Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Брандо није мој тип али онај на коњу да, позната ми је та лажна нада да неко јесте оно што није па исчекујеш, мериш сваки покрет, сваки гест, да ли да приђем или не, да ли да га прихватим око струка или не...
Никад се нисам залетео у свом предосећају али ме је разочарање да други нису то што се мени чини да би могли, требали засигурно бити, знало је то осећање врло често да пече до бола...

Хтео би а не можеш, а жудњу треба сасећи...То су ужасне ситуације које сам више пута преживео са људима који су се са мном играли односно кроз мене играли са њима самима...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Руперт Еверет је био опасан мацан...Ти Енглези су врло интересантни типови иако неки базде на пиво, мокраћу, ужеглу сперму и тежак воњ зноја. Раније ми се то гадило данас ме пали...

Slika
Филм је по књизи који је први геј роман који сам у животу прочитао...

На ''Академији'' сам упознао Зокија који је требало да ме упозна са једним другим ликом који ми се тада допадао. Зокија сам пратио са ''Академије'' на Црвени Крст, пешице, Шуматовачком улицом, водио ме је код себе на јебачку кафу у шест ујутро...

Ништа се није десило али успут смо причали о књигама и он ми је баш ову позајмио која је иначе јача од филма..

Slika
Данијел Деј-Луис је баш даса а и међу Индусима у Паризу откривам врло мужевне мушкарце финих црта лица као што и наши Роми могу да буду врло згодни. И та тамна кожа, тако сјајна, уме да буде врло секси...
Сећам се неке лепе атмосфере у овом филму, породичног индијског живота и топлине у њиховим међусобним односима.

Slika
Филм није геј прича али нешто врло сензуално провејава од самог почетка, главни лик уопште није кредибилан у улози стрејт типа. Све до краја филма сам очекивао да ће се сексуално преоријентисати. Код Енглеза иначе никад није потпуно јасно чему нагињу односно шта их заправо интересује.
Сцена купања оне тројце сад не изгледа ништа нарочито али тада, тада је она била врхунац еротизма...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Фини младићи из финих београдски кућа, нагледао их се и наслушао, нема ту неке посебно изражене мушкости, све је лепо и сладуљаво, тад ми је то било нешто...

Први пут се другачије говорило о класном непријатељу...

Гала се Виденовић баш тада забављала са једним дечком с којим сам тренирао пливање, односно проводио време под тушем палећи се на његово лепо дупенце.

Милан Штрљић је сексуално био врло интересантан лик, већ сам то осетио у ''Велом Мисту'' и ''Непокореном Граду'' а нарочито у филму ''Хоћу живјети'' у коме је Ена Беговић, глувонема.

Била је тако лепа и фина. Волим Загрепћанке, имају гушта...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Тад сам мислио да је Хју Грант геј, испоставило се да није а многи се таман понадали...

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
Ксенија Пајић је мајсторски одиграла, ма сви су сјајни, било ми је лепо у том троуглу, филм ни данас није изгубио на свежини...

Slika
Глас Лус Казал, ликови и глума Викторије Абрил и Маризе Паредес, музика, декори, боје, потпуно откачени и избезумљени појединци. Слуђени редослед радњи и збивања. Апсурдни дијалози. Мадрид је као и у филму град у коме је секс јебачина до даске, до коске, до тоталне исцрпљености и слуђености.

Једном су Алмодовара питали како то да је он још увек ту а да је већина уметника ''Мовиде'' из његове генерације одавно поумирала. Он им је одговорио да га је спасао његов занат.

Slika
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2794523#p2794523]Zvonki napisao:[/url]Kao modele? Da ih studiras pogledom?
Да - студирам их погледом, страшно бих волео да знам али не умем добро да нацртам мушко тело...

Видим кад је цртеж добар, осетим уметника кога његов модел пали. На класичним цртежима курац је из естетских и идеолошких разлога увек био закржљао али су цртачи за које је јасно да су били геј, одушку својој страсти проналазили у врло сугестивном обликовању задњица, чоколадних таблица и мишића уопште...

Цртеж је велика уметност, кроз њу се јасно одсликава таленат генијалних сликара.

Slika
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!