Сауна "Sun City", булевар Севастопољ, центар Париза, четири поподне, улаз 20 еура, поперс "Jungle" 15 еура, дају ти пешкир и мали црни новчаник са у њему два презерватива.
Можеш да га привежеш самолепљивом траком око чланка руке или ноге.
Број гардеробног штендера ми је 163. Кад си се свукао и средио своје ствари у њему, електонски откуцаш шифру на четири броја и врата му се аутоматски затворе. Док се скидаш обично те шацује неки маторац. Нека гледа, немам шта да кријем.
Има света, није празно, углавном млади Арапчићи. Гузе су им уздигнуте као црначке, чврсте су и обле. Воле да се проституишу. Треба их јебати за време Бајрама, не пију, не једу, не дркају. Чим падне ноћ одмах дојуре у сауне и секс клубове. Онако млитаве и малаксале лако их је придобити. А воле да га приме, итекако воле, обожавају курац, цвиле ко најгоре пичкице, можеш да их разваљујеш сатима...
Не треба се исхитрити на прву лопту. Напале те тела што се презнојавају у пари амама, наложи те воњ још неиспран под тушем, нека добра курчина што се испод пешкирчића дигла на твој тек онако упућен, летимичан поглед.
Интересују ме чврсте а и млитаве облине су ми секси, више или мање маљаве, неизбријане, не напарфеминисане, на њима пеге, мишићи, брда мишића на свакој полутци груписаних у свежањ.
Полааако... Иначе ћеш свршити пре него што било шта почнеш. Диго ми се, тврд је, виде дрипци да ме има, гледају ми у прошарану браду сивим власима и севају им зенице од жуди, силовали би ме да могу, погледе им избегавам, завешће ме олако, намрштио сам се да их плашим, знам да цвикају и да ми неће прићи али ипак ме прате, не треба да станем, не треба да седнем, салетеће ме више њих, да ми га пуше наизменично у исто време. Опасни су, не либе се, отимајући се ко ће пре да га стрпа себи у гркљан.
Отишао сам до џакузија, одмерио дасу који је деловао незаинтересовано, попео се на спрат, прошпартао ходником, постројио погледом присутне, прошао кроз мрачну собу, стартовао ме неки маторац са огромном курчином, нека ми је у мраку дебела сенка провукла своју руку испод мог пешкира...
Враћам се у амам, клинци се разбежали, у доњем делу на бетонској клупи лежи на стомаку тип са добром, мишићавом гузицом, задиже ноге у ваздух, она му прераста у чисто обле и чврсте затезе. Не прилазим јер му не видим фацу...
Обично ти што тако легну на стомак нешто крију, крију оно што мисле да се већини не допада. Знају шта је. Или су стари, или имају неки гадан ожиљак или су им фаце непривлачне. Геј људи као и сви уосталом итекако брзо укапирају шта на њима вреди а шта не и увек то што ваља истакну у први план. Мисле се, кад се једном примиш на добру буљу и почнеш да је караш више ти остало неће сметати.
Али Парижани су јако пробирљиви, такве обично уштину за дупе па кад овај пренеражено скочи, видевши му фацу само склисну а он поново легне на стомак као неки инсект што камуфлиран чека своју наредну жртву...
Проблем је у томе што блокирају кабине сатима а не ураде ништа а ти баш тада налетиш на добру прилику и немаш где да га приведеш. У базену, џакузију и сауни нема кресања. Забрањено је због хигијене. Индуси стално чисте те кабине од презерватива, заосталих текућина и твари. Бришу стуњаче на којима се лежи десинфекционим средствима. Чисто је, нема фрке...