Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

ne mogu verovati, a ne čudim se s obzirom kakva je većina na ovom forumu, da jednom baš lepom novajlijskom osveženju tajfun983-om niste otvorili čestitarsku temu....

dragi tajfun983, srećan rođendan i još milion rođendana dobri čovječe, sve najbolje :rodjendan: :rodjendan: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vid' nase taze domacice forumske, Vele, docekuje goste, cestita, ali i bukvicu usput ocitava. :fancyklap:
Srecan rodjendan.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Bitno je da ti iskorištavaš i rođendanske teme za sitničava prepucavanja..

Ont: srećan rođendanko :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jaooo pa srećan rođendan :love:

Pravo si osveženje na forumu, zaista.
Korisnikov avatar
By *deni*
I da te to uopste ne cudi, s obzirom na to " kakva je vecina na ovom forumu. "
U ovakvim temama ne bi trebalo da bude bilo kakvih nesuglasica. Ako si zeleo da mu iskreno i od srca cestitas rodjendan, trebalo je to i da uradis bez zanovetanja. Ne secam se da su drugi forumasi prigovarali kako su se oni prvi setili da cestitaju nekom rodjendan.
Korisnikov avatar
By elizevin
Srecan rodjendan i srecno kod zubara, naoruzaj se ledom, brufenima i uzmi nedelju dana slobodno da odbolujes, kazem ti iz iskustva zene koja je izvadila tri umnjaka, dva operacijama :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793494#p2793494]DarkPrincess94 napisao:[/url]U ovakvim temama ne bi trebalo da bude bilo kakvih nesuglasica. Ako si zeleo da mu iskreno i od srca cestitas rodjendan, trebalo je to i da uradis bez zanovetanja. Ne secam se da su drugi forumasi prigovarali kako su se oni prvi setili da cestitaju nekom rodjendan.
ali tajfun983 je pravo osveženje za ovaj forum, pa mi je čudno bilo da je bilo prošlo više od pola dana jučerašnjeg kad mu je i bio rođendan a da baš niko sem mene se nije setio jednom tako potrebnom osveženju da čestita rođendan. sigurno da u ovakvim temama ne bi trebalo da bude nikad nikakvih nesuglasica. to je sve.
Zahvaljujem se za zurku organizovanu u moju cast. Steta sto nisam mogao ucestvovati zbog bolesti.
:invalid: :redaljka:

Off: Inace, gruvam se amoksicilinima i brufenima, i bas mi je super. Zubar mi predvidja skoro ozdravljenje i dug zivot. :doktor:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!