Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Mozda sam ja naleteo na izrode ali Iranci locu ko ludi i stalno im je vrucina. I mnogo pricaju o sexu, gotovo da im je to jedina tema. Mislim, kad se malo opuste pod dejstvom alkohola.
Ladno kapiram da bih mogo bar dva persijska obrezana kurca da popusim posto su oni u fazonu "nisu gay dok god su top only" a boli ih da li ce da im pusi tip ili riba.

A kad smo vec kod obrezanih kurceva evo jedne duhovite reklame iz Turske za obrezivanje po kucama.

Slika
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796108#p2796108]Srklet napisao:[/url]
<3

Jooj,preslatko :love: I zaista je tako,u pocetku odbijamo da prihvatimo prave razloge zasto se tako ponasamo..nepotrebno se kaznjavamo,ubedjujemo da smo neodgovorni prema porodici i prijateljima,da smo nezreli,naivni sto i mislimo o takvoj ljubavi(pogotovo sto nas mediji truju i predstavljaju gej ljubav kao promiskuitetnu...a ona ne mora biti takva..)
Ovaj film me asocira na aseksualnu (gej) ljubav
Korisnikov avatar
By Macan86
stigao jeee my PRECIOUS!!!!
kvalitetniji je nego što sam očekiva od replike koja košta samo 300 dinara.Malo punija burmica od nerđajućeg čelika sa laserski izgraviranim nadpisom i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane...Šteta što je stigao bez kutije.
By alexandermagic
Mili moji, zadnjih dana na forumu nailazim na postove koji zasluzuju 'like' , a koji ni ne postoji kao opcija. :ozbiljan:
Citiranje mi izgleda kao slihtanje. Postojanje takve opcije bi mi ublazilo taj utisak. A mozda i ne bi. Nikad necemo saznati. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
saznala sam danas da sam uradila ovo pre neki dan kad sam se obeznanila

"Najbolji deo mi je bio kada si me pozvala i pitala zasto sam se javila na telefon."

pritom sam se sa devojkom čula prvi put nakon dužeg dopisivanja još sam je šes sekundi pre toga pitala da li hoće da se čujemo.......?

ne da nemam više ni jednu granicu da zadržavam poremećaje nego nemam ni pola
svejedno sam umrla od smeha kad mi je rekla i dodala sam da moram da zovem jednu drugaricu koja je i inače pogubljena i da joj to uradim i onda sam se još smejala dragi dnevniče studijo slučaja
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
puklo nešto u blizini
ćale se penje na sprat
otvara vrata ja ležim
kaže šta je to bilo?
reko smiri se nemam pištolj
kaže znam da nemaš....
hoćeš da ti kupim?

mmmm počinju da me shvataju ✓✓
  • 1
  • 971
  • 972
  • 973
  • 974
  • 975
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!