Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Slika

Овај исти човек који ме је фотографисао цртао ме је док сам спавао. Звао се Александар.

То име долази од Лесандар, од речи лес-дрво, на словеначком - леснина. Стари Грци то нису могли да изговоре па су додали ''а'' и ''кс''...

Сређујући ове фотографије одједном ми се вратило одкуд ми овај кроки...
Korisnikov avatar
By tajfun983
Ne mogu spavati, gledam Seansu br.4 iznova i to je ustvari zenska poza (sa nekim pogledom preko ramena u dodatku), medjutim ocito lijepo stoji i muskarcu.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Пошто моја гуза пали, данас сам дао одушка свом нарцисизму.
Морам да будем поштен и да вам признам да су горње слике од пре 15 година...

Slika

Јако сам се данас помучио и доста фотошоповао јер сам се ипак у међувремену променио, али слике које ћете видети су моје огледало у данашњем дану, са све огледалом мога мужа изнад мене. На њима сам ипак само ја. Изгледа ми да сам другима постао привлачнији него икада пре. Не знам зашто је то тако...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Slika

Три дугмета је на кошуљи раскопчао...

Гледам му избријане груди и у прве длаке које се на њима поново помајају, у Давидову звезду на ланчићу око његовог врата чији ми златни одсјај титра пред очима док му већ сат времена објашњавам како да среди намештај у својој дневној соби.

Нервира га што пиљим у њега. Радо БИ побегао, радо БИ избегао том мом инсистирајућем погледу. Искључиво због ње, која је ту и која све ово види. Јасно ми је да БИ, сад и одмах, ма без проблема БИ, знам, видим да БИ. Додајући стално нова и нова непотребна питања, продужава себи нешто што му изазива неразумљиву потребу да стоји поред мене и да не одлази, да се не одваја, он, који изгледа као неко коме се иначе стално некуд жури...

''И на крају да БИ сте ову фарбу премазали преко вашег стола за ручавање најбоље су вам ове широке четке направљене од природне свињске длаке.''
''Да немате неке друге а да нису свињске?'' пита он мене, ''Наравно да имам али ове синтетичке ''кашер'' нису тако квалитетне''...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Велику сам услугу учинио самом себи, пре два месеца престао сам да пушим. Тешко ми је, не знам шта ћу са рукама, чиме да изделим дан, шта ће заменити задовољство дуванског дима.

Морао сам, због њега, који се плашио да ми се нешто не деси...

Slika

Раније сам пратио колутове дима што се извијао изнад екрана компијутера ка плафону, размишљао дишући полако, испијао натенане гутљајеве нес кафе. Турску сам одавно избацио јер ми је стварала неку тешку киселину што ме је пекла надижући се из стомака.

Мислим на оне које волим и на вас који волите мене...
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!