[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793377#p2793377]DarkPrincess94 napisao:[/url]A sta uopste znaci biti ginandrina androgena osoba?
kao prvo, ogromna je razlika reći androgIno i androgEno. nauči androgIna osoba, ne androgena. androgeni su muški seks. hormoni.
ginandrino androgina osoba je osoba rođena kao biološki muško (mada ja imam neke sumnje da sam moguće (samo da su se roditelji mi bili zakleli da mi to nikad ne kažu ili čak ni oni nisu bili svesni šta je obstetrician uradio), bio rođen biološki kao interseksualan pa su mi doktori pri samom rođenju hirurški "prepravili" da budem samo muškog pola, i ovo su moje neke spekulacije koje su mi se počele vrzmati u glavi od ima nekoliko dužeg vremena, sigurno da ne mogu znati da li je tako bilo, verovatno čak i nije, ali nikad niti sam znao niti znam niti ću znati.......).
dakle, ginandrin androgin je osoba rođena kao muško koja nije transeksualna u smislu žena u pravom smislu reči u muškom telu, već oseća da PRIRODNO I SKLADNO TRANSCENDIRA tj. preskače i ignoriše izrazito muške ili izrazito ženske osobine. pošto sam rođen u muškom polu, to me čini manje muževnim ali ne i feminiziranim već nešto neodređeno između. ukratko i muško sam i žensko sam ujedno, i niti sam muško niti sam žensko ujedno. veoma podseća na uvek boy-a (dečka) nikad man-a (muškarca), dakle iako sam odrastao imam dečačkije osobine izgleda nego odraslo muževnije. mind iliti um mi je prirodno skladna mešavina muškog i ženskog mozga.
što se tiče feminiziranosti, ona je znatno slabija nego kod MTF transeksualaca ili gay queen-ova ili drag queen-ova ili transvestita ili krosdresera, zapravo grozim se eksplicitno ženske odeće i duge ženske kose, samo pazim da nemam bradu i brkove, da su mi obrve malo pedikirane, pazim da imam kosu, ne smem nikada biti ćelav ni sed, uglavnom ne koristim nikad nikakvu šminku, ali se obavezno depiliram, preferiram ženske parfeme ili stickse od muških, najsrećniji bih bio kad bi sve bilo unisex, dalje, grozim se i eksplicitno muške odeće. kupujem više unisex nego eksplicite mušku odeću ili eksplicite žensku odeću.
ukratko nastojim što više da izgledam kao predpubertetski dečko, ali svakako, punoletan sam needless to say, jer to je moja esencija.
ima još toga za opisati, ali ovo bi bilo najkraće iako se očito kratko ne može opisati.
ukratko, uvek blago ženstveni dečko, efeb, twink nikad ni eksplicite ženstvena devojčica ni eksplicite ženstvena devojka ni eksplicite ženstvena žena ni muževni muškarac.
androgini ženski pol counterpart bi bila soft butch osoba kao Sinead O Connor, Jamie Lee Curtis s kratkom kosom, Rachel Maddow, Amy Mann iz grupe Til Tuesday i sl.