Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Pa ne lazem, da hocu da pusim pusio bih. Uz to, cigarere ne koristim u vremenskom intervalu koji se meri godinama. Zapravo, obozavam reakcije ljudi koji su u sl fazonu kao i ti kad me vide sa cigaretom. :D Kao sto ne pijem alkohol pa popijem jednom u par meseci apiritiv, tako i sa cigaretom. ;)
Stvar je u tome sto je vaping sasvim nova dimenzija koju oni koji nisu probali ne poznaju. Mada ce biti da je i to stvar ukusa pa se mnogim (bivsim) pusacima ne bi dopao. Bogatstvo dima tj pare se ne moze porediti a o ukusu i da ne govorim. Naravno, kad si aktivan pusac onda ti ukus cigarete ne smeta jer si naviknut na njega pa ga ne konstatujes.
Nemas efekat iskasljavanja slajma svako jutro.
Nema smrada.
Nema progorelih rupa na odeci, stoljnjaku ili bilo gde drugde.
Nema piksli, pepela i sl.
Nema gasim cigaretu na pola, samo sto sam zapalio moram da bacim i sl.

Ja sam poceo nakon sam ostavio cigarete a posle izvesnog vremena kad sam vec bio "cist" iako bih lagao da mi nisu nedostajale.
Btw, imas i ljude koji krenu sa vapingom a da nikad nisu bili pusaci uz nenikotinske tecnosti.

E da, jutarnji vaping ne ubija apetit pa umesto kafe i cigareta mozes posle nekoliko dima i da doruckujes lepo.

Sve sto ti treba je dobar vaping device sa baterijom od bar 1500mAh da moze da izgura ceo dan. :D
^ Kad su poroci u pitanju, najdrazi su mi u integralnom obliku. Nisam bas tip coveka koji ce traziti bezbolnije zamjene, ili prestajati sa necim dok se tijelo ne oporavi, pa onda sve iznova.
A kad vidim da mi nesta ne odgovara, prestanem sa tim.

PS: Nisam nikad probao te elektronske. Doduse, malo mi je i smijesan sam izgled pa me ne privlace ni s te strane.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797297#p2797297]Kragi napisao:[/url]
počela sam da vejpujem od kad sam prestala da pušim takođe. zaista jeste istina to što kažeš. cigareta ima užasan ukus. meni je imala čak samo sedmicu dana nakon što sam počela da vejpujem.

iako vejpovanje samo koristim kao način da se potpuno skinem sa svega, toliko pogodnosti ima u odnosu na cigarete. sve što si naveo je tačno. ono o smradu (veoma bitno!), apetitu, gašenju cigarete na pola i sl.

prešla sam na beznikotinska punjena za ecig nedavno. uzela sam isti ukus ali ovaj put tražila da mi ne dodaju nikotin. nikakva razlika. krivo mi je što od početka nisam isto tražila. shvatila sam da sam pušila više iz anksiozne navike nego iz same nikotinske potrebe.

mnogo je praktično, međutim problem sa kojim se susrećem je, iako su u italiji vaping supplies radnje na svaka dva metra, nigde nije eksplictno navedeno da li je vejpovanje zabranjeno u zatvorenom prostoru ili ne.

pa moram da pitam, po svakom kafiću, posebno. često kažu da im ne smeta, jednom se desilo da im smeta ali je smor pitati znajući da možda nije ok. jer mi je kafa bezveze bez dima, pa makar i onog iz ecig.
vučem to iz pušačkih dana.

tajfune, zaista ne izgledaju sve smešno. mislim, i na kraju krajeva da izgleda, jebe mi se. pomoglo mi je da prestanem da pušim što sam pokušavala dugo i neuspešno.

npr moja je ovakva. http://www.smooke.com/it/model_egoP.php" target="_blank samo tamno zelena.

takođe, ako ti npr. jedna kutija traje dva dana, novčanik će ti svakako biti puniji za par meseci ako ih zameniš elektronskom.
Korisnikov avatar
By Hys.
isla sam dva dana na chat od dosade i nijedna devojka nije bila budala, bar na prvu loptu. TOTALAN SOK.

Evo i veceras sam dosla, jer prosto ne verujem.
By Kragi
李香兰 :up:

Ja nesto i nemam nameru da se skidam jer mi uopste ne smeta. Ne tvrdim naravno da nema nikakve posledice na zdravlje ali nikakve negativne efekte nemam.
Ja imam AIO, bas ovakvu

[img]https://electrictobacconist_co_uk.secure-cdn.visualsoft.co.uk/images/joyetech-aio-p1726-9167_image.jpg[/img]

I nije mi uopste ruzna ni smesna izgledom jer je isti bio jedan od faktora da je uzmem. Kad grejac od 0.6 oma raspali paru pa to bude kao tri pusaca/cigarete od jednom kad je dim u pitanju a nigde smrada i zagusenosti.
Rekao sam bateria od 1500 mAh i 2 ml rezervoar izdrzi toliko da odem vani i budem odsutan 10 sati a ne nestane ni tecnosti, ni baterije. Baterija traje i duze ali ja ne eksperimentisem pa je svako vece stavim na punjenje.
Jedino sto jednom u par meseci zamenim grejac jer pamuk iznutra sagori ali on kosta evro, dva.
Korisnikov avatar
By Macan86
normalni ljudi kad kupuju nešto ne promišljeno to je obično garderoba i obuća...ja kad kupujem nešto nepromišljeno to je obično mreža za gabion,pocinkovana žica,šarkice,lak-bakarna žica,testerice za rezbarski ram...

dobro,nije baš nepromišljena kupovina,već duže vreme planiram da maknem staru ogradu koju mi je komšija sjebao autom i postavim gabion zid.Od uvek sam hteo da igram minecraft uživo a i u njega i da se spuca autom direktno više ima šanse da sjebe auto nego zid
Korisnikov avatar
By Gayzer
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797270#p2797270]Kragi napisao:[/url]
Vaping rules :panker:
True.
I ja sam bio skeptican dok me brat nije nagovorio da probam. Prvih par dana ti cudno, ali vremenom se naviknes, a na kraju skapiras da je u svari 100 puta bolje.
Za razliku od dima cigarete (odvratan, smrdljiv i ostar), vape je poput nekakvog neznog oblacica.
O da, i bilo je mnogooo prakticnije vejpovati u ucionici nego trcati napolje nakon svakog casa (narocito zimi).

U svakom slucaju,zahvaljujuci tim elektronskim drndalima, danas ne pusimo ni ja ni moj brat :D

I zato - VAPING RULES!
Od svih pametnih stvari koje se na ovom forumu mogu procitati, najpametniju je, jednom prilikom rekao Kiborg koja otprilike ide ovako:
Parafraziram

Sve te sto podrzavaju i nemaju nista protiv islama ja bih poslao u Saudijsku Arabiju, a narocito zene (koje podrzavaju), pa nek tamo zive pod serijatom.

Amin.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Boga mi, lepo je zaladnelo :)
Još malo pa minus :D
Korisnikov avatar
By gossip
prekjuce sam nakon 11 godina sreo decka sa kojim sam imao svoj prvi gay kiss (on je kao str8)
on se pozdravljao sa svojim baticama a drugarica i ja prolazili pored njih
samo smo se gledali,niko nije nista rekao
bilo je jako cudno,kao prosli zivot,ali drago mi je da sam ga video ^.^
Korisnikov avatar
By Macan86
Ljudi,nemojte nikad da idedete u Zaječar kod ortopeda posebno ponedeljkom kad radi jedna toksična,blajhovana šalteruša koja pravi pauže kad joj se ćefne,kuva si kafu i boli je ćoše što se red pred šalterom mota tri kruga oko hodnika,15min joj treba da overi jedan izveštaj i ne upisuje pacijente koji predaju knjižicu za poipodnevnu smenu na spisak za pregled...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Otpadnik upada u prihvaćen kalup da bi bio poseban. :balerina:
By Kragi
Ma instal sam grindr realno zbog Kosova i zelje da vidim da li dole, u tom malom mestu, ima nekoga. Da se eto upoznamo, sex mi nije ni bio prioritet. Jes ne mogu dan, dva bez sexa. Ali sam zadrzao grindr jer mi je nekakva novina pa ga sad imam i u Kg-u. Koliko ne znam.
Ono sto je fora sto i bez grindra imam sex a ovde ljudi uglavnom samo to nude. I nisam ja nimalo "fin" ali daj pokreni me, nasmeji, budi zanimljiv, drugaciji, ne znam nesto. Sve je "Cao, daj kitu da vidim" ili "Zasta si?"
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moja želja da iskoristim dan: 100
Moja produktivost danas: 0

Možda je do toga što mi je ćale skakao 3 dana po živcima + svadba u Šumadiji + nagla promena vremena?

A možda je to Maybelline!

(lenčuga)
  • 1
  • 974
  • 975
  • 976
  • 977
  • 978
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!