, i nisam ni išla da polažem ostale ispite pa me svi pritisli da to završim. Ona ponajviše. Mislila je da će me Ostrog naterati da učim. Ja sam mislila da je luda i nisam joj dala indeks naravno. Jurila me sa tom idejom sve dok nije konačno otišla.
A da nisam pogrešila što nisam dala indeks sam se uverila godinu dana nakon toga kada je ta koleginica i ujedno jako dobra prijateljica umesto da rodi, zbog čega je i išla da noći u Ostrogu,(7 godina u braku a nisu nikako mogli da imaju dece) razvela se, muž je prevario, lekar je, radio u hitnoj, smuvao se sa nekom starijom medicinksom sestrom, ostavio nju, preselio se sa tom ženom da živi, razveli se i sudski. Moja koleginica dobila odštetu neku, kako se to već zove i otišla iz kuće da živi sa majkom privatno. Sve se raspalo potpuno. Bar sam tako ja mislila.
Korisnikov avatar
By Hys.
Dva puta. Jednom sa muzem, negde u istocnoj Srbiji, lep manastir, retka prilika da sam probala rakiju i nisam se namrstila.

Drugi put, to sam/smo pisale, sa zenom, monahinja se iskljucivo mojoj zeni obracala, sa "gazda", mene nije konstatovala u-o-p-ste.

A da, lazem, i jos jednom sa zenom, na Ostrogu, ali ni ne secam se kako je izgledalo jer sam ceo zivot videla pred ocima kad smo se pele kolima uz onaj krs.
^
Ja sam isao pjeske do gore, tako se i spustio ne koristeci bocne precice, bez problema.

Zaboravio sam napisat na prethodnoj strani, da sam tad cuo par tihih komentara tipa: gdje je ovo ovaj zamislio da je posao ? U fazonu kao bijah previse sredjen. A gore, kad sam prilazio odaji sa civotom, decko koji je isao prema meni, cim je dosao u moju ravan, srucio se koliko je dug .
Simpa. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
u osnovnoj se sve ekskurzije vrtele oko posete manastira, bio u mnogo, nemam pojma ni koji je koji a ni kako se zovu
Korisnikov avatar
By gossip
^ isto

i osnovna i srednja...samo manastiri...ostrog...hilandar....secam se samo da mi se spavalo i da sam hteo da odemo sto pre...
Nope, nit nameravam, nit me privlači. Bila par puta u crkvi zbog protokolarnih stvari, tipa krstenja, venčanja. tj. zbug drugih ljudi, ali nemam nameru da to ikad više radim.
Nisam bio i nemam pojma sta bi tamo radio. Najgore mi je kad meni neko blizak ode u neki manastir, pa onda moram slusati popratnu pricu o cudima i blazenstvu koje pada po glavama vjernika koji borave ondje. :dzabastekreciliikone: :ves:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bio

Voleo bih nekad da mogu da odem u neki manastir bez relgioznih bullshita na neko vreme

I voleo bih da se jebem u manastiru sa nekim ko je religigiozan do bola
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705462#p2705462]Hys. napisao:[/url]Dva puta. Jednom sa muzem, negde u istocnoj Srbiji, lep manastir, retka prilika da sam probala rakiju i nisam se namrstila.
:lol:

bio sam nekoliko puta. uglavnom je to bilo turistički.

sjećam se jednom na faksu smo išli "po ostrog" (kako se to kaže u lokalu) i drugarice su nosile indekse da njima taknu mošti brze da polože ispite. :mjuza:
By Sixto
Bio... vodali nas kao decu po tim ekskurzijama i sta sve ne... posle kao odrastao kao pratnja nekim gostima dok su boravili u NS...

Isao bi ja, ali brate kad krene ti pametuje... ta njihova mitomanija... ja se odmah izbecim.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kad sam bio mlađi sa školom, jer je to bila poenta tih ekskurzija, da se zamlaćujemo po crkvama i manastirima, par puta samo zbog nekih venčanja i gluposti.
Korisnikov avatar
By elizevin
Puno puta na skolskim ekskurzijama, a i posle kad god sam isla po Srbiji i neki je bio u prolazu, zasto da ne :) Takodje sam obisla turisticki i Jermenske pravoslavne hramove na Kavkazu, neverovatno iskustvo zbog prelepe prirode i fenomenalne atmosfere ^^
Doduse, s obzirom da sam ateista, te posete gledam sa istim sentimentom kao i posete katolickim, hinduistickim ili budistickim hramovima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!