Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Deni5
Ja govorim iz svog iskustva, ako upoznam nekog da je OK onda neću generalizovati, svi su isti dok se ne dokaže suprotno.

Dopada mi se to "Ne sudi da ti ne bi bilo suđeno", to može da se upotrebi i na njima, "Ne igrajte se sa drugima da se život ne poigra sa vama".
By Deni5
Pa nema smisla ni da se ni sa kim ne vidim više od dva puta, ne treba mi niko onda.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Možda te otkače posle drugog dejta kad shvate kakvo mišljenje imaš o biseksualcima inače...?
By Deni5
Pa ja im to nisam pričao, možda se uplaše da ću nekome da kažem, nije me dzabe terao da kažem sa kim sam se vidjao.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Denipet, jasno je da tvoja generalizacija nema veze sa realnošću, a logika ti ima dosluha s humorom (© Vendi). Mene sad zanima o koliko si se bisex tipova tako opekao, pa si napravio tu generalizaciju. :D Jer rezonovanje ti je otprilike level "prevarila me žena - ergo, sve žene su kurve".
By Deni5
To što pišem ovde gde se ja nalazim ima veze sa realnošću, nisi uzalud pobegao.
sta je za vas veza, kako je definišete?
Veoma siroko ali odprilike svakodnevno ponavljanje radnje sa nekim od sexa preko druzenja i zajednickog zivota

kada ulazite, sa kime?
kad mi se neko svidi i pozelim da ga vidim vise od samo jednog sexa

kada ta vaša veza počinje? kojim datumom, kada se desi šta?
Nebitno kad smo se prvi put videli recimo

zašto ulazite u vezu?
Ili se poklope kockice ili ne, ne zamaram se pitanjima zasto, ne pitam se ni zasto ne ulazim pa necu ni zasto ulazim u vezu :)

šta odlikuje tu vašu vezu, koji je tempo konzumiranja te veze?
zajednicka energija i razumevanje stvari i koje nam smetaju na drugoj strani...

da li ste ikada bili sa nekim i taj vaš odnos mogli da nazovete pravom i istinskom ljubavlju?
Da upravo se vidjams a nekim tako ;)

da li ste osetili da ste u vezi sa nekim kome ste u tom trenutku jedini/jedina, da želi samo vas, i da je to uzajamno?
Da

da li ste nekome beskrajno verovali?
Nikada nisam bio "sebican" da trazim od nekog bilo kakvo poverenje, jednostavno moji postupci vode ka tome dal mi neka osoba veruje i kojojj meri i obratno, ne razmisljam o poverenju jednostavno svakom verujem dok se ne dokaze suprotno.

da li ste slepo voleli?
mozda kao dete, sada ljubav vidim kao razmenu enerigije nikako davanje ili primanje u jednom pravcu, zakon akcije i reakcije.

da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
Ne da verujem nego sam siguran i iskusio sam to sa svojim parternom tako da nije stvar verovanja, nama u opste to ne smeta, niti vidimo sex kao prevaru, vazna su osecanja i pripadnost, cesto se strane jebe ko pozeli sa kime niti opterecuje time drugog a ako pozeli moze da podeli i iskustva, meni licno je to popaljivo i ne predstavlja nikakvu ljubomoru. Pravimo i trojke pa i kad neko treci zeli samo sa jednim od nas, drugom to ne smeta :).Iz mog iskustva mnogo je zdravcija takva veza jer kad god neko pozeli da proba nesto novo sa nekim ne mora da raskida vec proba i vidi uporedi sa trenutnim pa moze i da poboljsa posle vezu sa novim iskutvom, a ako ste jedno za drugo tesko ce ta treca strana nesto poremetiti, a ako se i desi to je znak da veza i onako labava i zrela za raskid, naravno da je to stvar dogovora sto smo mi odmah i uradili :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2776307#p2776307]MrGreen napisao:[/url]sta je za vas veza, kako je definišete?
da li zaista verujete u to da vas neko voli a jebe se s nekim drugim/a?
Ne da verujem nego sam siguran i iskusio sam to sa svojim parternom tako da nije stvar verovanja, nama u opste to ne smeta, niti vidimo sex kao prevaru, vazna su osecanja i pripadnost, cesto se strane jebe ko pozeli sa kime niti opterecuje time drugog a ako pozeli moze da podeli i iskustva, meni licno je to popaljivo i ne predstavlja nikakvu ljubomoru. Pravimo i trojke pa i kad neko treci zeli samo sa jednim od nas, drugom to ne smeta :).Iz mog iskustva mnogo je zdravcija takva veza jer kad god neko pozeli da proba nesto novo sa nekim ne mora da raskida vec proba i vidi uporedi sa trenutnim pa moze i da poboljsa posle vezu sa novim iskutvom, a ako ste jedno za drugo tesko ce ta treca strana nesto poremetiti, a ako se i desi to je znak da veza i onako labava i zrela za raskid, naravno da je to stvar dogovora sto smo mi odmah i uradili :)
isto ko mi, samo sto nismo odmah vec posle 4 godine monogamije, i samo je poboljsana od tad, odn svako od nas je postao bolja osoba jer smo se resili nepotrebnih emocija
By Deni5
Ako je u vezi a viđa se sa drugim onda bih ga blago rečeno ranio.
isto ko mi, samo sto nismo odmah vec posle 4 godine monogamije, i samo je poboljsana od tad, odn svako od nas je postao bolja osoba jer smo se resili nepotrebnih emocija[/quote]

Pa mi nismo emocija, nama je prevara u stvari samo ta emocijalna ne telesna, poenta je da mnoge veze propadnu zato sto neko pozeli tudje telo da oseti malo a ne znaci da ne voli vise svog decka. znaci mi imamo emocije samo medjusobno ostalo je samo sex.
By Deni5
Sex bez emocija mi je bio loš, kao da to radim sa drvetom ili stenom, ne može da se poredi kada je sa nekim u koga si zaljubljen. Čim nam se neko dopadne osetimo neku emociju i svaki sex je jer osećamo nešto pema toj osobi, sigurno neće biti sa nekim ko nam se ne dopada. Osim tog možda prvog kao kod mene, koji se desio čisto da se desi.
By Deni5
Inače da li je normalno što opet imam neku potrebu da mu pišem a bar 6 poruka mi je izignorisao juče i pre 8 dana.
By Deni5
Poslao sam sinoć još dve koje je ignorisao, nema veze već je postao nebitan.
Korisnikov avatar
By stardust81
Ovo je show. Juče mi se javio dečko sa kojim sam imao prvi sex. Prošlo je skoro godinu dana kako ga nisam ni čuo ni video od tad. Doduše, kliknuo je na moj profil, pretpostavio sam da je to on. Tražio je sliku, naravno poslao mu. Setio me se. Iskreno, nisam očekivao. Zašto bi me pamtio?
Kako god, dogovorismo se da se vidimo negde na kafi ovih dana. Ne znam šta da mislim. Da li je zainteresovan za nešto više? Kako da se ponašam? Iskreno, svideo mi se još onda...
Znas, teme obicno imaju uvodni post koji zapocinje diskusiju pa ne bi bilo lose da ga procitas prvo
Madonna napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2748255#p2748255]Madonna napisao:[/url]"uvijek mi je bio veliki problem s ljudima što mnogi nisu nikad bili u stanju skužiti kako ja razmišljam i psihološki funkcioniram, te koliko su mi važni neki narativi u životu. ponudim sve potrebne informacije da se stvar razumije, pa onda znam popizditi ako se ne razumije. to osjećam kao najveću povredu, ostati neshvaćen. i onda uzvraćam povredom."
Same :drama:
Ovo ce mi na grobu pisati
Srklete jel smem ja ovo da kopiram i saljem ljudima koji me muvaju
Korisnikov avatar
By stardust81
Da, meni... ok, izvinjavam se što remetim koncept... mislio sam da ne otvaram drugu temu...
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795907#p2795907]alexandermagic napisao:[/url]Prestani si postavljat pitanja kao da si tinejdzerka sa leptiricima u stomaku i budi opusten, bez ocekivanja. Ponasaj se onako kako je za tebe uobicajeno.
A dobro, malo sam u šoku i zbunjen... Hvala za savet. To sam i mislio, da li da budem cool ili da istresem karte na sto... U pravu si... bez očekivanja, pa šta bude.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zakasnela adolescencija povodom romantičnih susreta je uobičajena kad se neko kasno autuje, tako da je to sve apsolutno normalno. Samo što više dejtanja i kad se uhodaš i imaš iskustva, biće ti mnogo lakše. :)
Kako biti u vezi, gde naći dečka, da li se može živeti normalno u gej svetu gde se sve svelo na seks?

Na toliko dejtova sam otišao pre par godina, da ne pišem broj, nije vredno nekog spomena, više je užasno. Nisam doživeo nikakve prave emocije, bi drugarica je htela da bude sa mnom i ja sam posle uzaludnih pokušaja sa muškim osobama pokušao ali sa moje strane ništa nisam mogao da osetim, osim prijateljske emocije, to nije bilo to.
By Kragi
Mozda imas problem sa kriterijumima?
Ako odes na 20 dateova i niko ne valja mozda moras da se zapitas da li si ti ok?

Imas dosta primera ljudi koji su u skladnim vezama. Smatram da ko zeli bez vecih problema ostvari vezu.
Nisam iz Beograda, baš zašto što nisam imao veće kriterijume mi je i žao i što sam bio sa nekim pogrešnim. Ne mogu da kažem da nemam sa kim da budem, ima jedan kog nisam upoznao preko neta već uživo i on godinu i po dana hoće da budemo zajedno. Video me tamo gde radi i onda me tražio na fejsu dok nije našao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815423#p2815423]zphibrid napisao:[/url]Kako biti u vezi, gde naći dečka, da li se može živeti normalno u gej svetu gde se sve svelo na seks?

Na toliko dejtova sam otišao pre par godina, da ne pišem broj, nije vredno nekog spomena, više je užasno. Nisam doživeo nikakve prave emocije, bi drugarica je htela da bude sa mnom i ja sam posle uzaludnih pokušaja sa muškim osobama pokušao ali sa moje strane ništa nisam mogao da osetim, osim prijateljske emocije, to nije bilo to.
Probaj vezu sa muškarcem početi na bazi prijateljstva ne očekujući ništa. Imaj tako više prijatelja i njeguj prijateljstvo i iz jednog će sigurno niknut ljubav bazirana na uzajamnom prijateljstvu i povjerenju prije svega. Dakle, traži prijatelje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!