Inače, možeš otići na pjesme Marije Šerifović poslušat u miru neku pjesmu, a onda ćeš vidjet ispod komentare raznih psihopata kako je to muškarac itd. To su uglavnom oni isti koji će razbit "feminiziranog" gayja na ulici, kao i trans ženu itd...
A što se tiče insinuacija, da smo ja i ti draga bgd lezbacha isti profil , mogu samo reći pokvarenim ljudima - zar nije očito da je ona iz Srbije, Beograda, a ja iz Hrvatske.
Također iako ima dosta sličnosti između nas, mogao se vidjeti različiti mentalitet recimo u rekaciji na provokaciju , ja odma otvorim paljbu ,a ona se još drži nekako diplomatski. Meni je kratak fitilj u podnošenju ludih ljudi, iako se trudim da ne uvrijedim previše- vratim ugl, istom mjerom.
Također, bašme zanima kako bi neki peder odavde ragirao, da mu se ja obratim u ženskom rodu i nazovem ga djevojkom. Ništa manja nije niti naša povrijeđenost.
mozda niste muskarci, al tocak na tamicu pod teretom morete promjenit!
Prvo, svako može sve što hoće u skladu sa svojim mogućnostima. To je kao da ja kažem za gayjeve - Možda niste žene, ali se bogami tako ponašate, i imate te sposobnosti fizičke. Jel shvaćaš koja bi to bila podmukla uvreda. I onda ti stavim lol još na kraju.
Naravno, ovo je bio samo primjer.