Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By maljcik
Zanima me da li u Banjaluci postoji neki nacin da se nadje muskarac za one-night stand, a da to nije preko internet oglasa. Zna li neko koja su cruising podrucja u Banjaluci, kad su najposjecenija, na sta to lici, kakvi se ljudi tu okupljaju, ima li nekih javnih WC-a u kojima se mogu upoznati muskarci za neobavezni seks?
By draganlukajac
Ja sam nekad cuo za kastel ali ko ce nocu pretrazivati kastel i nabacivati se tamo svim likovima , a u zadjne vreme sam isto cuo za neki parking nisam siguran ali mi se cini da je onaj kod medicinske elektronike
By maljcik
Da, za Kastel sam i ja cuo i probao jednom da odem tamo, ali je tamo uvijek puno ljudi narocito u vrijeme onih ljetnih banjaluckih igara i onda ne znam ni da li se gay ljudi uopste muvaju tamo, a ako se i muvaju, kako ih prepoznati. Probacu kod elektronike (hvala na informaciji). Znas li mozda koji su znakovi raspoznavanja?
By draganlukajac
Ma nemam blage kako to uopste funkcionise nikad nisam bio a pravo da ti kazem i neprivlaci me ,pa mnogo ti je lakse naci nekog preko oglasa ili chat-a ali ne ovog gay-serbia posto sam ja tu imao i ruznih iskustava jeste da ima mnogo ljudi ali ja najcesce nova poznanstva stecem na gayromeo.com ili gaydar.co.uk
najbolje bi bilo kad bi se ljudi iz banjaluke nekako dogovorili da jednom seedmicno to bude neki javni klub u banjaluci a da se znak raspoznavanja svaki put mjenja :kesa:
By maljcik
Ha, ha, da se ljudi u Banjaluci dogovore nesto! Mislim da je to nemoguce.

Ma ja pitam za kruzing zato sto muskarci kakvi me zanimaju ne vise na internetu i nema ih na cetu. Mene vise zanimaju muskarci kao sto su fizicki radnici, gradjevinari, vozaci, ljudi sa sela itd. To sigurno ne mogu da nadjem na internetu, a nemam pojma kako drugacije da dodjem do njih.
Korisnikov avatar
By spark
e, javi sta si uradio :hmm: :D :kiss:
By maljcik
Javicu, makar cisto sumnjam da cu biti sretne "ruke". A vidi i vrijeme na sta je nalik.
By draganlukajac
ma nemoj podcenjivati ljude u bl evo nas je vec dvojica dovoljno za neki dogovor iako nisam ni radnik ni gradjevinar a bogami ni seljak (barem nisam rodjen na selu , mada volim narodnu muziku i to onu nerafinisanu :) )))
mozda se neko poslje jos ukljuci u ovaj nas dogovor
By maljcik
Cekaj da se prvo nakruzam, pa ako nista ne bude javicu se
By draganlukajac
e fino ti ja veceras prosetam do parkinga i kad odjdoh tamo onda skonta da neznam sta ustvari treba da radim i jednostavno prodjem u jednom smeru i drugom i ono nista :) ))))))
uputime stase radi na takvim mestima mislim jesam jednostavno trebao stojati tamo i zentati u okolo ili sta :) ))
i molim te reci mi kakava su bila tvoja iskustva
By maljcik
Pa ja nisam imao iskustva u pravom kruzingu. Dok sam zivio u Bg obilazio sam javne WC-e i tamo se moglo naci dobrih muskaraca. Ovdje u Banjaluci takvih WC-a nema pa sam zato pitao za kruzing podrucja. Tako da ti mogu dati samo savjet za WC. Sjedis malo ispred WC-a negdje sa strane i posmatras ko ulazi. Kad udje cekas da vidis koliko ce se dugo zadrzati. Ako ne izlazi neko vrijeme vjerovatno ceka unutra. Udjes i pogledate se i jednostavno se skontate. Navodno zna biti i laznih gayeva koji tuku po WC-ima, ali ja nikad nisam naisao na tako nesto. U Beogradu je u to vrijeme za kruzing navodno znak raspoznavanje bilo da zveckas kljucevima ili ih okreces u ruci dok prolazis pored nekoga za koga pretpostavljaš da je gej. Osim toga ne znam nista. Ali sto bi rekli Ameri improvizuj na licu mjesta, trazi vatre ili nesto slicno. Jest glupo, ali je diskretno, bezbolno i lako prepoznatljivo.
By Gost
S obzirom da klju?eve ne ispuštam iz ruke kad god sam napolju, moglo je svašta da me snaðe, a posebno jednom kada sam ušao u javni WC u parku kod terazijske ?esme............bio sam primoran pošto sam na jedno 20 metara od tog objekta zgazio u govno :lol:
By maljcik
Ah, mene jako lijepa sjecanja vezu za taj WC (ovo zvuci morbidno). Najvise sam ipak volio onaj WC na Cvetnom trgu u podrumu. Ne znam da li on jos uvijek radi. Navratio sam jednom kada sam bio u Bg, ali je bio zatvoren.

Pa jel' te sta snaslo kad si navratio u taj WC ili si pobjegao?
By draganlukajac
ma neznam to je mene nekad hvatalo da odem u wc i trazim nekog ali kad sam imao 17 god a sad mi to nekako izgleda smjesno
bolje ovako sporije je ali sigurniji si
By maljcik
Pa moze i tako... Svako ima svoj nacin:okret:
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by maljcik
Pa ja nisam imao iskustva u pravom kruzingu. Dok sam zivio u Bg obilazio sam javne WC-e i tamo se moglo naci dobrih muskaraca. Ovdje u Banjaluci takvih WC-a nema pa sam zato pitao za kruzing podrucja. Tako da ti mogu dati samo savjet za WC. Sjedis malo ispred WC-a negdje sa strane i posmatras ko ulazi. Kad udje cekas da vidis koliko ce se dugo zadrzati. Ako ne izlazi neko vrijeme vjerovatno ceka unutra. Udjes i pogledate se i jednostavno se skontate. Navodno zna biti i laznih gayeva koji tuku po WC-ima, ali ja nikad nisam naisao na tako nesto. U Beogradu je u to vrijeme za kruzing navodno znak raspoznavanje bilo da zveckas kljucevima ili ih okreces u ruci dok prolazis pored nekoga za koga pretpostavljaš da je gej. Osim toga ne znam nista. Ali sto bi rekli Ameri improvizuj na licu mjesta, trazi vatre ili nesto slicno. Jest glupo, ali je diskretno, bezbolno i lako prepoznatljivo.
Neshto novo i ja da nauchim!

:ves:

Mrzim pedere iz Banja Luke, jedan mi je upropastio godinu dana zivota!!!
:meduza:
By draganlukajac
imas pravo sto se tice homoseksualaca iz banjaluke prave su pedercine :) i ja sam sam imao par puta ruzno iskustvo (inace nisam iz bl u bl samo studiram ) ali netreba biti iskljuciv ima i ok ljudi ali ih netreba traziti na gay-serbia chatu jer sam uglavnom sva ruzna iskustva zaradio na tom chatu lakse je naci ljude iz bl na gayromeo.com ili gaydar.co.uk ili gay.hr
By maljcik
Ma ja mislim da su ljudi u Banjaluci generalno jadni, bilo da su gej ili strejt. sve jadnik do jadnika. :muva:
Cast izuzecima, normalno, ali su jako rijetki.
Dragane idi u neki normalni grad da studiras, sta ti bi da ovdje dodjes
By draganlukajac
ma nemogu ici sad pusti osam korenje ovde :) )))))
ali stvarno neznam sta je to sa banjaluckim gay-evima ovo ije prvi put da sam cuo sve najgore o njima vise ljudi pa cak neki koji nisu iz bl su mi se zalili mora da se radi o maloj grupi pedera koji kvare reputaciju ostalih :) )))
ali dosta blacenja banjaluke nego da s evratimo na orginalnu temu ja sam isto sto se tice WC nekad cuo da je onaj u hotelu palas mesto za trazenje wc-sex-a :) )
nego recimi kako ide tvoja potraga jesi poduzeo sta konkretno
Korisnikov avatar
By * NajS *
Mozda bi bilo najbolje da se vas dvojica medjusobno izjebete u nekom od banjaluchkih 'weceja'?

''dvoje su se tako smuvali!!!''

:gatara:
By draganlukajac
vidis kako je to najs fino skonto sta ja hocu a ja tebi maljcik sve moram nacrtati
da je najs tu bl ja i on bi se vec pet puta skontali :) )))))))))
By draganlukajac
ovde redovno ostavljam poruke nadajuci se da ce se u razgovor ukljuciti jos neko iz banjaluke ali nista ovde se samo vrtimo nas 4-ica od cega 2 cak nisu iz bl ja stvarno neznam kako ljudi u bl namjeravaju "izaci iz ormara " :closet: kad se nemozemo ni na forumu dogovoriti kako da resimo tu misteriju gde se nalaze ljudi iz bl :) )))))
By Omega
Cuo sam i ja za kastel,kad god sam bijo uvjek puno hetro
naroda. Sto se tice parkinga kod medicinske elektronike
za to prvi put cujem,ali cu probati.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by draganlukajac
ovde redovno ostavljam poruke nadajuci se da ce se u razgovor ukljuciti jos neko iz banjaluke ali nista ovde se samo vrtimo nas 4-ica od cega 2 cak nisu iz bl ja stvarno neznam kako ljudi u bl namjeravaju "izaci iz ormara " :closet: kad se nemozemo ni na forumu dogovoriti kako da resimo tu misteriju gde se nalaze ljudi iz bl :) )))))
Chuj Lukajac! Nije da znam neshto BL, ali mozda ti mogu pomoci:

Idi na chat Gay-serbia ili Serbiancafee - pa stavi nik BLboy, uvek tamo neko visi, a da je iz BL!

Idi na Oglase Gay-Serbia napishi im poruku ostavi broj mobitela! Ima jako puno momaka iz Banja Luke....valjda se nadje neki da ti odgovara!

Idi na oglase Gaydar, GayRomeo, Gay.hr, stavi grad Banja Luka ili Prijedor u pretrazivachu i videchesh sta ce ispasti!

Idi na oglase Serbiancafea, na chat Iskon.hr gay soba, na sajt KISS.com itd itd

Idi na 041 gay hot line...tamo cesh sigurno naci nekog ko bi mogao da ti odgovara...ili koji su vec vashi HOT LINE OGLASI u Bosni!

Idi na GPRS chat preko mobitela, vidi adrese chatova i udji u neki bosanski, tamo visi gomila dokonih klinaca!

Idi na oglase nekih sexy novina, tamo uvek ima pedera koji nikada nisu chuli za internet, chatove!

Daj oglas na BK TELETEXT, ili josh bolje ako imash teletext neke bosanske TV...To je jeftino, a moze da navatrash svashta! Uostyalom BK se vidi i u Bosni!

Daj oglas na nekom SMS chatu - siguran sam da cesh nekog navatati! Pogledaj kako se to radi u Beogradu na Tv Koshavi!

To je to otprilike, ako zanemarimo uvek aktuelne ZELEZNICHKE STANICE, BUS STANICE I TAMOSHNJE WCeje...
Imatye i onaj vash Kastel gde se okupljaju pederi...

eto, nadam se da sam iole pomogao!

U danasnje vreme je najlakshe naci gay osobe sa svim ovim tehnichkim chudima!!!:zakljucano:
By draganlukajac
izgleda da se pederi stvarno pale na parkinge :) ))
jer od svih mogucih klubova u banjaluci ljudi se nalaze uglavnom na parkinzima tako sam pre neki dan cuo za parking pored kastela hmm ajde probacemo i tu lokaciju :) ))
By Omega
Svaki dan kad sam isao u skolu sam prolazio kroz taj parking, ima zaijst puno momaka ali kozna dali su gay.
Javi ako nadjes sta!
By draganlukajac
neznam ja sam samo jednom video vecu grupu ljudi tami i pomislio sam da nisu gay-evi iako nisam tad znao za to okupljaliste neznam nekako su mi licili na gay-eve :) )(a mi druge kritikujemo za predrasude )
i opet se postavlja ono staro pitanje kad traziti ljude mislim to nije parking rezervisan samo za gay-eve nemora znaciti da ko god se zatekne tu da je gay
By draganlukajac
Hmmmm vidim da se ova tema ohladila :(
nije valjda da u banja luci nema ni jedano odrediste gde bi se gay ljudi mogli onako spontano upoznati
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!