- 07 Jul 2017, 15:48
heksagon123, drugarice, ti si nova, a ja sam pisao još davno sve o sebi što je bilo koga zanimalo, no, tebe tada nije bilo a očito ne čitaš starije teme foruma. da pređem odmah na stvar, ima DVADESET godina otkako sam najbukvalnije aut cijeloj obitelji uklj. ocu. pa sam bio imigrirao u Ameriku s mojim savršenim američkim engleskim 1997e ali kada se moralo kriti izbjegličkim agencijama da si gej i da je to jedan od najjačih razloga za moje izbjeglištvo. nije bilo tada Immigration Equality, formerly LGIRTF (Lesbian And Gay Immigration Rights Task Force). nastupao je bush-religious right val backlasha prema navodno preliberalnom Clintonu, iako su ga primorali da potpiše tzv. DOMA zakon što je prevencija bilo kakvih priznavanja bilo kakvih gej veza. ništa to nisam znao kad sam bio u procesu imigriranja u Ameriku jer sam samo znao da ne smijem ispustiti jedinstvenu priliku da konačno napustim zemlje ex Yu devedesetih.
ja nisam imao izbora gdje točno biti u Americi, pa me je IOM (International Organization for Migration) bacila u rust-belt tj. pojas hrđe umirući grad Pittsburgh, PA. većina tog područja u trokutu ruralnih dijelova zapadne Pennsylvanije, istočnog Ohioa i totalno ruralne West Virginije je ksenofobično, slabo obrazovano, siromašno od krutog i bezobzirnog američkog kapitalizma koji je uništio steelmills iliti čeličane kao glavne uposlitelje življa, s vrlo napetim i nestabilnim međurasnim odnosima, homofobično, glupo.... meni su inteligentniji ljudi koje sam upoznavao konstantno govorili da sam bačen u krivi grad za mene. gej zajednice ima ali je toliko nemoćna i slaba da jedva ako ikako mogu, možda ponekad mogu pomoći samo born and bred Amerikancima, ali nikako bilo izbjeglicama bilo imigrantima ma kako savršeno govorili američki engleski i ma koliko bili gej. inače, nisam imao izbora nego biti okružen heteroseksualnim homofobičnim propalitetima da bih mogao plaćati stanarinu, hranu, odjeću, ostale račune i raditi bilo kakve poslove. meni je heteronormativna izbjeglička agencija i bila priznala da mi namjerno nisu htjeli pomoći kao drugim imigrantima s obitelji jer nisam heteroseksualno oženjeni muškarac s djecom. namjerno su me doveli u beskućništvo, nešto što čak ni u ratu u BiH nisam bio doživio. u business career školama koje sam bio primoran da upišem da bih stekao neke brže diplome, bio sam okružen homofobičnim propalitetima, čast izuzecima. dakle, to su bile nepovoljne okolnosti za mene da upoznam i nađem gej partnera. u rizične veze se nisam htio upuštati zbog aids-a i stds koji su široko rasprostranjeni po Americi, naročito u rust-belt-u. itd....
ali, imao sam gej emotivno-seksualna iskustva, ipak, mada to nije bilo rezultiralo onim što sam uvijek htio. ali, život je takav...... realista sam i imam puno raznog iskustva kojeg imam.
što se tiče "eksperimentiranja" ili bilo čega seksualno-emotivnog sigurno da sam to radio, radim i radit ću najprvenstvenije do skoro isključivo s mojim istim polom. zar se osjećaš kao da ti se ja nabacujem? bože sačuvaj, izbirljiv sam ionako a što se tiče ženskih, ekstremno izbirljiv.