Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
Pa kad se mi izborismo sa Sebastijanom Kurcem, valjda ce i oni sa Brnabickom :)
By marko1990
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791495#p2791495]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791488#p2791488]DarkPrincess94 napisao:[/url]Mene nervira sto se u komentarima na internet portalima jedino raspravlja o njenoj seksualnoj orijentaciji. Ok, kontam da je udarna vest sto Srbija ima gej premijerku, ali jbt, oni komentari su toliko ogavni, prosto da ne poverujes da ljudi u 21. veku i dalje razmisljaju o homoseksualnosti kao o bolesti koja dolazi sa Zapada. :besimse:
Homofobi ce pocrkati od muke :lol:

Ustvari, svi oni nasedaju na vucicev trik da se govori o gej premijerki vise nego o mnogim drugim bitnijim stvarima. To ce ujedno biti predmet podele u opoziciji, posto su lgbt i manjinska prava nesto u cemu se u opoziciji fundamentalno ne slazu.

Inace, ovo je klasicni "pink washing", sredstvo da se inati opoziciji i da dobije poene iz EU.
Nisu oni u Brisel glupi..
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nisu glupi, ali su za sada u fazonu: samo da ne bude gore, svaki mali pomak je ipak pomak, makar deklarativno itd. Prva opozicija u Srbiji je "demokratska" tj. takodje proEU , a proruske ultra patriote su tek u trecem koloseku, za sada. Nismo im neki prioritet, reklo bi se.
Korisnikov avatar
By tajfun983
Mislio sam na slijedeci razvoj dogadjaja.

Prosjecan glasac gleda na dnevnoj bazi Vucica vise nego svoju djecu. Njemu je Alek zamjena za dijete. Sve sto ucini to je a priori dobro.

Alek jednog dana za ruku vodi mladu, Anu. Odmah govori da je lezbejka ali se oni vole. Glasaci su skepticni, ali postuju sinov izbor i prihvate Anu. Ona im se sa vremenom umili jer je vrijedna, radna, postena... Vrijeme neumitno tece.

Jedno jutro taj glasac u novinama procita "Sinoc pretucena dva gej mladica dok su setali ulicom" i pomisli "Jebem li im mater materinu pa tako bi oni i nasu Anu u glavu udarali."
By AeonS
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791531#p2791531]tajfun983 napisao:[/url]Mislio sam na slijedeci razvoj dogadjaja.

Prosjecan glasac gleda na dnevnoj bazi Vucica vise nego svoju djecu. Njemu je Alek zamjena za dijete. Sve sto ucini to je a priori dobro.

Alek jednog dana za ruku vodi mladu, Anu. Odmah govori da je lezbejka ali se oni vole. Glasaci su skepticni, ali postuju sinov izbor i prihvate Anu. Ona im se sa vremenom umili jer je vrijedna, radna, postena... Vrijeme neumitno tece.

Jedno jutro taj glasac u novinama procita "Sinoc pretucena dva gej mladica dok su setali ulicom" i pomisli "Jebem li im mater materinu pa tako bi oni i nasu Anu u glavu udarali."
Da su ti ljudi sposobni za uviđanje uzročno-posledičnih veza ili bilo kakve logičko razmišlanje ne bi ni glasali za njega. Ovako selektivnim slepilom za njih će Vučić i dalje biti mesija dok će Brnabić ostati ona lezbača što je došla tu putem gej lobija da širi pederluk svetom zemljom Srbijom.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Meščini da je stanje stvari ovakvo:

Brnabić je naravno Vučićeva marioneta + pinkwashing ukrasni poni za EU&co + eto kobajagi nismo podguzna muva Rusije jer Rusi su anti-LGBT (biće mi vrlo zanimljivo da vidim sastanak Brnabić i Putina, poželjno u Moskvi :D )

A što se tiče statusa LGBT+ prava itd. - verovatno će preko njenih leđa zapravo i pokušati da donesu nekakav zakon o istopolnim zajednicama ili tome slično... vrv i promena Ustava i tako neke 'škakljive' stvari. Pa ako prođe - uaaau, supermoderna Srbija dvaesprvog veka, cvetaju ruže, Vučić ljubi Anu u čelo na čelu povorke ponosa; a ako ne prođe, onda je ona lično za sve kriva, tj. žrtveni jarac.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moram priznati da me je sve ovo dovelo u neobicnu situaciju da budem na strani sns botova :lol:

Ali stvarno. Evo np. na tviteru botovi brane vucicev izbor po svaku cenu i njegovim protivnicima prepisuju homofobiju i mizoginiju (prosto siluju pojmove gde treba i gde ne treba), isticu da seksualnost i pol nisu bitni itd. i onda se nadjes u situaciji da ti se gade komentari nekadasnjih "saveznika" protiv vucica (lako je biti protiv vucica i svite), jer koriste ovu priliku da jos vise opale po vucicu, a meni je nekako neprirodno da to podrzavam...ne barem na takav nacin, gde anti- lgbt agende isplivavaju na povrsinu kao lesevi.

Ovi iz dijaspore sto bas i ne prate politiku u Srbiji su odusevljeni izborom, plus neoliberalni stranci, a ja kad krenem debilima da objasnjavam zasto je to ustvari lose, stvarno ispada kao da sam na strani desnicara, nacionalista, konzervativaca ... haos! :lol:

Mi smo margina gde se nekadasnji poredci preplicu i urusavaju jedni preko drugih na najhaoticniji nacin. Osecam se manjinom vise nego ikada.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Srpska opozicija se trudi da budu veći nacionalisti i homofobi od nekadašnjih velikih nacionalista i homofoba!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, Bože sačuvaj.. :drama:
Poslanica Dveri, Janjušević se, istina, ograđuje od '' agresivne gej propagande '', ali podržava interakciju '' porodičnih '' i '' LGBT '' vrednosti u zajedničkom cilju da se različite diskriminisane grupe povežu i pomognu jedne drugima i društvu u celini.
A ja je pitam da li i imenovanje gej žene za mandatara ubraja u '' agresivnu gej propagandu '', ili je to nešto posebno ?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791600#p2791600]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Srpska opozicija se trudi da budu veći nacionalisti i homofobi od nekadašnjih velikih nacionalista i homofoba!!!
to se može reći za samo naprdnjacima omiljenu opoziciju tj. dveri, šešelja, d(ss), kao što si ti peđa vučićev omiljeni gej.

Jankovićev PSG, DJB, DS, LDP nisu uopšte napali vučića zbog gej Brnabićke, zapravo pozdravili su to, ali su svesni da je to samo šminka i parodija jer homofobu dačiću je zapravo data sva politička moć dok će Ana biti samo fikus koja će morati kompulzivno da bude lojalna homofobičnom vučićevom režimu pod paravanom nekog ekonomskog resora.
tako da je ovde zlatna ptica nažalost upravu izuzev ovog dela "verovatno će preko njenih leđa zapravo i pokušati da donesu nekakav zakon o istopolnim zajednicama ili tome slično... vrv i promena Ustava i tako neke 'škakljive' stvari. Pa ako prođe - uaaau, supermoderna Srbija dvaesprvog veka, cvetaju ruže, Vučić ljubi Anu u čelo na čelu povorke ponosa"
jer je to naivno razmišljanje jer ništa od tog u ovakvoj Srbiji kakva je biti neće...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Vel :up:

A naravno da neće biti, mada se već godinama unazad govori o prednacrtu/nacrtu/predlogu novog građanskog zakona kojim se (pored surogat materinstva, eutanazije itd.) regulišu i istopolne zajednice, pa pošto već postoji neka kobajagi-inicijativa za tako nešto, mislim da do sada nije bilo plodnijeg tla za pokušaj realizacije tako nečega.

Što je ujedno i tužno, imajući u vidu sastav Vlade i Parlamenta. :lol:

No, ako tako nešto uopšte i dođe do skupštine, ja ću biti oduševljen. A da će proći - verovatno neće.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791650#p2791650]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2791600#p2791600]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Srpska opozicija se trudi da budu veći nacionalisti i homofobi od nekadašnjih velikih nacionalista i homofoba!!!
to se može reći za samo naprdnjacima omiljenu opoziciju tj. dveri, šešelja, d(ss), kao što si ti peđa vučićev omiljeni gej.

Jankovićev PSG, DJB, DS, LDP nisu uopšte napali vučića zbog gej Brnabićke, zapravo pozdravili su to, ali su svesni da je to samo šminka i parodija jer homofobu dačiću je zapravo data sva politička moć dok će Ana biti samo fikus koja će morati kompulzivno da bude lojalna homofobičnom vučićevom režimu pod paravanom nekog ekonomskog resora.
tako da je ovde zlatna ptica nažalost upravu izuzev ovog dela "verovatno će preko njenih leđa zapravo i pokušati da donesu nekakav zakon o istopolnim zajednicama ili tome slično... vrv i promena Ustava i tako neke 'škakljive' stvari. Pa ako prođe - uaaau, supermoderna Srbija dvaesprvog veka, cvetaju ruže, Vučić ljubi Anu u čelo na čelu povorke ponosa"
jer je to naivno razmišljanje jer ništa od tog u ovakvoj Srbiji kakva je biti neće...
Homofobija nije očigledna kao što je to sa Dverima, SRS... ali je i te kako prisutna. Pratim društvene mreže i vidim šta pišu, a to su pošalice na njen butch izgled, pa tu je burn a bitch, a vala ima i otvorene homofobije da smo dočekali da nam lezbejka bude premijer, ali hajde što je lezbejka, nego je i Hrvatica!
A tu je i nacionalizam... gde članovi i funkcioneri DS prozivaju Vučića da je izdajnik jer je prodao Kosovo zbog EU!!!
Demokratska opozicija umesto da se trudi da budu veći Evropljani od Vučića, oni se trude da budu veći fašisti!!!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Je l' govoriš o zvaničnicima PSG, DJB, DS, LDP? Ili o njihovim pratiocima? Izvor?

Jer čisto sumnjam da bi bilo koji glasnogovornik tih partija izjavio išta tome slično.
A govana, nacoša i homofoba ima u biračkom telu svakog političkog bloka, to svakako.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pedja cita tvitere ljudi koji podrzavaju 'demokratsku' opoziciju, pa verovatno zato tako zakljucuje.
Primetio sam i ja da se koristi njena sekualnost protiv nje, tj, vucica, ali nisam primetio da to dolazi iz pomenutih stranaka, od njihovih lidera i od ljudi iz uzih partijskih krugova.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
twitter nije dobro mesto za kreiranje misljenja sto se politike tice jer opoziciji je to najjaci medij dok vlasti nije, tamo mozes da ulovis radulovica ali ne mozes npr vucica i neke druge. nije sveobuhvatan.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!