Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ima jedna preslatka mala butchica koja radi u marketu odmah tu u susednoj zgradi :)
Skroz se vidi da je u fazonu, uvek je fina i ljubazna, ja se nesto smeskam, al dzabe kad em sam picka nesposobna em sam heteronormativna.
Korisnikov avatar
By IriS
ja sinoć u prodavnici, kad dođe neko malo slatko lezbijansko čeljade... kako ja to nikad ranije nisam primetila u nejbrhudu, pitam se pitam :misli:
Korisnikov avatar
By badu
Ako se nije odselio, ima.
By loreenche
Štatijaznam, u zadnje vreme kao da samo nailazim na ljude u fazonu. Ima jedan, totalno je... Manly feminiziran... Ne znam kako drugacije to da objasnim :/

Ako je strejt, onda je najfeminiziraniji strejt u gradu...
Korisnikov avatar
By Incubus
Ima jedan deda veze goblene + ima mačke + nema ženu + igra bridge. Skoro sam sve to provalio i ono epiphany.
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam malo kod caleta...pa malo kod keve...stalno se premeshtam :lol: u svakom slucaju imam gay komshije i kod keve i kod caleta....pogotovo kod keve :)
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Originally posted by IriS

ja sinoć u prodavnici, kad dođe neko malo slatko lezbijansko čeljade... kako ja to nikad ranije nisam primetila u nejbrhudu, pitam se pitam :misli:
:smeh:
Mislim da imam, mada je moguce da to moj polni organ (mozak :D ) utice na mene jer je komsija nabildovana frajercina. Sto je babi milo, to joj se i snilo. :D
Korisnikov avatar
By mikeli
ima ih, cek da prebroojim (setim se) ....
3-ica ih, svi toboz furaju neke curice sa sobom, al ja kad garantujem to je 90 % ... su gay (oblace se, ponasaju, izgledaju) ,,, haos ,,,

ja sam hteo pre nekog vremena jednog od njih da malo iscimam, al ipak, kazu da ko ceka doceka ,,,, (samo da nebude staracki) !!!!!
Korisnikov avatar
By tajfun983
Komsija sa drugog sprata. Ranije sam sumnjao, ali se potvrdilo kad sam se registrovao na forumu (medju korisnicima je, odnosno bio).
Nazalost, sad je na kruzeru.
Komsiluk me zanima samo u smislu nekontaktiranja, tako da me bas briga tko je gay, bi, str8, trans, alien, reptil ...

Najbolji komsiluk je onaj sa kojim se uopce nema komunikacija. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Andre87
to mi je najmanje bitno kod komshija.Bitno mi je da odrzava infrastrukturu,da jedan drugom zalivamo cvece i obracamo paznju na neobicne aktivnosti u stanu kad je drugi na odmoru. Uglavnom su str8(tako se predstavljaju javnosti) porodice sa decom i stariji kod mene u zgradi.
By Kragi
Jao ima jednog na 383 metara od mene a ovih na 1km koliko hoces! :smeh:
Korisnikov avatar
By bothways
Imam jednog komšiju u susednom ulazu. Bio sam jednom na čaju kod njega, fin čovek. Videli se sto puta na ulici i ispričali.
Korisnikov avatar
By Kiborg
U zgradi mislim da nema (mala je zgrada, ugl neki bračni parovi)
A okolo verovatno ima, ali ja ne znam.
Korisnikov avatar
By gossip
imam vise njih.... sa jednim sam razvalio krevet pre par nedelja (ali bukvalno)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Imam u stanu ispod al je retardiran i za izbegavati. Ima i twinkic jedan na poslednjem spratu, ima mnogo preslatkog akita inu psa koga uvek mazim
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!