Krenem da se nadjem sa drugom kako bismo otisli u kafanu i nadjem J5.
Prevucem prstom preko ekrana a on se otkljucava bez ikakve "zastite". Prelistam aplikacije i kontam da je najlogicnije da otvorim fb pa da (sa naloga vlasnika telefona) napisem status da sam isti nasao te da mu neko sa friend liste javi da me pozove (na sopstveni broj). Oces kurac, app je tu samo fabricki, nema naloga, nema logovanja. Ok, sledeci potez viber. Tu vec vidim vlasnika, rec je o gospodinu izmedju 50 i 60 god starosti, u odelu sa kravatom i sa "tim i tim" imenom i prezimenom. Otvaram poslednji razgovor sa liste, u nameri da javim liku sa kojim je komunicirao, da ako je u mogucnosti javi vlasniku da me pozove kad vidim da se ceo razgovor sastoji od toga da mu je dostavljena slika tipa, broj telefona uz tekstualnu poruku " Zivi tu i tu, ima kurac ko konj i dobro jebe. Ako hoces javi mu se na taj i taj broj.
Juuuuuuu!
Skrolujem razgovore i vidim sve neki tipovi. Te neki Abdula, te Pera sa Vidikovka, te Misa sa Banjice i tako dalje. Sumnjivo mi nesto. Naravno, gde cu drugo do u galeriju kad tamo matori sa kurcem u dupetu, ustima, pored kurca, ispred kurca, iza kurca i u svim mogucim pozama sa kurcem. Peder bre, mamu mu jebem!
Naravno, vec razmisljam o uceni ali posle kazem sebi da ce Zlatna Ptica i onako da mi sere sto sam malogradjanski kopao po galeriji a o fuckin uceni da i ne govorum.
Ok, kapiram da verovatno nije iz Kg-a a uz pretpostavku da je jos tu nadjem ma Viberu nekog lika sa sufixom Kg sa kojim je pricao nesto u fazonu "Dolazim danas, hoces da se vidimo?" i posaljem poruku "Javi drugu da sam mu nasao telefon tra, la, la..." ali problem je sto lik ne odgovara ni posle 5 minuta a poslednja aktivnost mu je danas negde oko 15:00h.
Odem u listu poziva, tamo neki drugi sa sufixom Kg sa kojim se cuo. Zovem, zvoni 17 puta ali niko se ne javlja.
Mislim se
jebi se. Ako mu treba nek me zove na svoj broj, odakle god a fakat mi cudno da neko izgubi telefon i da je kod mene vec dobrih 20ak minuta (a ko zna koliko pre toga izgubljen) i da pritom ne zove niti ima propustenih poziva.
Seo ja vec u kafanu kad ono zvoni. Jebem li ga neki Darko iz imenika. Javljam se a lik mi sramezljivim glasom kaze kako je njegov prijatelj izgubio telefon koji je kod mene i pita me gde sam. Kazem ja gde sam ali oni ne znaju gde je to jer nisu iz Kg. Ok aj se nadjemo gde vam odgovara a u medjuvremenu se dogovorite ko ce od vas dvojice da mi popusi.
Posle mi lik kaze da je skontao da sam peder cim sam to rekao, sto i jeste bila poenta.
Nista, nadjem se ja sa
momcima, mada ovaj drugi i nije los, mladji je i vitak, kazu da su u poseti nekim rodjacima u Kg-u. Inace Beogradzani.
Covek mi se zahvaljivao do neba. Srecan sto mu je bas peder nasao telefon. U suptotnom bi mogao da najebe. Sam kaze. Jedva su se usudili da pozovu bas zbog sadrzaja. Zato im je i trebalo cirka sat i po. U fazonu je -
pa video si i sam sta sve ima tu
Malo smo popricali o tome sta u Kg-u mogu da ocekuji na romeu, grindru i stajgi.
Rekose mi da pricam kao da sam Beogradjanin, sta god im to znacilo i da sam posten uz konstataciju da taj telefon u BeGe-u verovatno nikada ne bi nasli i dobili nazad. Verujem im.
Ponudili pice ali ja sam i onako ostavio frienda samog zbog toga da se nadjem sanjima. Neki drugi put mozda.
Zasto se meni uvek desavaju ovakve stvari?