Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
to me ortoped bio častio nekom injekcijom da mi se odkoči kičma...nemam pojma šta mi je dao i koliku dozu,al sam bio kao uduvan...sva sreća,video sam da mi ne ide pisanje po forumu posle onog vanzemaljskog posta pa sam se zakovao u krevet da se ne brukam dalje
Korisnikov avatar
By Markiza
Nikako.
Ubile smo miša posle 2 dana šetkanja po stanu, ubila ga Galateja, na žalost morala je - zajedno sa mačkom su ga ganjale do tri ujutru. Onda se ispostavilo narednog dana da postoji još jedan. Ladno išetao ispred mene odnekud iz ćoška. Da li je predjasni vaskrsao iz wc solje ne zna se.
Ništa, kupile smo danas lepak za miševe i ja sam to sve zalepila, kupile smo malo alpske salame,i tako, napravila sam mu 5, 6 ručkova..
Onda smo se sve tri zatvorile u sobu i ja sam onda naredna 3 sata morala da slušam patetične pesme Konstantina Kavafija u Galatejinoj izvedbi. E,pa to je bilo mučenje. Kad je došla do pesme o velikoj patnji za jednomesečnom ljubavi, ja sam izašla da vidim šta se dešava. Of course, nothing.
Dobila sam kritiku da nemam ponašanje za lov na miševe i da sve dok mrdam tako, miš će nas jebati kako stigne. I bogami nas jebe.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
spustila sam se na hipertenziju prvog stepena sad sam merila yaaas
By alexandermagic
Hodao sam satima i to na direktnom Suncu. Prijatno sam iscrpljen.
Zahvalimo Pronasol meHlemu sto nisam ziv spechen.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pospano i umorno.
Umesto popodnevne dremke išao sam na bazene :D
Tranzitni Jupiter Vam prolazi kroz 12. natalno polje, pa to ni ne cudi. Vrijeme da se iscistite iznutra, na sve nacine i da se posljedicno stabilizirate. Dok traje tranzit, ne moze Vam nitko nista.

---

Okay.
Korisnikov avatar
By 李香兰
nisam izlazila u toku dana. otišla sam u 8 sinoć u hitnu zbog nepodnošljivog kašlja. a i slabo se znojim inače. hvala na brizi andrej, divan si. mogu da zamislim kako se brineš o malom baobeiju.
  • 1
  • 381
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!