Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Kad pojedini korisnici krenu da spamuju po forumu, zapitam se zašto forum nije potpuno umro. :D

Srećom pa je moderacija efikasna. Zaživeće nam forum opet, verujem u to. :love:
Desilo mi se sada nesto cudno,odem na jutjub i posto ne mogu da se setim naziva muzike koju sma slusao pre neki dan udjem u histori da je tako nadjem,i u historiju nadjem neke indijske izvođače i pesme koje nikada nisam slusao (neki indijski pop),da li se još nekome to desilo?
Korisnikov avatar
By Macan86
moja nesposobnost da čitam lepo kao normalni ljudi mi se konalčno obija o glavu,propustio sam termin zato što sam bio ubeđen da je danas(ispostavilo se da je bio pre tri dana)

sa vedrije starene dobro da nisam apoterak,do sad bi neko staradao zato što sam pogrešno pročitao recept
Korisnikov avatar
By 李香兰
pa ne znam, možda imamo, možda nemamo. neki imaju aktivan account ali ne i isti život
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Koliko samopoštovanja dizajner treba da nema da bi pristao da učestvuje na konkursu u kom gospoda traže:

- novi logo
- novi vizuelni identitet
- novu knjigu standarda
- nove web banere
- novo vizuelno rešenje web stranice

Dakle neko treba minimum celu jednu radnu sedmicu da posveti tom projektu za šansu da će neki neuki tip na čelu firme da izabere baš njegov rad za nagradu od 500EUR.

Da ne pričamo o tome da sve ovo čak i na domaćem tržištu vredi više od 500E... tj. ne radi se o nekoj impresivnoj sumi novca za koju je možda i vredno 'rizikovati', jelte.
Korisnikov avatar
By stardust81
Realno, to nije posao od 7 dana za pojedinca. Treba mnogo vise vremena. Ili angazovati ljude sa strane.
Realna vrednost posla je izmedju 2.500€ i 10.000€ za taj rok, a naravno zavisi i od specifičnih zahteva klijenta.
By Kragi
Kod svih tih ili takvih konkursa gde se traze neka idejna resenja moralo bi da se primenjuje pravilo nagradjivanja vise radova (tipa prva tri) gde se samo pobednicki realizuje. Nesto kao u arhitekturi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dobro, radi se o vizuelnom rešenju web stranice, ne i o kodu i implementaciji...

No svakako, i da se ugura nekako sav taj posao u sedam dana rada, svakako vredi daleko više od 500EUR.

Eh, ko ih jebe, dobiće gomilu amaterskih rešenja i možda jedno koje valja, jer je neki dizajner bio vrlo dokon ili iskoristio/prilagodio nešto što već ima. :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko li jebe ovog holivudskog medijuma i kakav je u sexu (Tyler Henry), to je pitanje koje mene trenutno intrigira.
Ono kad pojebes zesceg autohomofoba koji ti u neobaveznom razgovoru, posle sexa, kaze kako se duboko bori protiv homosexualnosti u sebi.

Pitam ga - Na koji nacin keve ti? Sa kitom u ustima i gutanjem sperme?

:roll:

Al fakat se najbolje jebu takvi. Mozes da im radis sta hoces.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Tajfun i ja smo trebali piti kafu, ali sam ja budala koja je prespavala ceo dan. :(
  • 1
  • 967
  • 968
  • 969
  • 970
  • 971
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!