- 22 Okt 2016, 14:26
Najviše me raduje Cersein povratak u velikom stilu na presto, nakon što je onako izložena ruglu. Sad će im tek svima jebati milosnu majčicu u sedmoj sezoni.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2759229#p2759229]antibiotic napisao:[/url]ako se krene od ociglednog, onda bi trebalo doci do borbe za presto izmedju daenerys i john snowa, mada ne verujem da ce ih uciniti ljutim protivnicima. Mozda Dzon da bude na severu, a daenerys u kings landingu, ali to je previse jednostavno za ovu pricu ili barem nece tako glatko doci do te situacije.Odgledah sad u cugu celu šestu sezonu, baš razvlače radnju, ovim tempom ćemo dočekati i 27 sezonu, izgleda.
glavni zloca sledeceg serijala je definitivno cersei, the mad queen, mislim da ce njena vladavina trajati koliko i serijal. daenerys nece tako lako doci do trona ili ce da razvuku pricu dok ne dodje do velike bitke. verovatno ce se prvo usidriti u dragonstonu gde je boravio stanis..ili ce prvo stici u dorn gde ih ceka nekakava komplikacija (to, zapravo, u svakom slucaju).
ko ce preziveti, a ko ne, nije ni bitno, vec ko ce kakvu ulogu imati.
bran the new 3 eye raven je i dalje misterija. to sa menjanjem istorije bi bio bas veliki zaokret, mislim da ce biti dovoljno mudar da zna da svaka promena istorije okrece tocak u nekom drugom neizvesnom pravcu... ili ce ga ta lekcija skupo kostati.
Najviše me raduje Cersein povratak u velikom stilu na presto, nakon što je onako izložena ruglu. Sad će im tek svima jebati milosnu majčicu u sedmoj sezoni.