Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Opet :kafa:
ali i čeka me lizanje (sladoleda :D ) posle
By Kragi
Pa da. Nije da je bilo potrebe ali em sto me opusta em sto ptomenis nesti malo.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Dve sam mušice jednim udarcem ubila.

Dečka sam nagovorila da konačno uči za ispit a ja nemam problema sa spavanjem. skontali smo da on čitajući naglas ispite na italijanskom radi kod mene asmr.
Korisnikov avatar
By Markiza
Emo_Haos i Over the Rainbow,
kremasti rižoto nam uvek bude kao neki uvod u neuspeli pokušaj dijete koja se uvek završi i pre nego što počne - gurmanskom pljeskom sa kačkavaljem na roštilju.
Inače, ne, nijednog dana našeg zajedničkog života nam nije bilo dosadno. Kako? Ne znam, bogumi.

OT
Raduckam.
Korisnikov avatar
By tajfun983
^ Cvike su tu radi misticnog ugodjaja, a kad bi popio jos jednu kavu sada, to bi bila neka 6-7 danas.

EDIT: Idem si naparaviti gemist i pravac na balkon! (:dalmacijaumomoku:)
Krepaces nam od tolikih kava. Nadam se da se natjeras pojest nesto masnije tijekom dana da podmazes siroti zeludac. Za jednu salicu kave treba nekoliko sati da se izluci iz organizma, a tvoj to mora radit po cijeli dan, izmedju ostalog. :shamar:
Korisnikov avatar
By Andre87
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2798947#p2798947]Speculum Columbae napisao:[/url]čitam rilkea
a nije dobro po mene da ga čitam
kao da žvaćem staklo sa šlagom
slatko
ali žvaćem staklo
Postuj potrebno vreme da se procesuju misli.Nestrpljivo dete poseche jezik tvrdom bombonom.To "staklo" rastvoreno u toplom izdahu ceznje je bezopasno i moze samo da siri posebnu aromu plemenitosti
  • 1
  • 530
  • 531
  • 532
  • 533
  • 534
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!