Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
Naopako milice sine... emocije za ljude s foruma. Necemo se precenjivati. Dajte se sabrati miko...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Radi punom parom zbog Flash-a, pa sad imam malo manje snage za GoT.
Korisnikov avatar
By Gayzer
Slika

Je li i vama s drogom najbolje? :lol:
Korisnikov avatar
By Mage
:wow:

Scena sa Drogonom je prebrutalna... mislim da mi je ovo do sada omiljena bitka u celoj seriji. Predobro uradjeno! Steta samo sto je toliko nerealna i toliko holivudski klise. Da se GRRM pita, Dzejmi i Bronn bi do sada bili prah i pepeo.

Bila bi fora da je Bronn recimo stvarno spucao Drogona u glavu i ubio ga... :D

Deni postaje ozbiljno nenormalna, jos malo pa novi Dzofri...
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni se scena ove bitke cini nekako prekratka. Dobra je, ali prekratka u odnosu na, recimo, onu epski siroku i dugu bitku sa Nocnim hodacima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797219#p2797219]Mage napisao:[/url]:wow:

Scena sa Drogonom je prebrutalna... mislim da mi je ovo do sada omiljena bitka u celoj seriji. Predobro uradjeno! Steta samo sto je toliko nerealna i toliko holivudski klise. Da se GRRM pita, Dzejmi i Bronn bi do sada bili prah i pepeo.

Bila bi fora da je Bronn recimo stvarno spucao Drogona u glavu i ubio ga... :D

Deni postaje ozbiljno nenormalna, jos malo pa novi Dzofri...
paa bili su preblizu zmaja da bi ih plamen dohvatio. Kod zmajevskih usta plamen je kao mlaz, pa se onda sve vise siri i rasplamsava. :nerd:
Korisnikov avatar
By Srklet
slažem se da je trebao poginuti ili bronn ili jamie. kakva je to sentimentalnost pred kraj? :mete:

btw, fora je bila kako je davos prozvao jona sto bulji u danyne sise. :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Malo mi smeta to seljacenje i stednja na efektima u pretposlednjoj sezoni.
Tri epizode se natezu Dzon i Deni ima li ili nema nesto iza zida. Imas jebenog zmaja - idi i vidi. Kakvi crtezi i gluposti. Isto i sa "vizijom" koju ima Pseto. Prvo sto se ne bi on priblizavao vatri jer je se boji, a drugo - daaaaj, jel moze jeftinije?
Nema ni u jednoj epizodi Duha.
A i Bronov deus ex machina je tako :rolleye:
U ovoj sezoni pretpostavljam da ostajemo bez Sersi, Brona, verovatno Litlfingera.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Stede pare za druge spec efekte.
Zasto ti spec efekti toliko kostaju kada su kompluterski, nije mi jasno.

Ocekujem neku vrstu interakcije izmedju zmaja i Dzona, mozda cak i zajase jednog od njih, posto ima valerijanske krvi and all that...
Korisnikov avatar
By tajfun983
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797333#p2797333]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2797332#p2797332]antibiotic napisao:[/url]Stede pare za druge spec efekte.
Zasto ti spec efekti toliko kostaju kada su kompluterski, nije mi jasno...
Jer se rade na opasnim masinama, sa dosta ljudi i jako dugo.

A ima tu i onoga... "skupo ti je? Pa idi pa ozidaj ili digni King's Landing od letava."
Nisu skupi programeri vec dubrovacki apartmani.
Slika

EDIT:
(SKANDALOZNO) GRADONACELNIK DUBROVNIKA IZJAVIO: Nece vise zmajevi besplatno prelijetati preko moga grada! :oklagija:
By Sixto
Ako sam za onu epizodu rekao da je mrtva, onda nemam reci za ovu. Kao gladna godina. Nikad se zavrsiti. Nista konkretno. Dosadno, kilavo, za popuniti prostor.

Dve trecine epizode Dzon vice "Zene cerajte me kuci!"

Deneris jako nije dobro. Zeni je jako lose. Treba joj neka sefika stravu salit pod hitno ba!
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
^ To je očigledno. Ali nije ni on baš toliko samouvjeren da bi potcjenio Aryu, ne nakon što je vidio šta sve može. Ili ova epizode nije baš sve otkrila ili je to samo šupalj i nekvalitetan scenario koga smo se već i nagledali u ovih 5 prethodnih epizoda.
Korisnikov avatar
By Mage
Ova epizoda je totalni shit... uopste mi se ne svidja. Ne znam ali u ovoj sezoni bukvalno ne mogu da se povezem ni sa jednim likom. Znaci svi do jednog me nerviraju... jos mi je Sansa postala najnormalniji lik!

Em sto ga je spasao tik ispred zmajevog daha pa u nemoguce duboko jezero odmah pored obale, Bronn ga je jos odvukao u full plate okolopu sa tom zlatnom sakom na drugi kraj jezera i ni Deneris ni niko od njenih vojnika ih nije primetio!? WTF kontao sam ajde makar ce ih uzeti kao zarobljenike ako ih vec nije Drogon sprzio, ali ovo je bas bas too much... pure Hollywood bullshit.

Zatim lik Deneris koji je toliko inkonzistentan i besmislen... Imam osecaj da su svi likovi evoluirali i sazreli od prve sezone osim nje koja je ostala glupa klinka i ocigledno nista nije naucila. Bad, bad writing!

Onda sav taj fan service i likovi koje se tako odjednom pojavljuju i spajaju bez ikakve logike i poente... The fans have been spoiled rotten this season. Terrible storytelling!

Ne znam, sve u svemu razocaravajuce... Nekako mi vise nije stalo ni do jednog lika. Da svi crknu u sledecoj epizodi samo bi rekao.. "meh, good riddance!"
Korisnikov avatar
By Srklet
pa meni od početka nije stalo do nijednog lika. to dosta pomaže pri gledanju serije. ^^

predviđaanje: jorah mormont ce najebati u lovu na wighta. onaj njegov zadnji pogled prema dany je standardni foreshadowing.
Korisnikov avatar
By gossip
Dobra epizoda....ako iskljucimo dosadne momente sa Sansom/Arijom i onim sto hoce da jebe Sansu....epizoda je bila poprilicno dobra. Denerys :love:

Ne mislim da ce njen lik preziveti duze od jos jedne sezone...al kontam da ce serija onda izgubiti poprilican broj gledalaca
By Sixto
Dakle Lijena gengbengovana bb od strane Targarjena i Dzon je Denikin polubrat i zato moze pipati zmajeve za mosnice.

Na kraju ce bit kralj sa incest kraljicom, osim ako njoj stikla ne sklizne sa zmaja pa se ne skocopizdi u ovoj sezoni.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pomalo dosadna epizoda, manje nego prethodne dosadne, ali navikli smo na to u ovoj sezoni.

Deneris se ponaša kako treba, ovi kojima ona smeta su mizogini pederi koji bi gledali radije nešto muško kurato kako jaše zmajeve, a smeta im jaka žena! Po meni je čak možda i "mekanija" nego što treba da bude.

Onaj deo gde Bron spašava Džejmija sa sve oklopom iz dubine jezera je isto teško sranje. Možda zmajevi ne postoje, ali majku mu, zar ne mogu najprostiji zakoni fizike da se ispoštuju.
Severnjaci dosadni ko i obično, samo nešto kenjaju.
Korisnikov avatar
By Srklet
a jebemmu, pa nitko da iskomentira da je jon po svemu sudeci zakoniti sin rhaegare i lyanne. on ima formalno jači claim na prijestolje od dany.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!