Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa bre, i ova druga epizoda boooring.
Samo nešto sede i sastanče, mada možda i ne može drugačije, za sada.

Slika
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako vise nema knjiga, tako scenario postaje sve prosecniji i predvidljiviji, kao da nije ista serija. U ovih nekoliko prvih epizoda zele da uguraju sve ono sto je vecina fanova spekulisala i zelela da vidi u novom serijalu (sjajna metafora za to je Sam koji servira jelo i cisti govna...). Mozda tek od 4 ep. krenu sa iznenadjenjima, kada se oslobode svih ovih neminovnosti.
Da su radili po staroj dinamici, ove 3 epizode su mogli da razvuku na cistav serijal. To mi je nekako vise GoT, ali pare ^
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sto vise razvuku, veci trosak, vise sezona, nalozenost na seriju opada(?).
Mozda ne opadne, ali ne mogu dobiti bas toliki budzet, posto su astronomske cifre u pitanju. Ako ne postoji zainteresovanost za prikazivanje serije i merchandising na nekoj drugoj planeti, ne znam kome bi se to vise isplatilo ...
Korisnikov avatar
By antibiotic
sastancenje u dragonstonu je moglo biti zanimljivije, posto je toliko zanimljivih likova na jednom mestu, a vec su poceli da se raspadaju.
Korisnikov avatar
By Srklet
rasprava između dany i varysa je bila super napeta.
greyworm ima divno dupe.
pomorska bitka kojom je zavrsila epizoda je bila odlicno rezirana.

sta vise hocete? :shamar:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Što se ovog što je srklet napisao tiče,
da greyworm ima lepo dupe.
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Prezadovoljna, jos malo pa je vise nece biti.
Dok mi drzi paznju super.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Opet poprilično dosadnjikava i predvidiva epizoda. Tri scene su učinile da ne bude potpuna katastrofa: Džon i Daenerys na kuli, susret Brena i Sanse i stara Olenna Tyrell sa Džejmijem na kraju.

"Jon Snow didn't bend the knee but Cersei did." :lol:
By Sixto
Definitivno je Deneris u naponu snage... John je stao pred nju kao mis, odlazi sa pola obavljenog posla, njen ego leti kao ona tri zmaja istovremeno... Znaci naduvao je lik samo sto ne pukne...

ali... tako ce da je tresne o zemlju. Koliko je sad velika tako ce nesto da se desi, uostalom vec se desava. Nije joj trebala Livacka Stena, samo trosenje energije i ljudi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Daenerys ocito nikud nece dovesti ovo slusanje saveta svojih najbilizih saradnika iz Westerosa. To su hteli da nam poruce. Cersei ce verovatno do daljnjeg biti u prednosti, bas zato sto slusa isklj. samo sebe.

Sansa sveta mucenica mi je za sada najveca misterija. Ona je mozda vec zla, samo sto to jos nije toliko ocito. Mozda ce je okupljanje porodice promeniti, ali nju vec duze vreme pripremaju za nesto tragicno.
Korisnikov avatar
By Kiborg
E...
Sad je postalo zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
uuuu
pa jeste brate, smara ovo sto cekamo nedelju dana na novu epizodu
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, samo jedni druge tamane, kao vashke. Matora Olena, cekajuci sudjeni cas, ne odoleva da da na znanje ubici svome da mu je upravo ona ranije otrovala prvorodjenog Dzofrija.
Mislio sam da ce joj ovaj Lanister, kad je to cuo, u besu prosuti creva, pre nego je otrov sto je takodje od njega dobila i ispila ne stamani.
A namazana je matora. Priznala je tek kad je vec ispila otrov, inace bi bila vodjena da tako matora gola ide kroz mrtvu shibu u glavnom gradu.
Samo gledaju jedni druge u oci i tamane se, ko pre koga stigne. :gotika:
Korisnikov avatar
By Gayzer
Ali Olenna Tyrell izdominirala. Ta kucka cak i umire sa stilom.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali je ipak prvo ispila otrov, pa tek onda zadala svoj poslednji ujed za srce. Nije htela matora da rizikuje da je vode da gola prolazi kroz mrtvu shibu i stavljaju na jos ko zna kakve muke.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali ko zna, nismo je videli jos mrtvu, moguce da pod svojom suknjom krije neki misticni protivotrov.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sve je moguce, ali ta zena nema vise sta da trazi u prici, nazalost. Bila je cool lik. rip.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!