- 03 Jul 2017, 20:36
Ja sam ovdje došla nešto kasnije od drage bgd lezbache i došla sam prvenstveno zbog postova od Lutalice jer mi je bilo žao nje, pa reko da joj napišem nešto, a onda sam moram priznati vidjela i svoju najveću istomišljenicu u životu,a to je bgd lezbacha , tako da sam se oduševila prvenstveno njome,a onda i ovim forumom, izuzev Pervana tj. seljanke , sve ostalo je ok.
Draga seljanko, vidim da ne znaš čitati, što me ne čudi, mene su žene ostavljale jer se nisu mogle outati niti svojim prijateljima niti roditeljima te su stoga otišle ,plus mnoge su bile biseksualke, tako da eliminiramo tu fobiju više o kojoj pojedinci trkeljaju kao muve bez mozga.
Ja tražim ozbiljnu djevojku, koja je čista lezbijka i pomirena sa time i sa cijelim svijetom što se tiče toga -kako bi ja i ona mogle živjeti zajedno u miru, the end.
Žao mi je što to ne možeš zaključiti...
Draga seljanko, vidim da ne znaš čitati, što me ne čudi, mene su žene ostavljale jer se nisu mogle outati niti svojim prijateljima niti roditeljima te su stoga otišle ,plus mnoge su bile biseksualke, tako da eliminiramo tu fobiju više o kojoj pojedinci trkeljaju kao muve bez mozga.
Ja tražim ozbiljnu djevojku, koja je čista lezbijka i pomirena sa time i sa cijelim svijetom što se tiče toga -kako bi ja i ona mogle živjeti zajedno u miru, the end.
Žao mi je što to ne možeš zaključiti...