Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794507#p2794507]IMPACT napisao:[/url]За мене, најбољи филм икада...
Моје сломљено огледало. Тад сам био она сад сам неко други.

https://www.hostingpics.net/viewer.php?id=1152911951tramvajzvanizelja.jpg
Razlog za moje simpatije prema ovoj ekranizaciji je Jessica Lange. :smokin: Slika
Нисам до сада знао за овај филм, открио сам га претрагом на Интернету података везаних за првобитну верзију. Погледаћу да ли могу да га набавим...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Класичан цртеж је увек био само припрема за слику на уљаном платну.

До 19.века није постојао као посебан вид ликовне уметности. Мушки актови су били анатомске студије ликова и њихових покрета пре него што би их сликар ''обукао'' и укомпоновао у слику обично верске, митске или историјске тематике...

На овом се цртежу виде само маље изнад полног органа, још то овде може и да прође, пошто је у питању таква поза где је и у стварности тако нешто могуће, мада му је потпуно увучен међу ноге што није природно...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Овде му је уд увукао међу ноге које нису сасвим скупљене, због тога би требало, с обзиром на осталу мускулатуру, нешто да штрчи испод бутина међутим баш му је ту поставио јастуче...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
На сликама херојске и верске тематике било је вулгарно цртати крупне мушке удове онакве какви они знају бити у стварности, увек су мали и закржљали што заправо одговара једној концепцији по којој је мушкост, ерекција и уопште сексуалност, нешто прљаво, ружно и настрано...

Али када је у питању владар који жели да покаже своју моћ, као овде доле француски краљ Франсоа Први, који је био висок два метра, онда и једна добра ерекција није на одмет...

Slika

Или Хенри VIII, енглески краљ који себи опет по ко зна који пут тражи нову супругу.
Прављени су овакви мини-портрети на десетине и слати свим потенцијалним удавачама широм Европе...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Једно сам време кроз слике бележио познаства за која сам знао да ће бити пролазна...

Да их немам, неки би ми људи већ одавно исчезли из свести. Слика ми врати готово све: Сетим се имена, атмосфере, погледа, речи, додира, да ли је његово тело било привлачно или не, какав нам је био секс...

Slika

Врати ми се и колико ми је у том тренутку било стало да будем са том особом, колико ми је са њим било пријатно, да ли сам желео поново да га видим...

Све је сад некако избледело, слике су се истрошиле своје евоцирајуће садржине, ни у белешкама мојих мисли тих тренутка, записаних на папиру, више се не препознајем.

Slika

Гледам те слике као да никад нису ни биле моје...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Пар који сам упознао у Нанту...

Мушкарци, као било који други, ништа на њима није било видљиво, приметно, посебно, ни почему се споља није препознавало да су они геј, све је било јасно кроз погледе, гестове и понашање.
Ни превише изражена мушкост а ни ефинизираност, људи са природним ставом, спонтани, знали су шта желе и то су умели да покажу, без стида, компликација и околишања...

Упознали смо се у једном обичном ноћном локалу, причали нормално, пили, зезали се и ложили једни друге, од почетка је било јасно шта ћемо даље, опуштено, полако, кренули смо заједно, они су својим аутомобилом пратили мој, стигли смо у хотел, сексали се целу ноћ, ујутро заједно доручковали.
Ја сам отишао на посао они својој кући....

Без размене телефона, без срцепарајућих сцена, без љубоморе међу њима, знали смо ако се поново сретнемо биће ''ћао-ћао'' а не као што се то у Београду дешава, окретањем главе на страну, без поздрава, као да се никад нисмо ни упознали...

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
У истом хотелу, на истом месту, сутрадан увече. Франк, стујард...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Slika

Био је интересантан и компликован. Један од мени најбољих фрајера. Банкар, ожењен, стална љубавница и стални љубавник, плус авантуре са женама и са мушкарцима. Активан, пасиван... Како постижеш? Не умем другачије, што је замршеније то се боље осећам...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Имао је фацу београдског мафијаша и тај секси ожиљак на лицу десно од уста.

Изгледао је као невиђена сељачина а био је уствари јако фин и то је тај раскорак који ми је генерално најузбудљивији. Радиш шта ти падне на памет, лудујеш у свим својим екцесима а он се прима и то му прија.

У ствари тип те инспирише, што је финији споља то више можеш да га завлачиш у домене којих се прибојава јер их је жељан, жељан је губитка контроле над стварима и ситуацијама око себе.

Кад су у питању пролазне авантура свако је много опуштенији са правилима понашања. Никад ме није бринуло шта ће о мени љубавници мислити.

Остављао сам број телефона и они су се јављали, ако би ме поново позвали значи да им се допадало оно што сам им нудио. Ослобађајући их стега давао сам полета њиховим ''неслућеним'' жељама и прохтевима којима сам и сам био врло често пријатно изненађен и истовремено задовољан, јер сам нешто у њима ''будио''.

Секс је данас један од ретких домена чисте слободе и равноправности...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Рекао сам му да је јако леп, да је један од најлепших мушкараца које сам икад срео. Поцрвенео је и оборио очи јер му се пре мене то изгледа никад није десило...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
У коме су сви равноправни. Нема ратова, нема сиромаштва. Нема пара. Нема газда, нема својине. Нема несреће, нико ништа не поседује, нема љубоморе ни зависти. Нема криминала. Нема богатих. Нема професионалних политичара, уметника, научника, сви се баве са више занимања у исто време. Договаром. Глупи и паметни. Ружни и лепи. Нема лудница ни болница, нема мртвачница ни гробља. Нико није одбачен, сви се старају о свима. Човек се не осећа усамљеним. Свако живи тамо где то њему одговара. Не постоје геј и стрејт људи. Нема норми. Нема брака ни закона. Децу праве они који то желе. Нема обавезе подизања наталитета. Нема војске. Сви се о свој деци старају као да су њихова. О сваком човеку на исти начин. Нема зла. Нема раса ни предрасуда. Нема бољих ни горих. Нема судова ни затвора. Нема разлога да се украде или убије. Нема увреда ни похвала. Нема оцена ни диплома. Нема граница ни држава, нема загађења ни отрова. Нема оружја. Животиње се не убијају. Информације су свуда исте: О времену, о непогодама, усевима, о заједничким пројектима. Нема интереса...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Slika

Сауна "Sun City", булевар Севастопољ, центар Париза, четири поподне, улаз 20 еура, поперс "Jungle" 15 еура, дају ти пешкир и мали црни новчаник са у њему два презерватива.
Можеш да га привежеш самолепљивом траком око чланка руке или ноге.

Slika

Број гардеробног штендера ми је 163. Кад си се свукао и средио своје ствари у њему, електонски откуцаш шифру на четири броја и врата му се аутоматски затворе. Док се скидаш обично те шацује неки маторац. Нека гледа, немам шта да кријем.

Има света, није празно, углавном млади Арапчићи. Гузе су им уздигнуте као црначке, чврсте су и обле. Воле да се проституишу. Треба их јебати за време Бајрама, не пију, не једу, не дркају. Чим падне ноћ одмах дојуре у сауне и секс клубове. Онако млитаве и малаксале лако их је придобити. А воле да га приме, итекако воле, обожавају курац, цвиле ко најгоре пичкице, можеш да их разваљујеш сатима...

Slika

Не треба се исхитрити на прву лопту. Напале те тела што се презнојавају у пари амама, наложи те воњ још неиспран под тушем, нека добра курчина што се испод пешкирчића дигла на твој тек онако упућен, летимичан поглед.
Интересују ме чврсте а и млитаве облине су ми секси, више или мање маљаве, неизбријане, не напарфеминисане, на њима пеге, мишићи, брда мишића на свакој полутци груписаних у свежањ.

Slika

Полааако... Иначе ћеш свршити пре него што било шта почнеш. Диго ми се, тврд је, виде дрипци да ме има, гледају ми у прошарану браду сивим власима и севају им зенице од жуди, силовали би ме да могу, погледе им избегавам, завешће ме олако, намрштио сам се да их плашим, знам да цвикају и да ми неће прићи али ипак ме прате, не треба да станем, не треба да седнем, салетеће ме више њих, да ми га пуше наизменично у исто време. Опасни су, не либе се, отимајући се ко ће пре да га стрпа себи у гркљан.

Отишао сам до џакузија, одмерио дасу који је деловао незаинтересовано, попео се на спрат, прошпартао ходником, постројио погледом присутне, прошао кроз мрачну собу, стартовао ме неки маторац са огромном курчином, нека ми је у мраку дебела сенка провукла своју руку испод мог пешкира...

Враћам се у амам, клинци се разбежали, у доњем делу на бетонској клупи лежи на стомаку тип са добром, мишићавом гузицом, задиже ноге у ваздух, она му прераста у чисто обле и чврсте затезе. Не прилазим јер му не видим фацу...

Обично ти што тако легну на стомак нешто крију, крију оно што мисле да се већини не допада. Знају шта је. Или су стари, или имају неки гадан ожиљак или су им фаце непривлачне. Геј људи као и сви уосталом итекако брзо укапирају шта на њима вреди а шта не и увек то што ваља истакну у први план. Мисле се, кад се једном примиш на добру буљу и почнеш да је караш више ти остало неће сметати.

Slika

Али Парижани су јако пробирљиви, такве обично уштину за дупе па кад овај пренеражено скочи, видевши му фацу само склисну а он поново легне на стомак као неки инсект што камуфлиран чека своју наредну жртву...

Проблем је у томе што блокирају кабине сатима а не ураде ништа а ти баш тада налетиш на добру прилику и немаш где да га приведеш. У базену, џакузију и сауни нема кресања. Забрањено је због хигијене. Индуси стално чисте те кабине од презерватива, заосталих текућина и твари. Бришу стуњаче на којима се лежи десинфекционим средствима. Чисто је, нема фрке...
Korisnikov avatar
By IMPACT
Преко лета су обале Сене у Паризу претворене у место за сунчање и рекреацију. Раније само у августу од ове године и цели јули месец...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Онај исти тип који се истезао у амаму једног је момента доспео у базен.
Уочио сам га из даљине, ушао у воду баш ту где је он гледајући ме са друге стране желео да додирне обод испливавајући своје ширине.

Померио сам се пола метра, махнуо ми је руком да се захвали и наставио је да плива. Пре него што је доспео до мене заронио сам и преронио базен више пута по дужини.

Једнога се тренутка заустави и он и стаде тачно тамо где сам се малопре спустио. Слао ми је врло јасне сигнале али пошто ја немам стпљења за дуготрајна глуварења врло сам брзо прешао на ствар.

Jако је личио на Галијана на доњим сликама...

Slika

Slika
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!