Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
e, ja cu sutra dobiti jos jednu cimerku...sreca, sreca..uzivancija! :sunce:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
oooooook, shvatam da je neko glup, da je neko retardiran, da neko ne razmislja svojom glavom, da je neko smotan, aljkav.....ali biti toliki MORON da ubacis svoju majicu umesto u kosh za prljav ves u wc solju!!!!!!! pa zaista.... :seljache:

Slika
By tasa
zato ja nikada nisam imala cimera pa me nije bolela glava od morona i slicnih ispada
Korisnikov avatar
By Kiborg
@haemoglobin

:roflmao:
Gde nađe to stvorenje, majke ti!?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by haemoglobin87

Slika
Ovo je zaista nesvakidašnji prizor... i neobjašnjiv postupak..
Zašto bi neko odevni predmet balgoizvoleo baciti u wc školjku ?
Da li je stvarno očekivao prohod tog predmeta kroz školjku u kanalizaciju ?
Da li je tom majicom prethodno obrisana zadnjica posle velike nužde ?
Osoba koja je tako nešto uradila je bila ili pijana, ili krajnje bezobrazna i destruktivna.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da li si pitao tog morona za razloge ovog suludog čina ?
I zašto uopšte stanuješ sa njim ?
Prinudno, u okviru pansiona u studentskom domu ?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
prinudno jos mesec dana u garsonjeri..onda odlazi i nema gaaa :yay:
pitao sam ga sms-om istog momenta kad sam nasao majicu u solji, zasto je ona tamo - nije imao objasnjenje...rece samo da mu je mozda slucajno upala... Ali NE MOZE slucajno da upadne pa da jos zatvori poklopac.. Napisao sam mu samo :bravo za tebe
posle je bio umiljat kao mace kad je dosao..tako pitao neobavezna pitanja da bi zapoceo razgovor sa mnom, majicu spomenuo nije, niti je pitao sta sam radio sa istom
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by tasa

zato ja nikada nisam imala cimera pa me nije bolela glava od morona i slicnih ispada
ljudi ne zive s cimerima zato sto im se tek tako zivi s nekim vec zato sto nemaju financijskih mogucnosti za nesto drugo. :cut:

o financijskim proracunima necemo.
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by HPLC
Originally posted by Mars

... "KOME NIJE SREĐENO U GLAVI, TAJ IMA POTREBU DA SREĐUJE PROSTOR OKO SEBE".
Znači ne verujem :)

Ovo su meni docimeri uvek govorili dok sam domestosirao kupatilo i dezdermanisao po kuhinji...

:kafa:
Ti ćuti, ti pišaš u lavabo.
Korisnikov avatar
By *deni*
To pišanje u lavabo je, naravno, za svaku osudu, mada je u nekim prilikama vrlo zgodno i praktično.
Korisnikov avatar
By *deni*
Domestos je, inače, bio imperativ u svim mojim dosadašnjim cimerskim zajednicama.
Morao je da se ima, pa makar se nabavljao i mažnjavanjem iz klozeta ustanova, firmi, ili institucija, koje smo posećivali.
:tepih:
Korisnikov avatar
By colorado
Moja cimi ima proliv, dosla je zbog toga ranije s posla i izlozila mi je svoj problem, kako bih joj objasnio sta da jede, a sta ne. I onda je otisla u radnju i kupila jogurt.
Korisnikov avatar
By ordnick
Imao sam cimera samo oko mesec dana, jerbo me je u'vatio na čisto i dobrodušno srce - nije bilo ni tako loše stanovati s njime, mada nije bilo ničega što bi vredelo pamtiti (seks i tako to). Dokle god mogu da plaćam svoj životni prostor, preferiram da ga imam samo za sebe :-)

Šta je "domestos", baj d vej?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš sam večeras spržio nozdrve domestosom :) )
Kao po običaju obilato sam zalio svaku keramičku površinu u kupatilu i wcu :D
Moji cimeri su znali da cene tu moju osobinu, samo su zamolili da ih obavestim kad planiram da perem kupatilo, da odu i da se ne vraćaju par sati, dok malo ne izvetri :) )
Korisnikov avatar
By Markiza
Imam samo lepa iskustva osim sa jednim cimerom koji mi jeste bio drag ali kad je istukao devojku Naslednim pravom jer ga je slagala i otisla na zurku , studirao je Pravo - promenila sam mišljenje o cimerovanju. Otputovao u Ćupriju tada iz Niša, sačekao da se žurka završi pa je tako mlatio knjigom i mlatio i mlatio.
Danas su njih dvoje u braku i imaju dvoje dece.Kažu da sad ona ponekad bije njega.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zivim s deckom, tamanoir i jos jednim likom vec nekoliko meseci i savrseno je :love: bas nisam ocekivao da ce da mi prija, a tek ovoliko puno
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!