Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
"Could the dick dent the baby?"
"Where do you think dimples come from?"
<3
Samo ja mogu Sex and the city da gledam 300 puta.
By Kragi
Slika

Nekad se stvarno zapitam pa da li sam normalan sta sve jebem?

Al posle jebanja nema kajanja.

:ozbiljan:
Ne znam ni gde ovo da stavim. Udruženje Noumena, Asocijacija za podršku nauke, kulture i umetnosti, držali radionicu za decu sa temom U potrazi za lepim, i neka deca izrazila želju da vajaju lobanju i onda čitava halabuka ispala. Pobunila se neka majka da voditeljke radionice i samo udruženje slave smrt, mrtvačka glava je simbol toga i toga bla, pa hoće da ih tuže, umalo ih sektom nisu proglasili, javilo se podosta pacijenata. Koga ne mrzi neka pročita, stvarno je zanimljiva prepiska.
https://www.facebook.com/udruzenje.noum ... 060&type=3" target="_blank
Korisnikov avatar
By bothways
EKO1 linija u Beogradu, koja koristi ne-električne buseve (možda je hibrid, ali definitivno nije 100% električni i motor mu tandrče da razbija). Irony?
Korisnikov avatar
By bothways
Ali oslikan zeleni list na busu makes all the difference.
^
^
^

Neces, jer tvoje prezime svi racunaju kao hrvatsko, a ako procreprkaju ofrlje na netu to im se i potvrdi.
Kuzis i sam da ih etimologija istog uopce ni ne zanima. Objasnjavat nesto balvanima je bespredmetno, jer jos umisle da se pravdas.

---

@Tajci
Brisi tu aplikaciju odlijepit ces od nje, covjece. :ozbiljan:

Nema trojke dok ti je Kragi ne aminuje, kuzis ?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799467#p2799467]alexandermagic napisao:[/url]^

@Tajci
Brisi tu aplikaciju odlijepit ces od nje, covjece. :ozbiljan:

Ali skroz.
Lepo si ti rekao, ovi sto samo pricaju da bi se ljubili uz kajmak i vino pored kamina najcesce zanima samo kurac i nista vise. :smeh:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2799468#p2799468]tajfun983 napisao:[/url]^ Monogaman :andjelak: sam (trenutno) zahvaljujuci Grinderu. Pokusao sam se zahvaliti Kragiju sto mi je razotkrio sve cari ove aplikacije, ali je bio nedostupan (pa se zahvaljujem ovim putem).
Nema na cemu i drugi put. :mazi: :shake:
Moje procene licnosti online su ipak mnogo bolje od tvojih. :uvce:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Spaljen mi je zivot, sto i merkur da ne bude
Ne prilici genijalkinji da se ponasa kao psihoticna osoba. Sa tim prezentiranim ponasanjem ne znam kome prisebnom bi bila privlacna i tko bi joj 'odgovorio'.
Ili i ti spadas u one koji po defaultu krashiraju na realno im nedostizne ? :ozbiljan:

---

Da vam snimim telefonski razgovor izmedju mene i majke mogli biste ga komotno rabit kao primjer najdosadnije i najbesmislenije konverzacije milenija te za uspavljivanje teskih insomnicara. :radosnice:
  • 1
  • 978
  • 979
  • 980
  • 981
  • 982
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!