[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2792968#p2792968]elizevin napisao:[/url]brate...
Tebe, cico, niko nije prozivao sto si buch ili te je iz razloga zato sto si butch neko zvao muskarcem.
Forumasi su poceli da spekulisu da li je moguce da iz zene, lezbejke toliko diskriminatorno, iskljucivo i ograniceno ponasanje izbija, posto su ti postovi bili uvredljivi, agresivni i generalno iritantni. Jedna od ideja je bila da je mozda neka strvina od heteropatrijarhalnog saljivdzije dosla i napravila nalog za podjebavanje forumskog zivlja. Zapravo napravio dupli ili visestruki niz naloga, zbog sumnjivog medjusobnog tapsanja po ramenu "ti si super", "ne, ti si super" izmedju tebe i druge cice istog tipa.
Sta, ti mozes da pljujes i spekulises o kolektivnom karakteru femica i biseksualnih zena jer je to samo tvoje misljenje (a i naravno ne osudjujes ih ), ali smatras da spekulacija u vezi tebe, jedine prave lezbe nije koser? Jebeno odrasti i obrazuj se prvo, a onda dodji da diskutujes.
Ja svojim postovima nikoga nisam vredjala, niti su isti bili i malo agresivni, pritom, nikoga nisam diskriminisala. Samo sam MIRNO izrazavala svoje stavove i misljenja, povodom razlicitih tema foruma. Na to imam jednako pravo, kao i svi na forumu, zato sto forum upravo tu svrhu i ima, a, ako su za tebe moji postovi iritantni, zasto ih citas? Niko te na to ne primorava. Pritom, nikoga nisam ni pljuvala u svojim postovima. Sta vise, Heksagon123 i ja smo ovde vise puta, bile agresivno vredjane i pljuvane, od strane pojedinih forumasa, i to potpuno neargumentovano. Osim toga, jesmo vredjane i na osnovu toga sto smo butch; nazivane smo ,,muskarcima prikrivenim iza zenskih profila", ,,jednom osobom koja deluje sa vise naloga", itd., a takvi apsurdni komentari, koji su, bas zbog svog apsurda, veoma uvredljivi, i od tebe stizu, CICO. I, nego, sta su to, nego NEOSNOVANE UVREDE?!? Naravno, na uvredu cu uvek odgovarati istom merom, samo, za razliku od tebe, i forumasa slicnih tebi, uvek cu odgovarati ARGUMENTOVANO.
Odrasti, jer ces tada (nadam se) nauciti sta oznacava pojam ,,argument". Posto tvoj post ni u jednoj tvojoj recenici ne sadrzi ni ,,A" od argumenta, CICO.