Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Mili moji, veceras u 20.10. je lunarna eklipsa na 15. stupnju Vodolije i najjace ce ju osjetit osobe koje u natalnoj karti imaju aktiviran 15. stupanj nekog od fiksnih znakova: Bika, Lava, Skorpije ili Vodolije (aktivacija znaci da je na tom stepenu u nekom od navedenih znakova odredjeni planet natalno).
Merkur je retrogradan do 05.09.

Ova eklipsa sama po sebi nije losa jer Mjesec gradi aplikacioni trigon ka Jupiteru, sekstil prema Saturnu i siri sekstil prema Uranu. Promjene posla, partnera, selidbe, bunt radnika i svih marginalizovanih grupa ...
No kurcslus nastupa ako dodje u aspekt sa natalnom planetom na 15. stupnju.

Evo npr. kod Kragija ce se odraziti na poslovni sektor, njegovu zelju da se nacin poslovanja modificira, neki dealovi prekinu, doorijentacija na novu vrstu poslovanja, eventualna zatvaranja starih firmi i tome slicno... No, definitivna odluka bi trebala sacekat 05.09. :waldorf:
Povest racuna o zdravlju.

---
Kragi napisao:
Ja inace trenutno gledam neki video na faceu

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =bookmarks" target="_blank

I smejem se jer sam medzika "video" tu
Zamisljam da je u ovoj masi, da se dere i pada u trans.
Majke mi.
Lol, ja se ne derem niti skandiram ni na cijem nastupu, a kamo li da bih to uradio zbog te, te ... osobe. :odbij:
By Kragi
Pa sve je tacno. Dao sam otkaz.
Cekam 13.08. posto ce biti tridesetogodisnjica smrti ocu, da to formalno ispostujem posto sam se tako dogovorio sa uzom i sirom porodicom a onda bi trebao da mi stigne novi pasos pa odoh malo vani pa kad se vratim mogu o poslu. To nece pre septembra svakako.
Ne brinem se puno generalno, mozda mi je u ovom trenutku to i najmanja briga. Znam samo da mi ovo dokolicarenje prija, ne toliko zbog nedostatka obaveza koliko zbog odsustva stresa. (:
Dobro, serem malo po forumu ali sta ces da je vreme "lepse" imao bih pametnija posla i od toga.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
me: zašto imam napad panike?

also me: u prva 3 sata otkako je ustao konzumirao: 3 kafe, kofan/paracetamol, 1/2 pakle cigara
Korisnikov avatar
By Gayzer
Kasljem, imam kratak dah, bole me ledja i vrat, par puta dnevno me presece u grudima, i tako mesec dana.

Moj hipohondarski mozak je vec postavio dijagnozu - rak pluca.
By Kragi
^ Pa bas mesec dana je preterano. Ne zbog toga sto se slazem za tvojom dijagnozom nego zato sto ignorises sve to a mogao bi kod lekara.
Juce sam zapalio cigaretu a ne koristim iste pitaj boga koliko vec. U principu, jednom u par meseci pod nekim okolnostima dozvolim sebi da zapalim, ne zato sto imam neodoljivu zelju nego eto poklope se neke okolnosti pa mi se moze.

Najpre, dim je odvratan, odvratnog ukusa i sam osecaj je gadan kada pricamo o pomenutom ukusu.
Onda, efekat nula. Nemam utisak da pusim a pusim recimo Davidoff koji mi je nekada bio top. Nema jacine. Nema nicega.
Zatim, sam dim je siromasan i ja ostajem bez daha izbacujuci ga iz pluca jer mislim da to nije sve a ono jeste. Bukvalno nula.

Vaping rules :panker:
  • 1
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 977
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!