Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Ispratih jebaca.
Kresemo se vec neko vreme, povremeno, uglavnom kad se doticni uzeli kurca. Nekad redje, nekad cesce. Neodoljivo je simpatican i sarmantan u svojoj paranoji, autohomofobiji i zbunjenosti ali bar zna sta hoce.
Jos kad smo se upoznali i pricali nekako je stidljivo rekao da je pasivan a jos stidljivije i sa vise kompleksa da mu je velicina bitna.
A sve se to desava u gluvo doba noci u neprometnoj ulici gde se on, u svojoj paranoji, konstantno okretao da vidi da li ce neko da naidje.
Pravo da vam kazem ni sam ne znam sto sam se cimao da se vidimo i na tako "necivilizovan" susret pristao ali znam da se nisam pokajao. Jebe se za trojicu.
Korisnikov avatar
By *deni*
O, Kragi nam je na jedan suptilan nacin dao na znanje da je kurat i aktivan jebac. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
@Kragi Jao kako dirljivo :sweet:
Nadam se da ce Dizni neku adaptaciju da napravi.
P.S:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796575#p2796575]*deni* napisao:[/url]O, Kragi nam je na jedan suptilan nacin dao na znanje da je kurat i aktivan jebac. :fancyklap:
Jao, zaboravio sam da napisem najvaznije.
Trazi on meni da mu pokazem kitu na licu mesta. Keve mi. Ja zbunjen, u nebranom grozdju, krenem sa pricom da mu nista nece znaciti ako nije dignuta a serem digo mi se cim sam ga video samo sto to nekako prebazilazi granice mog egzibicionizma.
Ok, hoce onda sliku iz fona a ja ni to, ko zainat, nemam. Valjda sam uvek mislio da mogu da prodjem uz neke druge adute, kad ono malo morgen. Lazem da moram da je nadjem u gomili fajlova po telefonu.
Tamo, vamo otegnem ja pricu i za to vreme trazim neke kite u krupnom planu na netu pa nadjem neki osrednji i pokazem mu.
Kasnije, uzivo nije ni primetio razliku a ja nit obrezan, nit depiliran!
Korisnikov avatar
By Macan86
već mesec dana mi hoću da pravim sladoled jer na oči ne vidim koliko mii se jede a imam jošpuno sala da skidam.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Da, cudno Kragi. Mi koji smo na foru aloo ribo, bolan, vadi kuratz na sunce, odma' obicno mozemo i na razdaljini od vise metara da razlikujemo budza badze, po debljini, sirini, duzini, lepoti i ostalim kriterijumima.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796625#p2796625]svemirskimajmun napisao:[/url]Da, cudno Kragi. Mi koji smo na foru aloo ribo, bolan, vadi kuratz na sunce, odma' obicno mozemo i na razdaljini od vise metara da razlikujemo budza badze, po debljini, sirini, duzini, lepoti i ostalim kriterijumima.
Pa, brate, nisam ni ja skont'o kako al' je, brate, proslo. Doduse, bio sam svestan toga o cemu pricas, zato sam mu i pokazao fotku prosecne kite pa je moguce da je precutno skontao da sam ga slagao. Kao kad ti neko pokaze kornišon a posle ti da krastavac iz babine baste.
Mada i da je nesto rekao isao bih na varijantu da mi kita nije bas fotogenicna i da, kao sto vidi, lepse izgleda uzivo samo da ne priznam da sam ga izradio.
  • 1
  • 972
  • 973
  • 974
  • 975
  • 976
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!