Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Vecinu vremena ne spadam u takve :)
Mnogo se salim inace
Mada primetio sam da skoro sve zrelije osobe na forumu imaju sposobnost da ih ne interesuju osobe kojima oni nisu privlacni.Valjda se to desi posle par incidenata i povreda kroz koje moram da prodjem (pretpostavljam)
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Da li neko slučajno zna srpsku pesmu gde se spot vrti oko neke plaže sa mamom i bebom i na kraju dolazi neka oluja?
:(
Nisam stigao da napisem pre neki dan pa cu sad.
Beograd je strokav, znaci ne da nije beo nego je prljav do bola. Jedna od najprljavijih prestonica Evrope, ako ne i najprljaviji. Znaci zasu. Ja razumem prasinu od gradilista kad dune vetar sa reke pa posivis sav ali brate flase i kese i dzubre po sirem centru ne mogu.
Uz to je grad gde se bicikl vozi trotoarom. Znam, nema staza ali ono kad vozis bajs onda si ucesnik u saobracaju pa idi trakom. Sta koji kurac malo malo pa mi svirnes da se sklonim, da ne pricam da je u Balkanskoj lik proleteo pored mene i umalo me pokupio s ledja spustavsi se u punoj brzini jebenim trotoarom. Na savskom mostu, koji se inace ceo trese svaki put kad prodje tramvaj ili neko teze vozilo pa mislis da ces da upadnes u Savu, svaka 2 min ti svirne biciklista da se sklonis na i onako uskom pesackom delu. Pa mamu vam jebem ako ne moze kaldrmom moze asfaltom. Znaci uzas.
Mozda taj Bg pruza neke mogucnosti kao dvomilionski grad ali je stvarno jedna velika selendra. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799674#p2799674]Kragi napisao:[/url]Nisam stigao da napisem pre neki dan pa cu sad.
Beograd je strokav, znaci ne da nije beo nego je prljav do bola. Jedna od najprljavijih prestonica Evrope, ako ne i najprljaviji. Znaci zasu. Ja razumem prasinu od gradilista kad dune vetar sa reke pa posivis sav ali brate flase i kese i dzubre po sirem centru ne mogu.
Uz to je grad gde se bicikl vozi trotoarom. Znam, nema staza ali ono kad vozis bajs onda si ucesnik u saobracaju pa idi trakom. Sta koji kurac malo malo pa mi svirnes da se sklonim, da ne pricam da je u Balkanskoj lik proleteo pored mene i umalo me pokupio s ledja spustavsi se u punoj brzini jebenim trotoarom. Na savskom mostu, koji se inace ceo trese svaki put kad prodje tramvaj ili neko teze vozilo pa mislis da ces da upadnes u Savu, svaka 2 min ti svirne biciklista da se sklonis na i onako uskom pesackom delu. Pa mamu vam jebem ako ne moze kaldrmom moze asfaltom. Znaci uzas.
Mozda taj Bg pruza neke mogucnosti kao dvomilionski grad ali je stvarno jedna velika selendra. :D
I sta si ti uradio povodom toga? Jel si nesto uradio ili samo tako kenjas ko kokos po dvoristu?
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Opet moram da se lečim od životnog prostora jer tripujem da sam zaražen prošlim životima koji me čekaju u budućnosti da bi me spasili od sadašnjih tegoba. :astral2:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Jezivo.
I da ovaj go priča sve ovo ne bi mi bilo podnošljivije za gledanje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
omg upravo skontah da imam 4999 postova do sad :shok2:

tj. da mi je ovo jubilarni 5000. post :sunce:

voleo bih da imam nešto zanimljivo spremno za obeležavanje ovakvog jubileja :eya:

ali nemam :vatroslava:

sve vas volem :love:

a najviše sebe :ogledalce:

i guram dalje do 50 000 pa do 5 000 000 000 000 000 dok svi ne pocrkate od moje logoreje :seronjo:

s ljubavlju,
zlatna ptica

:joint:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne može čovek u ovom Kragujevcu da nađe kvalitetnu alvu, pa to ti je.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Daj čoveku masku i otkriće svoje pravo lice.

Mnogo je lako kurčiti se po društvenim mrežama iza duhovitih nadimaka i bez ličnih fotografija. Zapravo, sama činjenica da su radi isticanja svojih stavova otvorili lažni profil na fejsu je prilično tužnjikava. Odmah znaš da su to neki ljudi bez kičme koji u raspravu uživo ne bi smeli ni da se uključe. :gubitnik:
  • 1
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • 983
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!