Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ja sam ovdje došla nešto kasnije od drage bgd lezbache i došla sam prvenstveno zbog postova od Lutalice jer mi je bilo žao nje, pa reko da joj napišem nešto, a onda sam moram priznati vidjela i svoju najveću istomišljenicu u životu,a to je bgd lezbacha :), tako da sam se oduševila prvenstveno njome,a onda i ovim forumom, izuzev Pervana tj. seljanke , sve ostalo je ok.

Draga seljanko, vidim da ne znaš čitati, što me ne čudi, mene su žene ostavljale jer se nisu mogle outati niti svojim prijateljima niti roditeljima te su stoga otišle ,plus mnoge su bile biseksualke, tako da eliminiramo tu fobiju više o kojoj pojedinci trkeljaju kao muve bez mozga.
Ja tražim ozbiljnu djevojku, koja je čista lezbijka i pomirena sa time i sa cijelim svijetom što se tiče toga -kako bi ja i ona mogle živjeti zajedno u miru, the end.
Žao mi je što to ne možeš zaključiti...
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793062#p2793062]elizevin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793035#p2793035]Bgd Lezbacha napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793011#p2793011]elizevin napisao:[/url]:lol:

Draga bgd_lezbacho, nacin na koji ti pises svoje postove, ukoliko ih posmatramo kao smislene konstrukcije koje su deo dijaloga, je veoma slican nacinu na koji coveculjak na slici pise svoj kod :)

Slika

Slika
I ti mislis da si ovim postom ispala duhovita? Ha, ha, ha.
Pa mislim da jesam u stvari. A specijalno sam stripove izabrala za tebe, mislim posto imas problema da razumes pisanu rec, mozda ce ti bolje ici nacrtano. Nema na cemu :)
Ne, nisi, na tvoju zalost. Samo si pokazala koliko si jadna, jer, svoju osobinu nerazumevanja pisane reci pripisujes drugima.
Korisnikov avatar
By elizevin
@bgd_lezba: Ti cico stvarno imas problem s originalnoscu vidim :)
Ja te nazovem cica (sto btw nije nikakva uvreda kako si ti to shvatila), ti mene krenes da zoves cicom, ja kazem da si razmazeno derle, odmah mi ti uzvracas da sam nezrelo dete, ja kazem da imas problema da razumes pisanu rec, evo sad opet tebe, uzvracas mi apsolutno identicno. Daj malo mucni glavom, nece te ubiti. Postajes dosadna.

ps. Stvarno mi je zao sto ne mozes da ukapiras stripove, bas su duhoviti :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793089#p2793089]heksagon123 napisao:[/url]Ja sam ovdje došla nešto kasnije od drage bgd lezbache i došla sam prvenstveno zbog postova od Lutalice jer mi je bilo žao nje, pa reko da joj napišem nešto, a onda sam moram priznati vidjela i svoju najveću istomišljenicu u životu,a to je bgd lezbacha :), tako da sam se oduševila prvenstveno njome,a onda i ovim forumom, izuzev Pervana tj. seljanke , sve ostalo je ok.

Draga seljanko, vidim da ne znaš čitati, što me ne čudi, mene su žene ostavljale jer se nisu mogle outati niti svojim prijateljima niti roditeljima te su stoga otišle ,plus mnoge su bile biseksualke, tako da eliminiramo tu fobiju više o kojoj pojedinci trkeljaju kao muve bez mozga.
Ja tražim ozbiljnu djevojku, koja je čista lezbijka i pomirena sa time i sa cijelim svijetom što se tiče toga -kako bi ja i ona mogle živjeti zajedno u miru, the end.
Žao mi je što to ne možeš zaključiti...
:odlican:
Apsolutno se slazem sa svime sto si napisala, isto razmisljamo. :)
P. S.: Hvala sto tako o meni mislis, zaista mi puno znaci, i, slobodno mogu reci da si i ti moja najveca istomisljenica u zivotu :kiss: :)
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793097#p2793097]elizevin napisao:[/url]@bgd_lezba: Ti cico stvarno imas problem s originalnoscu vidim :)
Ja te nazovem cica (sto btw nije nikakva uvreda kako si ti to shvatila), ti mene krenes da zoves cicom, ja kazem da si razmazeno derle, odmah mi ti uzvracas da sam nezrelo dete, ja kazem da imas problema da razumes pisanu rec, evo sad opet tebe, uzvracas mi apsolutno identicno. Daj malo mucni glavom, nece te ubiti. Postajes dosadna.

ps. Stvarno mi je zao sto ne mozes da ukapiras stripove, bas su duhoviti :)
Jos uvek nisi shvatila? Evo, ponovicu- svoje osobine pripisujes drugima, i to bez argumenata (kao po obicaju), pa sam ti to i predocila. Apropo onog ,,cico", na uvredu uvek odgovaram istom merom, naravno, argumentovano, sto sam vec i napisala. Je l' sada malo jasnije? :bigsmile:
P. S.: Nisam komentarisala strip, nije me zanimao.
Korisnikov avatar
By elizevin
Nije. Nisi mi dala niti jedan argument za bilo sta sto si rekla. Niti si uopste obratila paznju sta govorim i odgovorila mi. Samo si nekako zasipala random recima dok u svakom postu nije bio po pasus.
Koje svoje osobine pripisujem drugima bez argumenata? U ovoj tvojoj izjavi vidim dva problema. Prvi je da ja bez argumenata tebi pripisujem neke osobine. Ja sam rekla ovde da ne razumes pisanu rec, sto su potvrdili i drugi forumasi koji su imali isto iskustvo sa tobom - da te pitaju jednu stvar, a da ti odgovaras drugu. Mislim da ce se vise njih sloziti citajuci moje i tvoje postove da mi je argument solidan. Svi ostali problemi, kao i tvoje neosnovano otvaranje ove teme se bazira na ovoj tvojoj nesposobnosti.
Drugi problem koji vidim je sto kazes da ja tebi pripisujem svoje osobine. Opet, volela bih da mi das jedan validan argument da nisam pazljivo procitala i odgovorila na svaku (ili bar vecinu) pretezno gluposti kojima nas obilato zasipas. Molim te da mi stvari koje si mi rekla i argumentovala (a da ti argument nije baziran na "to je tako jer sam ja tako rekla"), a koje sam ja pogresno razumela nabrojis i kazes zasto ih nisam dobro razumela. Srecno u tome, posto ti nabrajanje na taj nacin do sada nije bio jaca strana.

Na primer, upravo u mom predhodnom postu sam ti rekla da to sto te zovem cicom nije uvreda (npr. tako zovem svoju macku i svoju sestru), a ti mi na to odgovaras " Apropo onog ,,cico", na uvredu uvek odgovaram istom merom, naravno, argumentovano, sto sam vec i napisala". Time si prvo demonstrirala da nisi razumela moju izjavu da to nije uvreda, a drugo si se opet izlupetala - na koji nacin si ti mene "argumentovano" uvredila (verovatno zovuci me cicom isto?), kad smo vec kod toga, na koji nacin je moguce argumentovano nekog uvrediti?

Je l ti sada malo jasnije, cico?

ps. a ova izjava "svoje osobine pripisujes drugima, i to bez argumenata (kao po obicaju)" je samo malo "odraslija" verzija "ne smrdim ja, ti smrdis" iz vrtica, a svi znamo da su to najbolji argumenti :) u stvari cela tvoja neoriginalnost je verzija diskusije na nivou vrtica. Dosadno do bola.
Korisnikov avatar
By elizevin
draga, znam, samo mi je na trenutke bilo zabavnije od onoga sto trenutno radim, ali ubrzano postaje dosadno jer se cica ponavlja do besvesti.
a sve bi bilo lakše da je bar BgdLezbacha postavila svoju, ali stvarno, svoju sliku... a onda, otkuda ubedljivost da bi to bila stvarno njena slika a ne neki fejk.... i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793104#p2793104]elizevin napisao:[/url]Nije. Nisi mi dala niti jedan argument za bilo sta sto si rekla. Niti si uopste obratila paznju sta govorim i odgovorila mi. Samo si nekako zasipala random recima dok u svakom postu nije bio po pasus.
Koje svoje osobine pripisujem drugima bez argumenata? U ovoj tvojoj izjavi vidim dva problema. Prvi je da ja bez argumenata tebi pripisujem neke osobine. Ja sam rekla ovde da ne razumes pisanu rec, sto su potvrdili i drugi forumasi koji su imali isto iskustvo sa tobom - da te pitaju jednu stvar, a da ti odgovaras drugu. Mislim da ce se vise njih sloziti citajuci moje i tvoje postove da mi je argument solidan. Svi ostali problemi, kao i tvoje neosnovano otvaranje ove teme se bazira na ovoj tvojoj nesposobnosti.
Drugi problem koji vidim je sto kazes da ja tebi pripisujem svoje osobine. Opet, volela bih da mi das jedan validan argument da nisam pazljivo procitala i odgovorila na svaku (ili bar vecinu) pretezno gluposti kojima nas obilato zasipas. Molim te da mi stvari koje si mi rekla i argumentovala (a da ti argument nije baziran na "to je tako jer sam ja tako rekla"), a koje sam ja pogresno razumela nabrojis i kazes zasto ih nisam dobro razumela. Srecno u tome, posto ti nabrajanje na taj nacin do sada nije bio jaca strana.

Na primer, upravo u mom predhodnom postu sam ti rekla da to sto te zovem cicom nije uvreda (npr. tako zovem svoju macku i svoju sestru), a ti mi na to odgovaras " Apropo onog ,,cico", na uvredu uvek odgovaram istom merom, naravno, argumentovano, sto sam vec i napisala". Time si prvo demonstrirala da nisi razumela moju izjavu da to nije uvreda, a drugo si se opet izlupetala - na koji nacin si ti mene "argumentovano" uvredila (verovatno zovuci me cicom isto?), kad smo vec kod toga, na koji nacin je moguce argumentovano nekog uvrediti?

Je l ti sada malo jasnije, cico?

ps. a ova izjava "svoje osobine pripisujes drugima, i to bez argumenata (kao po obicaju)" je samo malo "odraslija" verzija "ne smrdim ja, ti smrdis" iz vrtica, a svi znamo da su to najbolji argumenti :) u stvari cela tvoja neoriginalnost je verzija diskusije na nivou vrtica. Dosadno do bola.
Citaj pazljivije moje postove, sve sto pisem je i vise nego argumentovano. Necu da se ponavljam, a pogotovo necu da se nastavljam sa nedoraslim osobama. Citaj sve sto sam pisala DETALJNO, pa ces shvatiti da sam u pravu. Uostalom, kad odrastes, kazace ti se samo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793114#p2793114]Vel boy napisao:[/url]a sve bi bilo lakše da je bar BgdLezbacha postavila svoju, ali stvarno, svoju sliku... a onda, otkuda ubedljivost da bi to bila stvarno njena slika a ne neki fejk.... i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
Vec sam rekla da smatram da forumi nisu mesto za postavljanje licnih fotografija, jer, u ovoj eri interneta, svaka budala moze zloupotrebiti postojanje bilo cije slike, pogotovo ako uzmemo u obzir stepen homofobije na ovim prostorima.
P. S.: Kada str8 ljudi oslovljavaju gay zenu ,,lezbacom", to i jeste uvreda, medjutim, kada mi, lezbejke u medjusobnim razgovorima (ili, u opisu same sebe) upotrebljavamo taj termin, to je sasvim O. K., jer, nema negativnu konotaciju.
Korisnikov avatar
By elizevin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793120#p2793120]Bgd Lezbacha napisao:[/url]

Citaj pazljivije moje postove, sve sto pisem je i vise nego argumentovano. Necu da se ponavljam, a pogotovo necu da se nastavljam sa nedoraslim osobama. Citaj sve sto sam pisala DETALJNO, pa ces shvatiti da sam u pravu. Uostalom, kad odrastes, kazace ti se samo.

Boze, koliko si ti samo glupa ko kurac.
Upravo si postala dvaput dosadnija od numericke analize reverberacionog mapiranja, te se vracam njoj s izvinjenjem.
By Bgd Lezbacha
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793130#p2793130]elizevin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793120#p2793120]Bgd Lezbacha napisao:[/url]

Boze, koliko si ti samo glupa ko kurac.
Upravo si postala dvaput dosadnija od numericke analize reverberacionog mapiranja, te se vracam njoj s izvinjenjem.
E, 'ajde odjebi, maloumna iskompleksirana osobo. Muka mi je vise od tvog trolovanja. M'rs!
Korisnikov avatar
By elizevin
jao, a ja nisam toliko cesto dolazila na forum pa...ne pamtim otkada, osim toga otkad nemam vremena da idem na kik boks nemam dovljno dobar antistres mehanizam, tako da je meni ovo prijalo u neku ruku (verovatno bi jos vise da cica nije retardirana)
Ja vama lijepo rekoh, mi smo Djokara, Prilepak i Pervan zvani Prangija( samo u svrhu naše predstave) - on glumi lik urbane -seljanke
..ako hoćete slike kao dokaz , evo može- ovo je urbana-seljanka :D
Slika
a ovo smo bgd lezbacha i ja
Slika

btw. mislim da nam je svima barem pogođena boja kose, seljanka je sigurno crna, draga bgd lezbacha je rekla da je smeđe kose ,a ja sam smeđa ali vuče malo na crno :)

btw. zašto se stalno traži osobna slika od bgd lezbache, kad niko ovdje nema svoju osobnu sliku skoro LOL.
i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
Ne, nije tako. Evo ja sam lezbača i to je sasvim normalna izjava, pogotovo ako se međudobno tako zovemo,a što se tiče straight ljudi, mogu koristiti taj izraz ali ovisi u kojem tonu i smislu- kao što je rekla bgd lezbacha. Slažem se u svemu sa njom.
U izrazu lezbača ja ne vidim ništa pogrdno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793166#p2793166]heksagon123 napisao:[/url]Ja vama lijepo rekoh, mi smo Djokara, Prilepak i Pervan zvani Prangija( samo u svrhu naše predstave) - on glumi lik urbane -seljanke
..ako hoćete slike kao dokaz , evo može- ovo je urbana-seljanka :D
Slika
a ovo smo bgd lezbacha i ja
Slika

btw. mislim da nam je svima barem pogođena boja kose, seljanka je sigurno crna, draga bgd lezbacha je rekla da je smeđe kose ,a ja sam smeđa ali vuče malo na crno :)

btw. zašto se stalno traži osobna slika od bgd lezbache, kad niko ovdje nema svoju osobnu sliku skoro LOL.
E, ako si im rekla, i pokazala nase slike :wink:
Mada smo ti i ja na tim slikama bolje ispale od brata nam, Prangije :lol: :wink:
P. S.: Navrzli se na licne slike, k'o muve na gov..., pardon, lepak :muva: :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2793173#p2793173]heksagon123 napisao:[/url]
i sam termin "Lezbacha" zvuči kako homofobni hetero muški šovinisti pogrdno nazivaju lezbijke....no, možda ja ovde stvarno grešim....so, nevermind......
Ne, nije tako. Evo ja sam lezbača i to je sasvim normalna izjava, pogotovo ako se međudobno tako zovemo,a što se tiče straight ljudi, mogu koristiti taj izraz ali ovisi u kojem tonu i smislu- kao što je rekla bgd lezbacha. Slažem se u svemu sa njom.
U izratu LEZBAČA ja ne vidim ništa pogrdno.
:odlican:
Pa, sada, ako i dalje ne razume, onda stvarno nema mozga. :praznoglavi:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!